ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Krajský súd v Trnave vo veci žalovaného Miroslava Holičku rozhodol: Holička je povinný verejne sa ospravedlniť Jurčagovi.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Trnava / Dnes krátko po 9. hodine ráno opätovne pojednával Krajský súd vo veci žaloby Václava Jurčagu voči dnes už exstarostovi  Miroslavovi Holičkovi. Žaloba sa týkala výrokov vtedy starostu obce Holičku, ktoré predniesol na verejnom rokovaní OZ v Šintave ešte v roku 2015.

Pojednávania sa nezúčastnil ani žalovaný Holička, ani jeho právna zástupkyňa.

Odzneli záverečné reči – písomne doručené vyjadrenie Holičku prečítala predsedkyňa senátu.

Po porade súdu, tento vyhlásil rozsudok.

Miroslav Holička je na najbližšom rokovaní OZ povinný verejne sa žalobcovi  Václavovi Jurčagovi  ospravedlniť za výroky prezentované na rokovaní OZ dňa  21.09.2015. Rovnako je povinný verejne sa Jurčagovi ospravedlniť aj v najbližšom Šintavskom spravodaji. Text ospravedlnenia je potvrdený Rozsudkom Krajského súdu z dnešného dňa.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. anonym 3. septembra 2020, 14:06 – Obec Sintava bude platit v inom spore a s najvacsou pravdepodobnostou ma ist o viac ako 100 000 Eur.

    V tejto veci neplati obec nic. Obec Sintava ma akurat tak ostudu na generacie z dovodu, ze si obcania do volenej funkcie zvolili arogantneho hulvata, ktory VEREJNE na rokovani OZ bez elementarneho pudu sebazachovy ohovori kohokolvek.

    Spravodlivost si teda nasla cestu a meritorne rozhodnutie padlo.

    Obyvatelia maju v rukach protokol Najvysieho kontrolnehu uradu, ktory konstatoval NEHOSPODARNE VYNALOZENIE 37 000 Eur exstarostom Holickom.

    Vaclav Jurcaga ma pravoplatny a vykonatelny rozsudok vo veci Lodenica – obec prehrala. Riesi sa uz len, kolko penazi to VAS OBYVATELOV bude stat. Zodpovedny – exstarosta Holicka, ktory zalobu za obec podal. Doteraz poslanci nemaju v rukach poverenie od poslancov, ktori by ho na taketo konanie zmocnili.

    Jurcaga ma rozsudok vo veci poskodzovania mena voci byvalemu starostovi a statutarovi Holickovi z KS.

    Za svojvolne konanie exstarostu Holicku obyvatelia ponesu nasledky este dlhe roky. Pojde s najvacsou pravdepodobnostou o ciastku bliziacu sa k 200 000 Euram.

    A na ceste su dalsie problemy a ostuda. Bude starostka konat, alebo dovoli, aby sa NEkonanie obratilo proti nej?

  2. Bulo ste jedine vy ..si hanba dediny ako obcan tak aj exfunkcionar…arogantny namysleny hulvat..nechapem ako vam niekto mohol dat hlas…vdakabohu ze sa to nezopakovalo

  3. Pán extsrosta aj so svojimi prisluhovačmi by mal vyššie spomenuté náklady s prehratým súdnym sporom obci Šintava uhradiť dobrovoľne. Nech sa poskladajú, zaplatia súdne trovy a spoločne ukážu , že im na obci záleží.

  4. Pan akozenovinar, ako ma starostka v tomto pripade konat konkrétne? Ma napisat holickovi omluvnu rec? Aby ai si ty nekopol, ze?

  5. Pre Názor
    Čítajte prosím s porozumením, spájate dve udalosti, pani starostka sa zrejme vydala cestou predchodcu s to sa jej naznačuje. Ak bude porušovať zákony a predpisy alebo akceptovať ich porušovanie je to pre obec zlé.

  6. Dobrý večer pán Jurčaga, mňa a možno aj čitateľov zaujíma, či súd určil aj plnenie v prípade, ak sa p. Holička nepríde ospravedlniť na OZ. Je tam potom aj nejaké finančné plnenie, ktoré by sa dalo následne vymáhať exekútorom? Nemohli by ste prípadne bližšie informovať o rozhodnutí súdu v danej veci? Je tu nejaká šanca na vykonateľnosť rozhodnutia?

  7. Ano,ospravedlnenie je vymahatelne exekutorom. Takze,ak pan Holicka nesplni nariadenie sudu,nastupuje na scenu exekutor. Tak sa necham prekvapit ci bude tak aktivne a rychle pan Holicka konat i v tomto pripade,ako aktivne konal proti mne 8 rokov,resp. 12,pretoze este i na sude klamal a vymyslal si neskutocne klamstva na moju osobu.

  8. Pan Jurcaga, tych aktivnych klamarov vo funkciach je viac. Spracujeme audio z vyhlasenia rozsudku, aby si ho pan EXstarosta Holicka, ale aj dalsi pripadni adepti na klamstva, vypoculi. 😉

  9. Podľa zverejneného program nie je isté , či sa ospravedlnenie uskutoční. Vzhľadom na počet bodov programu aj podbodov by sa zasadnutie mohlo uskutočniť radšej od 6. hodiny ráno.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img