ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Bezdomovec pri Lidli je stále problémom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď  / Opäť bezdomovec bez nohy sediaci a žobrajúci pred Lidlom. Ľudia sa na neho už niekoľkokrát sťažovali, že okolo seba tvorí odpadky, zapácha a arogantne pokrikuje po okoloidúcich a dokonca po aj deťoch.

V tomto prípade zatiaľ nevieme dnešný dôvod zásahu polície, ale pravdepodobne bol dôvod práve tento pán, nakoľko príslušník polície zastavil policajným vozidlom priamo pri ňom a komunikoval s ním.

Viac informácií budeme zisťovať na Krajskom riaditeľstve polície.

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Je to ale kontrast : bezdomovec bez nohy musí žobrať a v pozadí vypasená rómka o ktorú je postarané 👍 takto dopadneme viacerý…. solidarita

  2. Ak by ste vedeli o živote toho bezdomovca, nevadila by Vám ani tá rómka. Život je cesta, žiaľ on si vybral práve túto. A nemusel…

  3. Neni žobrák ako žobrák. Masny si za to môže sám. Mal všetko, a všetko prejebal a prefetoval. Niet dôvod na ľútosť. Zjavne veľa ľudí v Seredi nevie kto to je. 🤦🤦🤦

  4. Porušuje nariadenie hygienika, keďže na obchode je vyvesené nariadenie, že sa od prevádzky nemá zdržiavať do vzdialenosti 10 metrov.

  5. Dotycny pan ma zltacku, mal by sa vyhybat takymto miestam a dalsia vec viac krat bol prichyteny ako si picha drogy do medzinozia pri svojom „tabore“ na parkovisku pri garbiarskej kde neustale znasa svoj bordel. Mohlo by sa pan primator k tomu postavit ako chlap a vyriesit tento problem. Tento „clovek“ si zato moze sam, netreba ziadne zlutovanie pred nim ! Je len hrozba nasej spolocnosti !!!

  6. Bol som svedkom ked jedna pani mu hodila do poharika 10€. Potom bodaj by tam nesedel, ked občania si ho tam hyčkaju. Prestante mu tam davat peniaze a zmizne aj sam

  7. Už boli upozornení ľudia a i naďalej sa upozorňujú, aby žobrajúcim nedávali peniaze. Ak je niekto hladný, nech mu kúpi niečo na jedenie. Ale oni to odmietajú. Tak potom kde je pravda. Sú naozaj na to odkázaní. V tomto štáte každý dostane akú-takú peňažnú výpomoc, hoci si to niektorí nezaslúžia a nás to hnevá, ale dostanú. A potom. Napr. cez zimu im ponúkajú nocľah, ale odmietajú. Radšej vonku zmrznú.

  8. V reportazi s p. KOVESOVOU ho zachytili ako kupoval drogy. Je to drogista a fetak a hlupi ludia mu davaju peniaze aby si ten fet mohol znova a znova kupit.

  9. Nerád, ale nemôžem sa na to dívať, aké sú niekedy kométy! Čo sa týka beznohovca, riešenie je, ale kompetentným v Meste hrozí to, že by museli riešiť iný a omnoho zavaznejsi problém s občanmi, neprispobivimi! Tým pádom nechajú pozornosť na Lidl,

    pretože v ich kompetencií si je zriadiť poriadok pred ich majetkom, a preto načo mesto? Zbavovanie sa zodpovednosti! Ale za Verejný poriadok a jeho dodržiavanie je zodpovedné mesto a jeho organy! Za to však nie sú odmeny! Navyše ľudia sú zlí, závidia, mestskí zástupcovia vidia nezáujem o veci verejné zo strany občanov, tak to pasuje! Ľudia, ak máte chuť, podajte cezo mňa podnety a sťažnosti voči nespravodlivosti a problémov Vás – občanov Serede a rád vás budem bezodplatne zastupovať, JUDr Ján Urbánek

  10. Len pri LIDLI?? To mám najradšej. Len kecať. A nič neurobiť. Nedávať peniaze, radšej kúpiť. Vlastná skúsenosť.

  11. Preňho je už len cesta na cintorín. Zavinil si to sám, vybral si takýto život, tak načo to riešiť.
    Ako som počul, mesto mu už viac krát pomohlo, ale odšadial ušiel naspäť do Seredi. Kto chce kam, tak nech je tam. Škoda energie kvôli takémuto človeku.

  12. Aj v Trnave sú takí bezdomovci. Keď som si kúpila na záhradu pečivo a tresku aj pašteky a išla som z Lidla s nákupom,modlikal bezdomovec. Tak som mu to všetko dala a nechala som si chlieb,veď mám na záhrade ešte rybičky,dám si tie na obed som si povedala v duchu a obzriem sa na bezdomovca a celý „môj“ obed hodil do smetia,lebo chcel peniaze a nie jesť. Tak som sa vrátila a pýtala som sa, čo to urobil,ešte sa na mňa osopil. Tak odvtedy,keď pýta,mu to dobre nahlas pripomeniem,nech to aj okolo idúci počujú, čo urobil.

  13. On žebre fajčí špaky spáva bud Prechodom cez kaštieľ alebo vo veľkom parku na drevu a žebre na Drogy 🙂 neoplatí sa mu nič dať

  14. dokonca po aj deťoch 😃 to čo za slovenčina ? Niekedy sa mi zdá že to píše niekto 12 ročný. …..Nemám rád keď tam sedí.

  15. pri vchode do parku mesto preinvestovalo velké peniaze na opravu tej malej budky a teraz tam ten hajzel prespáva, to zástupcom mesta nevadí ???

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img