ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda v križovatke pri Hutníku – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve v týchto chvíľach polícia rieši dopravnú nehodu, ku ktorej došlo na križovatke pri bývalom hoteli Hutník v Seredi. Vozidlá stoja priamo v križovatke smerom od železničnej stanice a vozidlo polície v prostriedku križovatky.

Jazdite opatrne !

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ 19.08.2020 – tlačová správa KR HaZZ Trnava

Dňa 18. augusta 2020,  približne o 22. 40 hodine, bola ohlásená dopravná nehoda v obci Sereď, ulica M.R. Štefánika. Po príchode na miesto udalosti traja príslušníci HaZZ z Hasičskej stanice Sereď  prieskumom  zistili, že ide o kolíziu  dvoch osobných motorových vozidiel. V jednom boli štyria účastníci a v druhom jeden účastník. V dôsledku nehody nedošlo k zraneniu osôb. Profesionálny hasiči na vozidlách  vykonali protipožiarne opatrenia a odstránili uniknuté prevádzkové kvapaliny. Na miesto zásahu sa dostavili aj príslušníci Policajného zboru a pracovníci odťahovej služby.

– – –

AKTUALIZOVANÉ 19.08.2020 – stanovisko KR PZ Trnava:

„V tomto prípade išlo o škodovú udalosť, ktorá sa zaobišla bez zranení a bez alkoholu. Polícia ju vyriešila na mieste v  blokovom konaní“.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Akože tá križovatka smer Lidl je akože katastrofa, každú chvíľku autonehoda tam je akože aký talent tam vymyslel hentak nezmyslený semaf hlavne keď idete z lidla, tam bola aj včera autonehoda a dosť veľká, načo čakáte pokým sa tam niekto zabije alebo čo ?
    To iste aj táto križovatka stop tabuľa je tak že keď ju vidíš si frajer a hlavne že sa vypne semafor do úsporného režimu… to že bliká oranžová je úsporný režim ? Myslím si že viac úsporný je keď ide normálne a nie keď preblikuje , treba tam buchnúť kruhac + aj pred Lidl a hotová vec alebo ich treba nechať bežať 24 hodín v kuse akože nemám slov,

  2. Pre: Rožum primátora mesta
    Ten semafór nejde do úsporného režimu ale prechádza sa na zvislé dopravné značenie aby sa zvýšila frekvencia dopravy. Zbytočne bude o 3 ráno auto čakať na zelenú keď nič iné nejde.

  3. rozum primatora mesta…ty vrat vodicak presne kvoli takymto ako ty su tu nehody. Mame najjednoduchsie krizovatky… 🤣 chod do BA alebo Nitry a potom hovor…ty si urcite z tych ktori hovoria ze auti ma prednost pred elektrickou 😅😅😅😅

  4. Ked ludia nevedia ako prejst cez tie najjednoduchsie krizovatky tak čo hladaju za volantom?? Lenze smutnejsie je ze cyklisti neovladaju značky a nevedia ako sa spravat na ceste a ze nemaju sediet na „bajku“ ked idu po prechode. Toto treba riešiť

  5. To je tak keď vodičák dostane hocikto. Vypnú sa semafóry a už je problém. Človek čo neovláda jednoduchú križovatku nemá za volantom čo hľadať.

  6. vám jebe, najprv ste nadavali že tam treba semafor, potom zase ze kruhac, tak ci tak táto križovatka bude stále križovatkou smrti a aj keby autá neboli vždycky sa tam dakto vyjebe

  7. Akože komentáre úplne odveci…. článok je o dopravnej nehode na svetelnej križovatke a nie pri Lidli, kde je oveľa menej nehôd.

  8. Už do nekonečna sa tu píše, ako sa u nás jazdí. Niektorí vodiči, ako z reťaze odtrhnutí. Už im nejaký čas svieti červená, ale ešte preletí cez križovatku. Ale žiaľ i autobus. A to telefonovanie! Stále niekam za niečim sa ženú, ale nerátajú s tým, že sa môže stať, že tam už nikdy nedorazia. Radšej neskoro, ako nikdy.

  9. Problém je v tom, že niektorí ‚vodiči‘ zastavia na mieste, kde je tabuľa STOP, pritom nemajú žiadny výhľad do križovatky a hneď potom tam vbehnu. Prvoradé je zastaviť na mieste s dostatočným výhľadom na obe strany.

  10. Pomôcť by mohol aj Lidl. Mohli by vytlačiť buletin s návodom ako prekonať túto náročnú križovatku, prípadne aj s modelovými situáciami, napríklad čo robiť ked odbočujem vpravo, alebo čo robiť keď odbočujem vľavo a nezabudnúť aj čo robiť keď chcem ísť rovno. To všetko v možnosti so zapnutými semaformi a potom aj s vypnutými semaformi. Po lopate napísať a rozdávať ku každému bločku aspon 3 roky. Vytlačiť farebno. Ak nepomôže, tak po 3 rokoch naprojektovať výjazd z opačnej strany niekde do sídliska 🙂

    Možno je to na smiech, ale uvedomte si, že o pár rokov, nebudeme už robiť nič, len šoférovať, do Lidla pôjdeme 40x do týždňa, čo potom?

  11. Zapnite semafór aj večer, je to katastrofa tade prejsť, autá večer lietaju priveľmi rýchlo aby sa dalo bezpečne prejsť cez križovatku…

  12. Presne ako napisal „Emmm“
    Vodici zastavia na Stopke ale nemaju dostatocny vyhlad… čo na tom že ked sa vypnú semafóry ze tam lietajú rýchlo?? Veď ak stojíš na stopke a vidis ze ide auto tak pockam kym prejde a mam svaty pokoj.zas tak moc tych aut tam nechodi aby si nrmohol pockat par sekund a s cistym svedomim prejst krizovatkou.ovce naucte sa soferovat a nie len lamentovať

  13. každý kto nevie prejst križovatkami týmito aj inými mal by vratit vodičak nemal by ho vlastnit aby neohrozoval nas ostatných

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img