ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

„Jednonohý strážca parku“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Obyvateľ mesta pohoršený správaním bezdomovcov na verejných priestranstvách nám zaslal fotografiu s popisom „jednonohý strážca parku“, ktorá jasne a zrozumiteľne dokumentuje, kde sa zdržiava bezdomovec bez nohy v čase, ktorý netrávi obťažovaním ľudí pred Lidlom, prípadne znášaním odpadkov do „tábora“ na Garbiarskej ulici.

Nehnuteľnosť v tesnej blízkosti ktorej sa zdržiava patrí žiaľ medzi málo tých, ktoré sú v našom meste zrekonštruované a majú akú takú historickú hodnotu. Je smutné, že vedenie mesta prostredníctvom svojich zložiek na to poverených nedokáže ochrániť pred devastovaním bezdomovcami ani len priestor menší ako bežná unibunka slúžiaca na nocovanie robotníkoch po stavbách.

Jednoznačne sa nám natíska otázka: Má vôbec primátor Tomčányi prehľad čo sa deje v meste, za ktorého chod zodpovedá? Robí vôbec opatrenia ak už nie na základe vlastného poznania (na rozdiel od predchádzajúceho primátora, toho súčasného v meste reálne nevidieť) tak aspoň na základe fotografií a podnetov od pozorných občanov ochotných zlo v meste odfotiť a zverejniť?

Čo robia poslanci MsZ preto, aby sa mesto aspoň udržalo v stave, v ktorom je teraz a neklesalo v bezpečnosti a úrovni (napr. znečistením fasád a verejných priestranstiev fekáliami) do doby spred 30 rokov?

Mesto je „živý organizmus“ o ktorý je potrebné sústavne sa starať. Vedenie mesta má od občanov každý rok na toto k dispozícii asi 15 miliónov eur. Vidia obyvatelia mesta každoročne prírastok v úrovni správy vecí verejných, poriadok, v čistote a v kvalite života zodpovedajúci tejto čiastke?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Presne tak…nie že si s ním nevedia rady, ale kašlú na neho…som zvedavá, ako by sa mesto zachovalo, keby sme sa tak začali správať všetci…

  2. Pán Majko a vy co máte proti Tomčánimu? Nevraživosť priam kričí z vášho článku. Vy (Sereď online) ako novinári by ste mali byť nestranný a nie písať články tak ako keby ste sa chystali kandidovať na starostu. Ale zobuďte sa. Každý vás má za…. (všetci vieme.) ukážte sa co ste vy spravili pre Sereď a potom podrivajte ostatných. Toto je asi fakt len bulvár. Ani len keď sa niečo deje tak tam nieste a potom to prezentujte ako „teraz“ ako keby ste tam bol,aj keď z 4 hodinovým meškaním. Koľko platíte za fotky ktoré kupujete? Spravte cenu, možno vám nejaké predám niekedy 😂 a čo sa týka jednonoheho to je skôr problém vlády ako vedenia mesta. Ak si trocha naštudujete právo (vy ako novinári by ste mohli) zistíte, že Tomč.. s tým nič nemá. Je to ako keby ste vy nič nemali a ja vám dám pokutu. Čo mi dáte keď nič nemáte? Presuniete sa inam a všetci sú spokojný v ten deň. Zavrieť vás nemôžu, fyzické tresty povolené nie sú tak čo ďalej? Ste tak isto občan mesta ako on(Tomč) tak s tým niečo spravte vy. A nie článok, ale skutky. Sme zvedavý….

  3. Cestovateľ 8. septembra 2020, 3:34 – vo svojom prispevku ste toho pomiesal viac, no ja len kratko:

    – obcan Tomcanyi je mi ako clovek ukradnuty. Neregistrujem ho a nemusim s nim byt v jednej miestnosti, ak si mam moznost vybrat…

    – Tomcanyi ako primator, ma voci Mestu Sered, teda aj mne, mojej rodine a firme povinnosti vyplyvajuce mu zo zakona. Kedze je za ich plnenie plateny aj MNOU A MOJOU RODINOU, tak ich plnanie kontrolujem. A budem tak robit aj dalej.
    Keby nebol primatorom on, konal by som rovnako voci inej osobe.

    – a zakony si nastudujte Vy. Ak ich nepoznate, tak svoje pocity neprezentujte ako fakty. Aspon ie tu na SOL.

    – ja pre mesto spravit nemusim NIC, okrem zaplatenia dane. Presne ako kazdy iny obcan a voci SOL ste Vy jedine citatel a mate take aj prava. Respektujte to tak, ako ja respektujem Vase aktivity.

  4. Cestovateľ pri čítaní Vášho článku som sa zhrozila primátor bol volený ľuďmi a má zodpovednosť pred nimi,on je ten čo riadi celé mesto ,na to si právo nepotrebuje nikto študovať

  5. Keď sme už pri tom jeho tábore na parkovisku na Garbiarskej-zasa je tam kopec bordelu, ľudia sa tam boja večer parkovať. 4-5 parkovacích miest je tam neobsadených kvôli takému hovädu. Kedysi mu to pravidelne odvážali.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img