ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Zdravie je len jedno, kontrola rúšok pokračuje

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Nie je nič ľahšie, ako prevencia a to platí aj pri nosení rúšok

KR PZ Trnava |MM|  Policajtov ste v posledných dňoch mohli stretnúť vo viacerých nákupných centrách, jednotlivých prevádzkach, navštívili kultúrne ale aj športové podujatia.

Vo väčšine prípadov sa stretli so zodpovedným prístupom. Aj keď občas sa to niekomu zošmyklo pod nos alebo rúško nemal, v prvom rade sme to riešili dohovorom.

Prvú vlnu sme zvládli vďaka prevencii. Naše zdravie by malo byt na prvom mieste.

Myslite na to, že pocit bezpečia a zdravia môže trvať iba do chvíle, kým sa vo vašom okolí nepotvrdí prvý prípad Covid 19.

Spolu to zvládneme!

Foto: KR PZ Trnava, Polícia SR

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nabudúce , zase len otvorite hranice , lebo biznis je biznis. A obyčajných ľudí , tu budete buzerovať . No zlatí Fico a Pele. Takýmto tempom , bude rásť , nie Fico a Pele , ale fašisti gratulujem, čím ďalej tým lepšie.

  2. Pravda je len jedna 1. septembra 2020, 15:20.si presne trafil tou poslednou vetou.ja ked vidim tych ludi čo volia kotlebu tak len zíram.ale Igorko už nasral dosť slovákov!

  3. Matovič na na záberoch zo svatby,bez rúška..vysvetlenie,nebol to uzavretý priestor,nakoľko sme mali otvorene dvere…čiže ani nákupne strediska,krčmy a podobne..nie sú uzavrete priestory,lebo sú tam otvorene dvere..

  4. Matovič môže všetko, vždy má výhovorku ,otvorené dvere na svadbe no jednoducho to vie… nás dobre odrbať.Aj ja mám v robote otvorene dvere,ale nie som Matovič

  5. S kontrolami suhlasim, no nemali by ich vykonavat policajti. Povazujem to za plytvanie ich silami.

    Co sa tyka zmien v legislative? Keby tu neboli 12 rokov pri moci zmrdi, ktori stvorili sudkyne opicky Jankovcke, keby z prokuratorov neurobili nebetycnych koko*ov, Kocnerovi, Basternakovi, Kicurovi, Bodorovi a dalsim tisicom zmrdov o ktorych zatial vacsina ludi ani len netusi, umoznili narast do skutocne nekontrolovatelnych rozmerov, neboli by zmeny potrebne.

    Kedze sa z ludi vo funkciach nestali hyeny v zmesle hesla SMERu – nie Matovica – „Vyhraj volby a mozes vsetko“, ZMENY su nevyhnutne.

    V base musia skonci ludia pri moci, ktori si dovolili objednat vrazdu novinara, podpalenie auta, ale AJ VSETCI TI, ktori tieto brutalne teroristicke ciny NEVYSETROVALI, kryli zlocincov vo funkciach a umoznili im existovat na ukor inych, parazitovat na ukor prace ludi, slusnych a poctivych podnikatelov a ti, ktori nekonali tak, ako im prikazoval zakon.

    Nesmu uz dalej v state beztrestne vrazdit novinarov ani ich zastrasovat podpalovanim aut len zato, ze novinari poukazuju na ich spinavosti a tunelovanie verejnych penazi.

    Stat je po 12 rokoch vystrajania nebetycnych koko*ov a politickych zmrdov v srackach, z ktorych ho – teda nas vsetkych dostanu len slusni a poctivi politici.

    Neresim Matovica a jeho tenisky – ublizil mi a desiatkam tisic chorym ludom nie Matovic v tensikach hovoriaci trnavskym dialektom, ale Paska v drahom obleku verejne konajuci v zmysle nim vysloveneho hesla „Vyhraj volby a mozes vsetko“.

    Ublizil mi Kalinak a Fico – nie, nie oni podpalili moje auto a osem rokov nas likvidovali za iny nazor – ale oni to TOLEROVALI a UMOZNILI svojim NEKONANIM !! A to napriek tomu, ze na tento fakt boli upozornovani PISOMNE !!

    Takze dnes a zajtra, buduci mesiac a snad aj o rok bude cas, aby ludia, ktori si mysleli, ze su nad nami ostatnymi (z historie takychto parazitov pozname, boli nimi napriklad arizatori majetku po Zidoch, ktori si existenciu tiez postavili na praci, majetku a rozume inych !! ), postupne skoncia pred sudom a nasledne v base. A ak nie v base pre prietahy a nekonanie organov, tak aspon VEREJNE znemozneni oni, ich rodiny a ich decka. A v base budu ti, ktori ich nepotrestanie umoznili.

    Evoluciu nezastavime, pozname to znovu z historie. Pravo a spravodlivost si nakoniec cestu najdu. Porazeni a odstraneni boli diktatori, o parazitoch arizatoroch sa dnes docitame vdaka PAMATI NARODA.

    A docitame sa aj o sucasnych zmdrdoch pri moci. Krok za krokom…

  6. Miloš to fakt veríš že táto zostava niečo aj zmení?ale nie len formálne ale aj reálne. šak by sa museli pozatvárať navzájom

  7. Pán Majko,vy ste ani po 30 tych rokoch od tzv.revolúcie nepochopil na čom je založený tento kapitalizmus v ktorom práve žijeme.Bohužial,keď tak sledujem vaše príspevky,už to asi ani nikdy nepochopíte.

  8. Miloš práve že žijem,síce asi o dva mesiace menej ako Ty.ale ked myslíš to obkecavanie problémov a vyhovaranie sa na vlády pred nimi?tak to im ide.ale aj to tu už bolo.počkame 4 roky (dúfajme že vydržia pokope) a potom môžeme hodnotiť.zatial len klasický scenár

  9. Matoviča volili cigáni, pardon Rómovia nerád by som urazil slušných cigánov. Rozdiel je ten že cigán ide ráno do práce a róm sedí doma a čaká na podporu. A Matovič môže zmeniť akurát farbu vlasov ale nie tento štát. A nechápem prečo sa zaoberajú vraždou nejakého novinára. Treba riešiť vraždy obyčajných ľudí.

  10. Zdravie, ludia sa maju starať o svoju imunitu sami a nie štát !
    Ak chce štát sa starať o zdravie o svojich občanov, tak nech sa k nim aj patrične správa, kto nariadi karanténu ten zabezpecuje vsetky bezpecnostne a zdravotne opatrenia, a nie ze si ludia budu sami nakupovat dezinfekciu a šiť rúška ktore nás neochránia ani pred obyčajným prachom na ulici ! Dávať ludom na ústa psí náhubok a potom ich ešte pokutovať, do má dost dočinenia z násilným komunizmom. Každa skola dostava 7000,- mesacne na zabezpecenie skoly voci Covid19, kam idu vsetky peniaze, preco sa za to nekupia bezpecnostne prostriedky aj pre deti? 100-200 Eur sa minie na ucitelsky kabinet a zbytok? Toľko ludsko-právnych pochybení a zavádzania obyvatelstva som už davno nevidel.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img