ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

FK Šoporňa – FC Pata 3 – 3 (1 : 2) p. k. 1 : 3

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Včera sa odohrala podstatná časť futbalových zápasov 2. kola Pohárovej súťaže Slovnaft cup 2020/2021. Zatiaľ čo niektoré mužstvá (hlavne Fortuna ligové) mali z dôvodu pandémie odložené zápasy, väčšina pohárových zápasov, hlavne v nižších súťažiach, sa odohrala.

Na ihrisko v Šoporni zavítali futbalisti z Paty, aby odohrali pohárové susedské derby po tom, čo oba celky postúpili z prvého kola ( Pata víťazstvom nad Hlohovcom 4 : 2 a Šoporňa po víťazstve vo Voderadoch 11 : 0), takže sa ponúkal k videniu dobrý futbal, čomu nasvedčovala aj slušná návštevnosť, blížiaca sa k tisícke (oficiálne 700 platiacich divákov).

Keďže oba celky sa veľmi dobre poznajú, v prvých minútach sa hráči oťukávali a čakali, kto skôr urobí chybu. Prví udreli domáci a v 29. minúte, gólom Hipša viedli 1 : 0. Patania však zavelili do útoku a už o 3 minúty vyrovnal na 1 : 1 Valenta a o ďalšie dve minúty zvýšil na 1 : 2 V. Pilo.

V druhom dejstve zápasu ešte Valenta zvýšil  v 48. minúte vedenie Paty na 1 : 3 a od tej doby ako by sa hostia s výsledkom uskromnili, išli do útlmu, čo bola voda na mlyn pre domácich. V 66. a 88. minúte Šoporňania vyrovnali skóre gólmi Haberlanda a Krajču na 3 : 3 a po záverečnom hvizde rozhodcu Fehéra sa kopali pokutové kopy. Tu mali viac šťastia hostia, keď náhradný brankár Pospiš ( v 23.minúte vystriedal zraneného Bartoňa ), chytil domácim 3 penalty !!!, takže na p.k. bolo 1 : 3.

Patanskí futbalisti postúpili do 3. kola Slovnaft cupu a budú čakať na víťaza zápasu Piešťany – Dunajská Streda, ktorý bol z dôvodu testovania hráčov Fortuna ligy na Corona vírus odložený.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img