ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Osoba pozitívna na COVID-19 v Šintave

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Šintava /  Na konci tohto pracovného týždňa bol potvrdený prípad infikovania koronavírusom v ďalšej dedine blízko Serede, v Šintave. O pozitívnej osobe žijúcej v obci na facebookovej stránke Šintava – spoločne rozvíjame obec informovala starostka obce Stanislava Režnáková a vyzvala občanov k prísnemu dodržiavaniu hygienických pravidiel v záujme predídenia rozšírenia nákazy koronavírusom COVID-19.

Podľa našich informácií bol oznam vyhlásený v piatok obecným rozhlasom.

Znovu je potrebné povedať, že je len otázkou času, kedy príde k infikovaniu ďalších ľudí, nakoľko stále platí, že infikovaná osoba o tom, že vírus prenáša vedieť nemusí a dokonca bez testu pri bezpríznakovom priebehu ochorenia sa o tom, že bola infikovaná ani nedozvie.

Ochrana rúškom a častejšie dezinfikovanie rúk je teda v súčasnosti pravdepodobne najúčinnejšou metódou ochrany pred šírením koronavírusu.

 

 

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vy všetci, čo píšete pod článok tie negatívne, spochybňujúce komentáre o Covide, veď načo nosíte rúška? Čo sa bojíte pokuty? Veď nenoste a ne kritizujete a nemudrujte, že všetko je vymyslené, všetko je biznis atď. Čítajte naďalej tie hoaxy a buďte šťastný že nie ste nosičom toho vírusu!!! Lebo neviem koľkí z Vás by sa zložili, ak by boli pozitívny!!! A tak buďte frajeri, nechráňte sa vôbec, načo…

  2. Prečo by sa zložili keby boli pozitívny ?? Je to chripkovy vírus nie korela.
    Z komara robíte somára. Pri chripkovej epidémií ktorá býva každý boží rok nikto nemávne ani rukou do tv dajú jednu reportaz , školy škôlky dva týždne chrípkové prázdniny a koniec a pritom na chrípku zomrie oveľa viac ľudí ako na toto tu.spamatajte sa už konečne a používajte sedliacky rozum vymývanie mozgov v tv zjavne funguje

  3. Myslite na ľudí ktorí majú oslabený imunitný systém…pre nich je aj obyčajná chrípka zabijak a o koronavíruse už ani nehovoriac…

  4. žasnem nad imbecilmi ktorý rožširujú že covid je slabší než chrípka. Keď v decembri zistili, že tam majú rýchlo šíriaci sa smrtelný vírus, tak uzavreli niekolko milionové mesto len tak z prdele a ked v marci WHO prehlásilo, že šíri sa natolko , že zvažujú či má znanky pandémie a možno ho tak označiť, tak to taktiež urobili z prdele. Ked virus dorazil koncom zimy do europy, tak už vtedy sa hovorilo o 2 kmenoch vírusu a dúfalo sa že do leta zmizne , ktovie kolko krát odvtedy zmutoval, keď už je všade aj afrike. TO je to, že ste debili a podcenujete to. Ked máte chrípku , dáte si teraflu a máte v piči, prejde to ale ked máte kovid bohvie či to prežijete. Argument, že covid nieje lebo nepoznám nikoho z mojho okolia je úplne na hlavu.

  5. Splietas jedno cez druhe, ty odbornik. Nikto nespochybnuje, ze sa nesiri rychlo. Ale to este neznamena, ze musi byt silnejsi ako chripka. To su dve rozdielne veci. Preco 80% ludi nevie, ze maju covid? Preco vsetci vedia, ze maju chripku?

  6. Sám si imbecil … Smrteľne nebezpečný covid o ktorom ani nemusíš vedieť že ho máš. Až taký je nebezpečný. Naučte sa snim žiť on len tak nezmizne zostane tu a teraz čo? A ty mudrc na chrípku na SVK behom pol roka umrie o veľa viac ľudí ako na covid. Tak sa radšej boj chripky. Žasnem jak pre niektorých je všetko sväté čo prezentujú v tv

  7. Mňa fascinuje ako sa narába s informáciami. Zomrie pacient, ktorý má potvrdený COVID 19. A hovorkyňa nemocnice zahlási, že pitva určí príčinu smrti. Je jasné, že ten človek mal pridružené choroby, lebo „len“ na COVID 19 nezomrie nikto. Napokon prezradila ti aj hovorkyňa, keď odkázala na výsledky pitvy. Ako je teda možné, že každý kto zomrie a má potvrdený COVID 19, je považovaný za obeť koronavírusu, keď COVID 19 ako taký nie je príčinou smrti? Prečo v takýchto prípadoch neuvádzajú, že zomrel na zlyhanie srdca, pečene, pľúc, obličiek?

  8. Klamstvá, zavádzanie ľudí, vytváranie strachu a paniky. Cely biznis Covid19 a jeho dosah na ekonomiku a myslenie ľudí. Majte svoj názor a svoje rozhodnutia, sami si vytvárajte a zlepšujte imunitu svojho tela ! Hlavne myslieť pozitívne a nenechať sa strhnúť týmto pandemickým výmyslom. Na zdravie

  9. Tam treba riesit problem s parkovanim pred tou slavnou pizzeriou lebo co to je. To neni normalne aby tam stalo 10 aut na ceste jak v kolone. Ked sa nieco stane kto si to odnesie? Toto treba riesit mile zastupitelstvo.

  10. Seeker 8. septembra 2020, 9:28 – skuste sa na mna kontaktovat niekedy vecer. Zo studia zavolame do Talianska Slovenke, ktora bola v priamom kontakte s ludmi pozitivnymi na COVID-19 a pocas jej posobenia v zariadeni zomreli desiatky ludi.
    Dohodneme rozhovor s niektorymi pozostalymi a ludmi, ktori prezili niekolko tyzdnov na ARO a plucnej ventilacii.

    Mozno spolocne urobime material o pozitivnom mysleni namiesto ochrany pred virusom.

  11. Pani ovca neviem síce kto ste ale parkovacie miesta sú vôbec neni nás problém bohužiaľ a nechajte nás už na pokoji lebo závisť je zo vec budovu sme dostali bez parkovacích miest tak ako aj majitelia pre tím aj pred tím
    Pekný dnik Vám prajem 😀

  12. Od Covid až po GM coffe… oči to kole ako niekomu prevádzkovateľia/majiteľia prekážajú… ale to, že vaše deti či vnúčatá i tam s radosťou idú dať pizzu alebo hranolky, zahrať sa na ihrisko to vám už neprekáža… problém s parkovaní rieši obec, ktokoľvek ide do akejkoľvek budovi v okolí GM parkuje proste tam (škola,škôlka,obecný úrad,či návšteva do okolitých domov) je to problém obci!!!!

  13. Pani javorova ale nikto tu nepisal ze je to vas problem stym parkovanim a nikto tu ani nenapisal ze to mate riesit vy.A zo zavistou to nema nic spolocné skratka je to tam nebezpecne dakujem za pochopenie.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img