ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

Oslavy SNP boli dôstojne a som rád že sme tu privítali aj priamych účastníkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Tak prvú časť mame za sebou. Som to názoru že sme to zvládli. Oslavy boli dôstojne a som rád že sme tu privítali aj priamych účastníkov. Mrzí ma že aj medzi tými, ktorí na oslavy prišli na naše pozvanie prostredníctvom SZPB sa našli nespratnici, ktorí narusovali dôstojný priebeh slávnostného zhromaždenia. Je mi to naozaj veľmi ľúto. Úplne cez čiaru boli protestujúci využívajúci ampliony, ktorí oslavy narusovali hrubo a bez úcty k priamym účastníkom. Ľudia ktorí nevedia zorganizovať vlastne protesty zneužili celoštátne oslavy 76. výročia SNP, ktoré roky organizuje Múzeum SNP. Je to hanebne a nezodpovedné hlavne k priamym účastníkom odboja a oslobodenia ako aj k nám organizátorom. Vykrikovali hanba a mali pravdu, pretože to bola ich hanba. Dovolím si ešte jednu poznámku. Mrzí ma, že cestu na oslavy SNP si znova nenašiel predseda SAS Richard Sulik. Dúfam, že budúci rok. Rád ho privítam aj inokedy. Osobitným prípadom je pre mňa Smer. Robert Fico kým bol predseda vlády a mohol recnit na tribúne tak tu bol každý rok a vyjadroval svoj pozitívny postoj k odboju. V dobe keď predsedom vlády nebol už sa u nás neukázal. Tohto roku dokonca zorganizoval vlastne truc oslavy. Gratulujem. Nedôstojné a hanebné. Nakoniec ďakujem všetkým, ktorí prišli a vzdali účtu hrdinom odboja.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Týmto nespratníkom by sme dopriali zažiť Hitlera, by sa od strachu posrali. Teraz, keď nevedia čo so sebou a využívajú tento systém, že si môžu všetko dovoliť a nebudú potrestaní, tak sa aspoň takto zviditeľňujú, lebo asi nič iné nedokážu. Čo iné povedať, len že sú úbožiaci, ktorých treba poľutovať.

  2. treba sa zamysliet nad tym, preco narusali podujatie. Co ich k tomu viedlo aby vypiskali Caputovu a Matovica. A mily ludkovia, je demokracia, preco upierate nazor na vyjadrenie obcanom? Piskat na Fica sa smie, na Matovica a Caputovu prisne zakazane :D. Preberte sa.

  3. Problém je že celú túto vec odstartovalo OLANO.
    Stačí sa vrátiť rok dozadu keď tam hulákali ľudia z OLaNo. Dokonca medzi nimi bol aj poslanec.

  4. pre miceva:hanebne a neuctive je ked sa prihovara mafian a paserak (konzument kokainu s miestnym seredskym podnikatelom) heroinu priamym povstalcom snp a to nevie ani po sebe precitat kratky prejav,zrejme si pisal prejav tak ako vlastnu diplomovku.
    fica som nevolil ani ho nemusim,ale uctu k povstalcom si uctil na inom mieste slovenska,tento neprijemny pan micev si mysli,ze existuje len b.bystrica.

  5. Pán Mičev,zneuctnením osláv a odkazu SNP bolo,že sa k tým živým Účastníkom Povstania sa prihováral a koktal drogový díler,mafián a inseminátor a potom ešte parlamentný šašo,daňový podvodník a obidvaja vierolomní ľudia,ktorí,keď boli v opozícii,zahlasovali aj pre týchto bývalých bojovníkov za trináste dôchodky,ale keď sa konečne po rokoch cirkusových vystúpení v parlamente a nekonečných tlačovkách dostali ku korytu,tak to rušia a nahrádzajú nejakým všimným.Pán Mičev,aj preto tam bol piskot a nesúhlas s ich vystúpením.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img