ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Petícii občanov bytovky na D. Štúra bolo vyhovené

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Vybavenie petície – Nové lavičky na ul. D. Štúra v Seredi

20200826023251_vybavenie-peticie-nove-lavicky-na-ul-d-stura-v-seredi_5f45adb3dc9bc7.83323800

 

zdroj: sered.sk

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ľudia, museli žiadať o predmetné lavičky z dôvodu, že jeden obyvateľ menovaného bytového domu spísal petíciu o odstránenie týchto laviciek, pretože mu vadilo že tam sedávajú babičky a oddychujú na nich v letných mesiacoch. Vzťahy susedské na úrovni stredoveku

  2. Andrea, preco trapne? Pred kolko rodinnych domov osadilo mesto lavicky? Ten panelak nie je mestsky. Aby mala partia psickarov kde do noci sediet a vykecavat sa, tak museli chudaci obehat 9 poschodi a spisat peticiu.

  3. Trápne je ze vôbec niekoho trápi že hodinu alebo dve tam sedia obyvatelia domu. Sedia tam aj takí, ktorí psov nemajú a prídu na kus reči pred dom. Co je na tomto divné?

  4. Hlavná vec, že Vám mesto vyhovelo! U nás na Čepenskej sme už 4 roky bez lavičiek pred činžiakom a z druhej strany máme plot, sme tu ako opičky v klietke!

  5. obyvatel – nie je na tom nic trapne, pokial nehucia na cele sidlisko, pokial im psi nestekaju jak odtrhnuty a hlavne – pokial sedia na svojom a neplatia im to ostatni. Kedysi lavicky boli skoro pred kazdym cinziakom, ale ked sa bytovky stali sukromnymi, nevidim dovod, preco by sa malo mesto starat, kde zlozime rite. A hlavne byt za tie lavicky zodpovedne. Nielen udrzbou, ale aj trestnopravne.

  6. Jozef ty si súkromná bytovka celý, že si si kúpil byt na hypotéku a budeš ju platiť ešte 30 rokov neznamená ze je celá bytovka tvoja 😂

  7. Tomčányi ty sa nehanbíš?Ľudia musia cez petíciu pýtať za svoje dane už aj dve lavičky?Počkaj a s Tiborom už sa zmráka nad vašim pôsobením na úrade!!!!Ľudia ťa už majú po krk.Aj s tým tvojim starým vytieračom riti.

  8. Takže rôzne úverove banky, ktoré majú na ňu záložné právo a babičky ktoré nemajú byt ťzaložený v banke sedia si na lavičke a vadia dotyčnému, ktorý sám nie je vlastníkom majú na takého neprispôsobilca doplácať. Vy ste tak múdry ako rádio Jerevan

  9. Otázka bola iba taká, prečo pred súkromné byty a na súkromný pozemok má mesto osadzovať lavičky na základe petície. Ja im tie lavičky nezávidím, ale je mi divné, že sa takého niečoho ľudia dožadujú petíciou.
    Jozef má pravdu, bytovka je súkromná. Byty vlastnia ľudia a pozemky majú v spoluvlastníctve. Je jedno, či banky majú alebo nemajú záložné právo. Kto tomu nerozumie, nemal by sa vyjadrovať, lebo vyzerá hlúpo.

  10. Anonym – Nech sa zmiluje nad nami všemohúci Boh,
    nech nám hriechy odpustí a privedie nás do života večného

    Moja vina
    Mea culpa

  11. Tie lavičky tam boli 40 rokov a sedia na nich dôchodcovia čo v tom paneláku žijú celý život , nech to nikoho netrápi , nech sa stará každý o seba , metský úrad súhlasil , možno tomu kto ich dal odstániť , lebo mu to vadilo raz tiež poslúžia

  12. Vážený byty máme vo vlastníctve ,ale pozemok pred barakmi nie je náš . Občan kúp si kvety za svoje zasaď a staraj sa . Keď chceš lavičky kúp si . A čo robí mesto na čele s pánom Tomcanim ? Strka hlavu do piesku ako pstros . Veľká hanba celému vedeniu mesta

  13. Lavičky boli aj v minulosti po meste vo väčšej miere – napríklad neďaleko bývalého OD Progres, ale že sa na nich celý deň vyvaľovali naši nezamestnaní neprispôsobiví občania , tak to klalo oči pracujúcim ľuďom ( budujúcim socializmus) a vzbudzovalo pohoršenie a odpor, tak ich odstránili. A normálny človek si na prechádzke po meste takmer nemá kde sadnúť.

  14. Tak ono je to trosku neprijemne pre tych co maju tie lavičky pod oknami, na tychto konkretnych lavickach sa stetavaju vsetci psickari z okolia.

  15. Žiadosť o PRESUN lavičiek o 20 metrov som videla a aj podpísala! Nevidím v tom žiadny problém. Nerozumiem prečo tu niekto klame! že petícia na odstránenie lavičiek! A takisto vidím jasne napísané na tejto petícii, že boli tie lavičky odstránené pre zlý technický stav, niektorí čo tu písali tieto komentáre, si to ani neprečítali. Ruku na srdce, kto by chcel mať verejnú lavičku pod oknom.

  16. Dotyčnému aj vietor bude vadiť ked bude fúkať do jeho okien, nie je preto divné, že mu vadia ľudia, ktorí sa normálne stretávajú. Je to jeden, ktorému vadí všetko, lebo on si myslí, že je jediný, ktorý má na niečo právo. NAJRADŠEJ by zakázal, aby mali ľudia doma psíkov alebo iných miláčikov, lebo aj o nich sa treba starať venčením a byť s nimi chvíľku vonku. TUPELO, ktoré nemá rado zvieratá, nemá rado ani ľudí, JE NÁM ťa ty úbožiak dosť ľúto, chcelo by to zamyslieť sa nad sebou samým.

  17. žiadosť o presun lavičiek videli viacerí, a preto ju aj väčšina nepodpísala. Videli sme v nej dosť problém, lavičky síce mali horší stav ako tie nové, ale slúžili účelu na ktorý majú lavičky slúžiť. nikomu sa neprepadla pod nimi riť vážená. Klamete vy, pretože od prvého momentu IŠLO O ODSTRÁNIENIE LAVIČIEK, to že si potom niekto presun prepísal na odstránenie, to už zas vy nenapíšete. PREČO? pretože tiež ste jedna z tých, ktorá si nevie upratať pred vlastným prahom.

  18. tak ale vážený,musíte uznať,že je predsa len rozdiel mať v byte Yorširského teriéra,alebo Rotvajlera

  19. POZOR, POZOR svorka 4 zúrivých psov útočí na d.stura a ohrozuje život pedofila
    Do svorky patrí ratlik, yorkshire, čivava a pudlik
    Občas sa k nám pridá 17 ročný slepý vlčiak
    Takto vidí jeden ufonec svorku psov z celého sídliska 😂😂😂

  20. Aspoň ste sa mohli podpísať aby sme videli, kto má aké IQ.Aspon sme sa pobavili, človek kto takéto píše dobre ho musia zozierat tie lavičky, že ich neodstránili. Psickari sa aspoň o tých psov starajú viac nez poniektorý o svoje deti..

  21. Pozor,s čivavou nie sú žarty:-D
    Chovateľovi súd uložil, aby zaplatil ministerstvu 172 eur a k tomu úroky.Takúto sumu uhradilo ministerstvo zranenému policajtovi ako bolestné.
    Ten bol po pohryzení čivavou pred necelými dvomi rokmi v Betliari týždeň práceneschopný.

    kosice.korzar.sme.sk/c/20733351/kauza-utociacej-civavy-policajt-ju-mohol-aj-zastrelit.html

  22. Pre 13:46 keď tak nad tým rozmýšľam ukradnem radšej babke z pohára umelé zuby a dokusem toho dotyčného nimi 😂 hádam to bude bez pokuty

  23. V tejto špinavej demokracii je najlepšie psovi. Žije si v paneláku a jemu dobre. Pes patrí na dvor a nie do bytu, alebo naopak?

  24. v socializme psi nežili v panelákoch? komu sa nepáči žiť v paneláku kde ľudia majú psov má možnosť kúpiť si byt tam, kde psov jeho majitelia bytoviek psov nemajú, prípadne si môže kúpiť dom na samote, kde mu dobrú noc príde dať iná zver. Takéto demokratické názory ma utvrdzujú v tom, že debilita je vážne ohrozujúca choroba demokracie a zdravý rozum a ohľaduplnosť a vzájomné tolerantné spolužitie je už prežitok tejto doby. Som si istá viac , že zvieratá sú úžasné tvory a veľakrát lepšie ako človek

  25. Je to paráda vydiet ako pes obsiera trávniky a majiteľka sa prizera a hovno neodprace. Poplatok za psa chovaného na činžiaku by som stanovil na 100 EUR MESAČNE a basta.

  26. Pre anonym 14:32
    Ked vydis a nie vidíš pootm by ti radšej prispejeme na kurz gramatiky 😂😂😂

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img