ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Seredčania na Čokoládovej tretre

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dňa 18.8. sa konalo semifinálové kolo Čokoládovej tretry Slovensko v Bratislave. Ambasádormi tohto ročníka sú slovenské reprezentantky v trojskoku a v skoku do diaľky Janka a Danka Velďákové, náš majster Európy Janko Volko a novou disciplínou bol hod vortexom pod záštitou svetového rekordéra a ambasádora celej Čokoládovej tretry Jana Železného.

Čokoládová tretra je medzinárodná bežecká súťaž pre deti od 6 do 11 rokov, ktorá mala na Slovensku premiéru v roku 2017. Systém súťaže pozostáva z viacerých kôl. Najmenší šprintéri sa môžu na tratiach 100, 200 a 300 metrov kvalifikovať cez krajské kolá do národného finále. Tí najrýchlejší minibežci spolu s rodičmi nakoniec zažijú atmosféru svetoznámeho atletického mítingu Zlatá tretra v Ostrave. V rámci mítingu sa totiž uskutoční medzinárodné finále. Nie nadarmo je Čokoládová tretra jedným z najväčších bežeckých pretekov pre deti v strednej Európe. Do finálového kola, ktoré sa bude konať v Košiciach postúpilo 12 detí z každej disciplíny. Školu J. Fándlyho v Seredi bolo reprezentovať 7 detí, ktoré zabojovali v silnej konkurencii atletických klubov a dosiahli aj výborné výsledky.

Podľa učiteľky Andrey Gombárikovej niektoré deti sa atletickej súťaže zúčastnili po prvýkrát a zvládli to na 1*: „Myslím si, že si ozajstné preteky užili a bez ohľadu na umiestnenie prežili krásne športové podujatie. Deťom patrí veľká pochvala za predvedené výkony, reprezentáciu školy, mesta v atletike a rodičom poďakovanie za podporu a zabezpečenie dopravy. Máte veľmi šikovné a športovo nadané deti, na ktoré ste určite veľmi pyšní!“

Výsledky:

Beh na 200m chlapci ( r. 2011-2012)
Damián Forgáč – 18. miesto
Michal Fogel – 46. miesto
– bežalo 51 chlapcov

Beh na 200m dievčatá ( r. 2011-2012)
Viktória Slováková – 24.miesto – bežalo 39 dievčat

Beh na 300m chlapci ( r. 2009-2012)
Tobias Slovák – 2. miesto (postup na slovenské finále )
– bežalo 40 chlapcov

Beh na 300m dievčatá (r. 2009-2010)
Fogelová Lea – 5. miesto (postup na slovenské finále )
Stejskalová Nina -11.miesto (postup na slovenské finále )
Fogelová Nina- 29.miesto
– bežalo 41 dievčat

Hod vortexom – chlapci (r. 2009-2010)
Tobias Slovák- 1. miesto (postup na slovenské finále )
– hádzalo 40 chlapcov

Hod vortexom- dievčatá (r. 2009-2010)
Stejskalová Nina – 1. miesto (postup na slovenské finále )
Fogelová Lea – 3. miesto (postup na slovenské finále )
Fogelová Nina – 12. miesto (postup na slovenské finále )
– hádzalo 32 dievčat

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img