ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Policajný zákrok na Dolnomajerskej ulici

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve v týchto chvíľach na Dolnomajerskej ulici kriminalisti OR PZ v Galante za asistencie policajtov OO PZ zo Serede vykonávajú policajný zákrok.

Z tohto dôvodu je policajnými autami zablokovaná časť cesty.

Na mieste sa nachádza aj psovod so služobným psom.

Bližšie informácie k predmetnému zákroku zisťujeme.

Jazdite opatrne a pri prejazde Dolnomajerskou ulicou zvýšte pozornosť.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Aby sa to tu trocha zredukovalo, museli by tu byť každý deň. Je to ešte dlhá cesta. Len aby sa podarilo. A ešte niečo: prečo pri Váhu tie domy nepobúrajú. Je to ohnisko tejto pliagy. Čo ich chráni pamiatkový úrad?

  2. Ešte je ich tam dosť a potom asi začnú nosiť galantu tak jak tých šéfov jak hovoria o nich tam sú šéfovia a varič a pestovateľ marihuany môžu zásobovať naše mesto s Tomi majú zas material

  3. stevcele 23. augusta 2020, 0:54 – povedane to bolo za Puhu, resp. Spisiaka.

    Vteda ale bol zaujem investovat do prevencie kriminality v Seredi. Zacali sme dobre, no nasledne to v podstate zablokoval primator, nakolko som projekt ako jediny ochranil pred tym, aby skoncil pod jeho kontrolou.

    Ak by bol dodnes fungoval podla predstav, uz by mal vysledky. Prevencia totiz nie je meratelna za rok ani dva. Ale osem, ba dokonca desat, ci 15 rokov.

    V kriminalite musime investovat do deti, aby sme v mladezi a nasledne v ich dospelosti videli vysledky.

    Sebecke a arogantne zaujmy zial ako obycajne prevladli.

  4. Drogovi dileri su v base ale co s ich nahabanymi majetkami? Nemali by prepadnut statu tie luxusne auta a vily? V Taliansku maju na to zakon. Ved nie je mozne ze v zivote nepracovali, majetok ako Onasis a ich zeny si ho nadalej uzivaju aj ked oni sedia. Zhabat v prospech statu ako v Taliansku.

  5. Naozaj? Aj to, že súv Seredi drogy všadepríomné budete hádzat na primátora? 😄 s drogami bol v Seredi problém keď súčasný primátor asi ešte ani len nepremýšlal, že sa dá na politiku 🤦‍♀️

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img