ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Drogy im mali zarobiť stovky tisíc eur. Skončili vo väzbe

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / O ďalšom osude v pondelok zadržaných siedmych členov organizovanej zločineckej skupiny dnes rozhodoval Špecializovaný trestný súd v Banskej Bystrici. Všetkých 7 zadržaných, medzi nimi aj Daniela M. poslal do vyšetrovacej väzby.

Na základe nateraz známych informácií tieto osoby mali na drogách počas dlhých rokov zarábať stovky tisíc eur. Zároveň mali disponovať vplyvnými kontaktami, ba dokonca takými, ktoré podľa zatiaľ dostupných informácií týmto ľuďom mali pomerne dlhú dobu zabezpečovať beztrestnosť.

Elitní policajti z NAKA na dôkazoch mali pracovať niekoľko rokov, čo sa im s najväčšou pravdepodobnosťou podarilo až teraz.

Podľa zatiaľ dostupných informácií za činnosť, ktorá im je dávaná za vinu, by mali po dokázaní viny vo väzení stráviť 15 a viac rokov.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Keby ich odsúdili, bol by to zázrak. Veď viac ako 30 rokov vidíme, ako naša justícia a súdi pracujú i na najvyšších postoch. Je to výsmech slušným ľuďom.

  2. KRISTINU ČERČI STANOVU tu MODELKU ČI AKO SA PREZENTUJE? ALEBO BOLA ZRODENA ABY VYNIKALA? 😀 LEN JU DOBRE PORIADNE VYJEBAT ANAL AJ ORAL LEBO TEN ERIK Č ANI TO NEVIE A NEDOKAŽE ..CELE OKOLIE SA SMEJE AKY STE A KRISTINKA TY NOSIEVAJ EŠTE VIAC LEGINY KRATASE A CECKY DAJ VON INAK NEVIEŠ ZAUJAŤ AJ KED SI STALE TLSTA…ALE PRI JEBAČKE SI FULL MOKRA A DOBRA KED MAŠ SEMENO V HUBE A NA RITI….KRISTINKA A KONEČNE SA UŽ NAUČ RIEŠIŤ VECI SAMA

  3. Už som podala trestné oznámenie takže sa vdíme na súde…A podám na každého jedného ktorý ma bude v komentároch osočovať.

  4. Pre Kristína Staňová – takýmto spôsobom sa bránia iba mafiáni a iné špiny zo Slovenska. Ruku na srdce – ak si čistá nielen v trestnoprávnej , ale aj v morálnej a etickej úrovni – nemusíš podávať trestné oznámenia. Pravda sa ukáže… Čo by si mala z toho , že na súde vyhráš , ale zo súdu by si odišla zahanbená , lebo tí ľudia by tam mohli povyťahovať na teba také veci , za ktoré by sa hanbil aj taký človek , ktorý nemá hanby.A opäť by sa ti smiali ešte viac. Nechaj to tak a ver , že skutočná Pravda sa ukáže aj sama bez rôznych intervencií , vyfabulovaných dôkazov , zmanipulovaných svedkov a iných skutočností , na ktoré na Slovensku posledné dve desaťročia pozeráme a slušní ľudia sa iba pýtajú – kedy sa to už skončí ?

  5. tak Eričko čerci. vinohrady, uvidime ako dlho ti vydrzi byt verna tvoja silikonova paddock girl, oplyval si sa peniazmi,ktore boli spinave a znicili velmi vela ludom zivoty, dufame ze ta caka velmi dlhy pobyt za mrezami, a som rada ze konecne sa dostanes na poziciu, tvojich byvalych spolupracovnikov ktorych si dal špinavo zavret, aby si sa udrzal, aby si mohol frajerovat a žiť si honosny zivot.

  6. Ste trápny ľudia už ,stále dookola to isté,vy ste asi všetci z naky ked viete kto čo roby alebo si chodíte všetci kupovať fety inak to nevidím ,na vaše tvrdenia sú potrebné dôkazy a nie len čo vy si myslíte alebo ste počuli,čoskoro aj vy všetci čo tu píšete budete mať problémy ,a myslíte si že niekomu ide Oto že dostanete pokutu za priestupok na ktorom sa pobavíte,haaah,ide o tie mená vaše ,sprostá sedlac ani netušíte že už sa voda varí 😂😂😂😂

  7. Keby trochu uvažujete tak bi vám asi došlo že všetci spomínaný v diskusiách nemajú zo zadržanými nič spoločné pretože logicky bi ich zobrali snimi takže vaše trápne príspevky o Tom kto je komu práva ruka sú len vymyslenou hypotézou vo vašej fantázii ktorej veríte , a Alena ty kurva vyjebaná ty komu praješ čo ???,šak ty pošlem hygienu do toho pajzlu čo máš akože „kozmetický salón“ a ty to tam zarvu ,čo len stolkujes po ženách okolo seba ty psychopatka šak sa človek na teba len pozrie a vidí že si chytena ,a druhý krát keď máš niečo na srdci tak stiahny okno na aute a povec to do očí keď sa stretneme na križovatke ako minule ale namiesto toho si sa rozstriasla , daj už ľuďom pokoj nikoho nezaujimas ti postihnutá pica ,už som ťa raz upozornil .

  8. Oľga CH. je z Paty niekdajšia štetka Romana K. Dúfam že aj toho v Srbsku skôr či neskôr chytia a skončí ako jeho štetka.

  9. Voda sa síce varí ale mäso sa už pečie tak sa nevyhrážaj luďom degeš! Momentálne hlavou búchate o dekle kanalizačných poklopov tak sa upokoj

  10. Vždy sa teším na diskusiu pod článkom o drogách. Je to také malé okno do duše dílerov, ich frajeriek, ale zároveň aj náhľad do myslenia konkurentov a drobných feťákov. Človek sa tu dozvie kto kde je, kto bol v minulsoti kurva, kto ma silikóny, kto koho stretol na križovatke a porozprávali sa cez stiahnuté okienko. Zároveň, že vlastne tí ľudia ktorých zatkli, že to sú super týpci, čo nikomu nič nerobia, len nechcú makať za drobné niekde v amazone, alebo pečivárnach, len sú proste šikovní a našli dieru na trhu. Je to proste super. Viac takýchto článkov!!!!

  11. Haló čerči ukľudni sa toto je moj koment druhý krát,nech sa páči pošli hygienu ja čestne pracujem nepredávam drogy jak ty, nevyskakuj tu si v podmienke ,to že si na križovatke čo má byť jako,?kde si na to prišiel, že som sa roztriasla???teba krpca sa mám báť ??to si mam vybavovať na križovatke účty jako ?? piatok môžeš prísť aj s paničkou a povedať mi čo máte za problém o 12:30h vás očakávam

  12. Nie neprišli , inak zaujímavé že vykrikuješ pajzel 😃lebo do toho pajzlu chodila kedysi tvoja priateľka, sestra a možno(budúca)svorka, ešte k tomu boli spokojné🙂 a nechávali tringelty 😃. Čo sa týka tvojho komentu čerči…tak buď som postihnutá piča,alebo kurva ,lebo ja som ešte nevidela postihnutú piču robiť kurvu😃,ale bárs by som bola kurva lebo len tie sa majú v živote dobre ….a ešte kým začneš niečo písať preštuduj si prosím ťa 🙏,kde sa píše i a y, lebo deti v osobitnej škole sú na tom gramatike lepšie ako ty. A (povec )sa píše s dz!!! Si jebnutejší ako som si myslela🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️a príde čas, keď tvoju herečku stretnem bez teba, som zvedavá či mi do ksichtu bude ukazovať fakera…obchádzajte ma na 100km ,lebo keď sa mi dostane pod ruku tak za seba neručím bodka

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img