ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Gabikine laboratórium na varenie pervitínu zaujalo internet

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Správa o policajtami NAKA zadržanej Gabriele Kučerovej, inak nádejnej „političke“ strany VLASŤ, hlboko ranila srdcia obdivovateľov ex sudcu ÚS SR Štefana Harabina.

Tak, ako sme už pred niekoľkými mesiacmi písali v našom článku o nerešpektovaní zíkona priamo pánom  JUDr. Harabinom, aj tento prípad je určitým potvrdením správneho rozhodnutia voličov, Harabinovej VLASTi vo voľbách do NR SR dať necelé 3% hlasov.

Gabikine laboratórium na varenie pervitínu vo veľkom množstve zaujalo nielen policajtov NAKA, ale aj novinárov a následne srandistov na internete. Veď posúdte sami…

Zdroj fotografií a grafík: FB, Zomri, internet

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To je jeho lukratívna zárobková činnosť. A úspešná! Vyniesla mu to pekný balík peňazí. Treba skúsiť znova, možno že to vyjde.

  2. Keďže za chvíľu tu bude vlna morálnych a dokonalých, tak len toľko ovečky… Tento štát je na materinu piču! Keby štát na všetkom neryžoval, tak by ľudia mali lepšie zázemie, ale politici sú nami podporovaný kriminalnici, ktorý vytvárajú gangy a tí potom ďalšie! Lebo oni sú tí naglancovany, ktorý sa špinit nebudú! Im príde len čistý vývar! A nerobte sa tu ani jeden, že by ste to nerobili! Keby ste dostali ponuku dám ti 100 000e a rob pre mňa toto… Nikto, že? 🙏🤣 Jasné 🙏🤣 Niektorí majú vážne choré deti, tak pre ich záchranu alebo všelijaké iné dôvody! Čo sa robíte ja nie! NEZASTAVAM TO, ALE ČO STE VŠETCI TAKÝ DOKONALÝ A IDETE TU NIEKOHO VYSMIEVAŤ??? NAPRÍKLAD KUČERU, OLGU, DANA… NENI STE HODNÝ IM PÄTY OBLÍZAŤ ‼️ Keby aj, že by boli vinný, TAK KURVA TAM NIKTO Z NICH TIE VAŠE „DETI“ NEMAL PRIVAZANEHO K STOLIČKE ANI PIŠTOĽ PRI HLAVE IM NEDRŽALI PRI HLAVÁCH… NA FETUJ!!!TAM TREBA NA SEBA POZRIEŤ A POTOM SA VYSMIEVAJTE, LEBO VEĽA Z VÁS SA IM DONEDÁVNA PCHALO DO RITI💩🤡

  3. Anonym, vieš kde je Selim? V tvojich krásnych snoch! Čo ti to šeky zaplatí alebo uvarí obed, keď budeš vedieť kde je?🤣🤣🤣🤣🙏

  4. Dada ludia nevaria a nepredavaju drogy pretoze maju chore deti. Robia to len z dovodu ze sa nevedia presadit pracou a pritom miluju peniaze. A cim viac ich maju tym viac ich chcu. Nic viac a nic menej.
    Z toho vasho prispevku mi je naozaj spatne. Je mi luto ze sa pohybujete v takej spodine ze vidite zivot takto ale prosim nehovorte za vsetkych ze chapete ako to v zivote bezi. Nechapete absolutne nic a hovorte len za seba.

  5. Milos Majko trepete dve na tri. Myslite ze si do prihlasky napisala varim pernik? Ste smiesny. Koniec koncov klasicky jednostranny novinar.

  6. obcan 25. augusta 2020, 14:19 – kludne zostante v tom, ze do NR SR, teda na post jedneho zo 150 zakonodarcov (nie upratovaciek, ci vodicov) sa vybera z „prihlasky“ a teda toho, co o sebe napise adept na post poslanca.

  7. Teraz budeš musieť isť na privát lebo ti zadržali koňa?tak ako oni nevedeli nič rovnako ani ich ovečky nevedia ako sa daju zarobiť peniaze bez toho aby varili po garážach alebo robili niekomu matrac.

  8. pan Majko,Matovič ,ked daval na kandidatku ako trojku Kyselicu,nevedel,že je agentom VS? Vedel a aj tak porušil zakon,ale to je v poriadku.Však?

  9. Všetci sú rovnakí – jeden za osemnásť, druhý bez dvoch za dvadsať. Jeden na druhého ukazuje prstom a pritom je taký istý, až nie horší. Medzi touto svorkou slušný človek nemá šancu prežiť, zožrali by ho aj s pantofami. Čím ďalej, tým väčší … nám tu vládnu, lebo iné robiť nevedia, alebo nechcú, lebo zakladať nové politické strany – svetový rekord.

  10. Ako vidím, tak ste nepochopil o čom píšem… Ja viem o čom píšem a mala som dôvod to napísať! Chamtivy sú iná skupina…

  11. Na privát čo? 🤣 Koňa? 👏👏👏🤣🤣🤣 Ja som samostatný kôň, ktorý sa derie v podniku a robí to z radosti pre svoje deti, tak ak chceš môžem ťa odprevadiť na ten privát a pomôžem ti napísať list tomu koňovi o ktorom tu píšeš 😉 Ale zaujímavý komentár😅👏

  12. Anonym… 🤣 Jaaaaj už chápem… 🤣🤣 Takže kvôli tomuto sa pýtaš kde je Selim, lebo ty stále počítaš??? 🤣 Veď skús zakričať schovaný, neschovaný ideeeem🙆‍♂️ a možno ho nájdeš 😅 Môj ex ti rád pomôže😉 Pozri NAKE by si platil zbytočný výjazd, ak si ich poslal už ku mne… 🤦🏻‍♀️🙆‍♀️ Ale ďakujem za info… To aby som schovala ten prievan v peňaženke 😉

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img