ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Protidrogové akcie VENAL: NAKA „vyčistila“ Sereď a okolie, tu sú čísla

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Séria štyroch protidrogových akcií VENAL:
ide o najrozsiahlejšiu akciu v histórii Slovenska proti zločineckým skupinám páchajúcim drogovú trestnú činnosť.
56 obvinených osôb z drogovej trestnej činnosti a zo založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny.
VENAL: podaná obžaloba
VENAL 2 – 4: prípravné konanie
Zadokumentované množstvo drog
2531 kg tabliet za 4.800.000 Eur na výrobu 490 kg metamfetamínu za 17.000.000 Eur
251 kg metamfetamínu za 8.284.800 Eur
11,6 kg marihuany za 100.000 Eur
väčšie množstvo kokaínu
zdroj: Polícia SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Len aby to bol potrebný posledný zásah, aby nevyšli na povrch ďalšie skryté indivídua. Lebo osobne si nemyslím, že je to bolo načisto vyčistené. Lebo títo v tom vedia chodiť.

  2. samozrejme teraz je to hlavne na seredskych policajtoch, aby si ustrazili „cisty revir“ na ministerstve je zaistenie takych policajtov do Serede, ktory budu schopny udrzat revir. Jedna vec je ale ista.

    ERA 90tych ROKOV SA SKONCILA V ROKU 2020.

    KRISTINA KOVESOVA, DAKUJEME

  3. Všetko sa deje v prospech cigánov. Bielych zatvárajú a spoluobčania zarábajú vo velkom. Budú si čím ďalej tým viac dovolovat. Za pár rokov budeme plakat, že s nimi nebude mať kto spravit poriadok. Nechápem ako sa z toho môžete tešiť. Ovečky

  4. Ešte vyčistiť tu spodinu feťácku čo bivakuje v záhradkarskej osade v Šintave. Čo majú korzo cez pozemok Votixu. Čistý humus zúfalci.

  5. pre pavuka-ty udavač zdegenerovaný-prečo sa nepodpíšeš svojim menom?Pavúk by sa nikdy neznížil tu niečo čítať,alebo komentovať-už si maximálne trápny

  6. Už roky sa priamo vo fabrike v Hlohovci varí mesačne cca 8 kg pervitínu pod priamou kontrolou spolku istých policajtov a distribuuje sa to v BA a Trnavskom kraji. Potrebovali teda zlikvidovať sereďskú konkurenciu, normálna vec.

  7. Tak sa konečne niečo predsa deje..v putách končia ctihodni a slušní občania, ktorí by ani muche neublížili, ktorých okolie vníma ako slušných susedov, ktorí vedia pozdraviť aj ozdraviť a vlastne s nimi nikdy žiadny problém nebol..taká slušná rodinná želania..a ti hnusni, odporni policajti ich odtrhli od rodinky a oni teraz musia, chudáci, hniť vo väzbe a rodinka je roztrnuta a bohvie, ako teraz prežije..a detičky placuuuu

  8. Treba ich udávať, nech ich poberu všetkých.
    Veľa sexu v base, vrahovia v tretej nápravnovýchovnej na tešia na čerstvé mäso.
    Dosť peňazí našli a nasli všetky?
    Možno ďalšie nájdu iný pokiaľ si títo budú užívať v base sex s vrahmi

  9. Čo sa týka našich spoluobčanov, to je chránený druh, na nich sa nesmie siahať. Túto skupinu chránia nie len naše zákony, lebo sú diskriminovaní, ale aj EU. Tak si myslím, že si nemusíme robiť veľké ilúzie, že sa s nimi niečo udeje. Keby áno, tak by to bol veľký zázrak.

  10. Pre nazor..ak nasi spoluobčania v Seredi predávali ci du zapletení do drog údaju ich ti co uz si vo vyšetrovacke…alebo dalsi..aj pre nich si pride naka

  11. Naka a Patu ,Šoporňu kedy začnete čistiť od Pika a predajcov ? A Báb a aj Mariškarov z Bábu a z Bábskeho Majera až po Úlak a Mlady Háj ,Hajské ? Na dedinách predaj a pestovanie drog nevadí nikomu ?

  12. Anonym…o akej slušnej rodinke to vravíš???Pretože ten koho teraz brali slušný vobec neni.Ten si len dobre do huby sral!!

  13. Škoda že nie sme v Thajsku, alebo USA. V Ázii guľku do hlavy . Ale lepšie by bolo doživotie. V podmienkach ich väzení by dožili možno 100 dní.

  14. Ten názov článku vôbec nesedí. Predajcovia fetu dnes v pohode predávali pri cintoríne. Následne jeden idiot na striebornom Golfe predvádzal svoje idiotské jazdecké znalosti a totálnu ignoráciu dopravných predpisov. Zaujímavé, že išiel od železničného mosta. Na toho vodiča treba dávať pozor.

  15. Slabo ste vyčistili.na vinohradoch sa predáva pri družstve a na zastávke každý den jak keby ani nikoho nezobrali.A o Dubníku radšej ani nehovorím.

  16. Vonku majstri sveta. Vypalnictvo, drogy, vraždy a v base robia zo seba kokotkov. Cudujem sa ze im vobec dovolia takto dehonestovat akt ukrizovania. Ked chcu tak nech sa modlia za svoju napravu, maju zaco co narobili zla, ale takto dehonestovat ukrizovanie krista je zvratene.

  17. Neutešujte sa že po štyroch zásahoch môžeme byť spokojní . Sereď a okolie je stále v centre diania. Ale kde sa nachádzajú policajti, keď sa robia obchody na Vinohradoch pri bývalom družstve? A čo Šoporňa , Pata …… Policajti sa obchodníkov boja v prvom rade treba aj ich vymeniť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img