ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Predbiehací manéver neprežil. Hľadáme svedkov nehody

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Vodič osobného auta VW Touran jazdil včera o 17. 25 h po ceste tretej triedy od Trnavy smerom na Dolnú Krupú. Na rovnom úseku cesty, pravdepodobne pri predbiehaní, zišiel z cesty a narazil do stromu.

Vodič zo Srbska, ktorý by mal onedlho 45 rokov, utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. V aute bol sám, iné osoby sa pri nehode nezranili.

Polícia počas dokumentovania uzatvorila cestu a vykonávala odklon premávky. Po odstránení následkov bola asi o 22. h cesta plne sprejazdnená.

Presné príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje, vec prevzal na mieste vyšetrovateľ a do konania pribral aj znalca z odboru cestnej dopravy.

Ak ste videli, ako sa nehoda stala, prípadne ste mali na aute kamery, ktoré mohli nehodu zachytiť, ozvite sa nám. Môžete nám napísať do súkromnej správy na FB Polícia SR-Trnavský kraj alebo zavolajte na linku 158.

Jazdite opatrne, aby ste sa bezpečne dostali domov.

Za pomoc a zdieľanie správy vopred ďakujeme.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ak ťa nezabije auto, zabiješ sa na strome.
    Stromy povedľa cesty mali význam. Tá doba konských záprahov a chládku pod stromami počas cesty na jarmark už je dávno minulosťou. Nebolo by vhodné zmeniť stav? Od cesty najprv járok a až za járkom stromy? Lepšie skončiť v jarku, ktorý by slúžil aj ako trativod vody z cesty či pola, ako skončiť nalepený na strome…

  2. Presne tak. Pred 50-timi rokmi sa ešte tie stromy ošetrovali, vtedy to aj nejak vyzeralo, dnes sú to už iba rozstrúsene solitéry, často vyzchnuté, zhýzdene neodborným orezom, škaredé torzá stromov. Ich funkcia je len zabitie, nič iné.
    Keby tam neboli, ušetrilo by sa veľa životov. Pripútaný by snáď po pár kotrmelcoch odišiel po vlastných, ak nekúpil zváranú jazdenku, takto je to náraz do neprekonateľnej prekážky. Nuž, ale v dnešnej dobe, koho by to zaujímalo.

  3. Ja len nerozumiem… niekoho predbiehal, to znamena ze na ceste nebol sam. Ked by mna obehlo auto, tak snad vidim, ze supa jak z dela a zavesil sa o strom. Volam mu pomoc, aj ked v jeho pripade uz by to bolo neskoro, ale aj tak..

  4. Jasné.. Teraz za to môže strom, potom cestári, inokedy mikrospánok alebo kamióny.
    No ešte ho dementa ľutujte!
    Škoda každého života, ale ten chuj nezvládol predbiehací manéver.. Takže v akej to bolo rýchlosti? 90? 100?
    A keby sundal proti idúce auto alebo to, ktoré predbiehal, tiež by za to mohla posádka toho auta?? Boha.. Zobudte sa!!

  5. Toto je to že ľudia sú úplne mimo vidia že sa stala autonehoda no nezastavia je im to ukradnuté, zas ďalšia vec je tá že veľa ľuďom to naháňa strach hlavne takyto krvak, veľa ľudí je čo nemôžu vidieť ani kvapku krvy taktiež veľa ľudí je čo mávajú dosť veľkú traumu keď uvidia takúto vec, sám osobne je mi zle keď vidím nejakú krvavú autonehodu, som deň čo deň na cestách po svete vidím veľa smrteľných či menších autonehôd ktoré sa stanu priamo predomnou vidím ostatných ľudí v autách že idu ďalej vidím že ľudia vôbec nemajú záujem pomôcť, vôbec niesu odolný voči záchrane ľudského života preto idu ďalej, osobne mi to je veľmi nepríjemne sa na to pozrieť, no kurva vystúpim s toho pojebaneho kamióna a utekám pomáhať, niekedy ani nestíham zabrzdiť a už som vonku z kabíny ale tam sa jedna o sekundy nie o to či sa ponáhľam do prace ci už idem na nákup a nemám čas, kurvaaa veď to je ľudsky život, keď môžem pomôžem, veľa krát sa stane že až 3x za mesiac kupujem novú autolekárničku keďže ju musím rozobrat pri autonehode no je smutne že vinníka každý berie ako keby nič, vidia že vodič ktorý autonehodu zapríčinil je úplne mimo skoro bezvládny no ľudia sú schopný mu vynadať aj tak správajú sa k takémuto človeku ako keby neexistoval boha je jedno či autonehodu zapríčinim alebo nie no bojujem o jeho život nech už je vinník či je ožratý vodič ktorý spôsobil autonehodu ale boha je to človek v tej situácii je jedno čo sa stalo ale idem a záchranujem nikdy nikto nevie či neskončí v takejto situácii kompletne krvavý a nebude prosiť o to že kurva dajte zo mna dole ten motor áno aj takéto situácie som zažil, kompletne motor na vodičovi prosil o pomoc no bohužiaľ bola to jeho posledná prosba keďže vyprostenie trvalo necelú pól hodinu pre hasičov no to už bolo osudné.

  6. Miloš P. Vďaka za takých ľudí ako ste Vy,často je to skutočne otázka sekúnd, vtedy je jedno či si to vodič zapríčinil sám svojou neopatrnostou,vlastnou chybou alebo je z a tým niekto iný. Ak už nič iné stačí zastaviť z diaľky nakuknúť či je tam niekto a volať pomoc ak už človek nie je schopný pristúpiť bližšie.
    Nezvládol predbiehaci manéver? Ako vedia? Ako viete? Možno sa vyhýbal zvery? Mohlo sa stať čokoľvek, a kým sa neozve niekto,kto pri tom bol, a nehlásil to, nikto nikdy nezistí čo presne sa stalo… Ale aj keby to bolo skutočne tak ako píšu,nič to nemení na fakte,že stromy popri ceste sú pre mnohých vodičov osudnými. Smutné:(

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img