ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Bezdomovec (pravdepodobne) si robí záchod tam, kde na neho potreba príde

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Ani hodina nebola potrebná na reakcie k článku týkajúceho sa bezdomovca upelešeného v nedávno rekonštruovanej budove pri vchode do zámockého parku.

Celý článok nájdete tu:

“Jednonohý strážca parku”

Obyvatelia mesta reagovali upozornením na toaletné použité papiere priamo pri vchode do parku, teda tam, kde bezdomovca autor fotografie pohotovo odfotografoval.

Na mieste sme sa boli pozrieť osobne a občania znovu mali pravdu. Priestor hneď za vchodom do parku je skutočne využívaný namiesto toalety. Od fekálií zašpinené papiere sú pre istotu doplnené o použité rúško.

Ani toto nikomu zo samosprávy nevadí? Kde je hygiena, bezpečnosť pred šírením COVID-19, keď už čistota verejných priestranstiev je v našom meste neznámym pojmom?

Na dôvody súčasného stavu sa pozrieme bližšie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A tá krava,čo dnes neodpratala na Dolnomajerskej hovno po svojom čoklovi a nechala ho na prostriedku chodníku,o tom sa tu nedočítam?Ona mala iba jeden sáčok a ten už použila 😡

  2. Kurva toto je demokracia. Dlhodobo si nikto nevie (nechce) poradiť s ľudskou nulou? Za iného režimu by ho spratali behom pár hodín.

  3. Mám dojem, že to robí úmyselne, lebo si je vedomý, že sa mu nič nemôže stať. Smeje sa do hrsti nad nemocnosťou ostatných, že si s ním nemôžu poradiť. Všetko okolo seba bude devastovať, a my sa budeme bezmocne prizerať a po tomto nespratkovi čistiť a opravovať?

  4. Jednonohý je jedno hnusné, arogantné a špinavé hovädo vedomý so toho, že nikto mu nič nemôže spraviť proti jeho vôli. A svoju arogantnú vôľu stále deklaruje. Už len Pán Boh môže rozhodnúť a zbaviť nás toho špinavca. A ľudia, aj Vy buďte tak arogantní ako on, a nevšímajte si ho a nehádžte mu peniaze. Lebo stále niečo zarobí, potom bodaj by tam nešpinil

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img