ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Reprezentovali školu na celoslovenskom finále

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Čokoládová tretra je medzinárodná bežecká súťaž pre deti od 6 do 11 rokov. Semifinálové kolo sa konalo 18. augusta v Bratislave a zúčastnili sa ho aj žiaci o ZŠ J. Fándlyho v Seredi. Následne malí atléti postúpili na veľké celoslovenské finále do Košíc, ktoré sa konalo 1.septembra.

Už na tréningoch bolo vidieť, že deti chcú dosiahnuť výborné výsledky aj v Košiciach. Ambasádori Ján Volko, jeho trénerka Naďa Bendová ( Slovenka roka 2020 za šport), sestry Janka a Danka Velďákové sa všetkým deťom venovali počas celého podujatia.

Učiteľka Andrea Gombáriková o súťaži hovorí: „Vo finále zabojovalo 24 detí (teda 12 chlapcov, 12 dievčat) z celého Slovenska vo svojich disciplínach ( beh na 100m, 200 m, 300m a hod raketkou) o postup medzi 10 najlepších na medzinárodné semifinále do Ostravy. Musím spomenúť, že sa tohto finále zúčastnil aj náš „ čerstvý prváčik“ Davidko Psota, ktorý vo svojej kategórii (Beh na 100m) skončil na krásnom 4.mieste a postúpil do Ostravy.
Naši atléti vedeli, že ak chcú postúpiť musia dať do súťaženia „všetko“- silu, rozum aj srdiečko. Sú to decká, ktoré majú veľký športový talent, sú všestranne nadané a je radosť s nimi pracovať. Za krásne výsledky v atletike na celoslovenskej úrovni , ktoré dosahujú už niekoľko rokov chcem poďakovať aj ich trénerom futbalu, basketbalu, hádzanej kde tiež patria k základným oporám svojich tímov. Samozrejme obrovské poďakovanie patrí rodičom za ich ochotu, ústretovosť, zabezpečenie dopravy, individuálne tréningy s deťmi a vynikajúcu spoluprácu. Chcela by som ešte poďakovať aj vedeniu našej školy, ktoré nás vo všetkých aktivitách podporuje a takisto aj rade rodičov, ktorá nám finančne prispela na dopravu a pobyt v Košiciach. Finančný dar sme dostali aj od Odborového zväzu polície v Trnave, ktorý pre deti vybavil p. Stejskal, za čo im tiež veľmi pekne ďakujeme.“

Umiestnenia detí:
Tobias Slovák – Hod raketkou- 1. miesto, 300m beh- 3. miesto + 1. miesto – štafeta (3x50m)
Lea Fogelová- Hod raketkou- 1. miesto, 300m beh- 13. miesto
Nina Stejskalová- Hod raketkou- 5. miesto, 300m beh- 15.miesto
Nina Fogelova – Hod raketkou- 10. miesto

Všetci štyria postúpili do TOP 10 a zmerajú si sily s deťmi z Čiech a Poľska na Ostravskom štadióne.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img