ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Pochvala od občana policajtom zo Serede

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| SUPER PRÁCA, POCHVALA OD VÁS TEŠÍ AJ NÁS

Dobrý deň, Chcel by som pochváliť policajnú hliadku vedenú pánom Marekom Javorom. Táto hliadka mi 3.8.2020 pomohla vymôcť 3 železné nosníky o dĺžke 4,75m zo zberných surovín Sereď vonkajší rad. Tieto nosníky mi boli odcudzené zo záhradkárskej osady číslo 5. Nebyť ich pohotového zásahu tak by sa nikdy nenašli a seredskí zlodeji by mali zase navrch. Kiež by bolo takých policajtov viac.

S poďakovaním občan mesta Sereď.

nstržm.Ing. Marek Naňo

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Onanym neuveris, ale aj navrat ukradnutych nosnikov vie majitela potesit. Nevidim nic zle na tom, ze sa takto chcel podakovat. A urcite ti potesi aj toho policajta.

  2. Určite že poteší, nič proti tomu, len je to banalita voči tomu čo by sa malo riešiť a nerieši sa v tomto meste… inak veľmi pekná fotečka hodná do albumu a chváliť sa deťom aký zločin bol vyriešený….

  3. Skús uvažovať nad tým čo píšeš. Vraj banalita voči tomu čo by sa malo riešiť. O čo ti ide? Nemali riešiť toto, lebo mali riešiť iné? Nuž riešili práve toto. Čo na tom nechápeš. Niekedy sa zachráni majetok za pár eur, niekedy sa zachráni ľudský život. Načo to porovnávaš a zamýšľaš sa nad tým čo sa radšej malo riešiť? Takým ľuďom ako si ty nevyhovie nikto. Aj toto sa ráta, presne ako píše seredan, majiteľa to určite potešilo. A slovná pochvala povzbudí aj chlapov v uniforme, ver tomu.

  4. Určite ano, to netvrdím, ale je to ako keby sme písali každodenný denník čo kto kde pomohol atď… je to ich robota a toto nie je hodné článku… písať sa má o iných činoch/skutkoch…

  5. Az vyrastie a pre spolocnost nieco urobi, pochopi zmysel prace niektorych profesii.
    Doteraz dokazal len to, ze sam je pre spolocnost neuzitocny a nadbytocny.
    V tomto pripade policia konala a pripad oznamenia poskodeneho vyriesila. Niekedy su to nosniky, inokedy nieco ine. Tak, ako vyssie uvedene v komentari.
    Dobri policajti su vsade a je ich viac ako dost. Skoda len, ze vdaka nejakemu jedincovi sa do zachoda splachuje cely PZ.

    Dobra praca, chalani.
    Nuže, nezaspat na vavrinoch 👍

  6. Akoze sa neriesi nic?ved pozatvarali pol Serede za drogy a ja mam s Policajtami u nas ken dobre skusenosti, prisli a pomohli mi ked bolo treba.

  7. Tento ma tak sikanoval za nič v pubertálnom veku a odbavoval sa na mojom strachu že “pôjdem do basy “ že fakt ho chválim zato ,ďakujeme pán kompexcajt

  8. Seredská zberba, ktorá ešte neskončila v cpz alebo v putách, buď znevažuje prácu policajtov alebo sa z nich vysmieva a poukazuje, dosť okato na to, co vlastne policajný zbor prehliada, nevidí alebo vlastne ignoruje, šmejdov, horších, ako sú oni sami,bonzuje na chudákov väčších, ako samotná táto spodina spoločnosti, vytesujuc sa v komentároch, že na nich nikto nemá, že sú vlastne pocestni občania, ktorých má nielen rodina, ale aj celé okolie v láske, pre ich altuisticky spôsob života..chce sa mi fakt davit

  9. V noci oproti progresu na malom parkovisku dávajú pozor keď nezastavíš na stopke a pokuta ťa neminie,to sú nočné služby policajtov v Seredi takto sa starajú o bezpečnosť v Seredi.Motorkari a autá veľkými rychlostiami po hlavnej ich netankuje,len križovatka pri progresse keď sú vypnuté semafory.Za toto by ich mal tiež niekto pochváliť a navrhnúť na finančnú odmenu alebo mimoriadne povýšenie .Anonym-s tohoto sa mi chce vracať.

  10. Tazko je vysvetlovat dovod pochvaly prace policajta ludom, pre ktorych je PZ a hlavne policajti obvodnych oddeleni, vylucne represivnou zlozkou.

    A tazko predpokladat, ze v sucasnej zdegenerovanej dobe clovek, ktory vcera zaplatil pokutu, dnes pochvali policajta za to, ze inemu v nudzi pomohol.

    Nikdy som nemal problem kritizovat nespravne a nezakonne konanie, no na druhej strane pochvalit to, co povazujem za nutne pochvaly. Minimalne preto, aby dotycny vedel, ze jeho iny pristup ako je standard, niekto vnima a to citlivo a pozitivne.

    Uz v roku 2011, kedy sa pochvaly policajtov „nenoslili“ a sam som trpezlivo vedeniu PZ na kraji vysvetloval nevyhnutnost pracu poctivych policajtov vyzdvihnut, napisal som krajskemu riaditelovi list:

    http://archiv.seredonline.sk/clanky/z-negativneho-je-potrebne-poucit-sa-a-pozitivne-si-zasluzi-pochvalu/index.html

    Az nasledne po jeho publikovani a novinach a prezentacii tychto policajtov u ministra Vnutra SR, sa podarilo zabezpecit im aj verejnu pochvalu a podakovanie PZ SR.

    Na moj podnet nasledne minister Vnutra SR navstivil Sered a policajtom odovzdal vyznamenanie:

    http://archiv.seredonline.sk/clanky/zachrana-zivota-i-pachatelia-vlamania-zadrzani-pri-cine-dovody-pre-medailu-za-obetavost-pre-styroch-policajtov-zo-serede/index.html

    https://www.youtube.com/watch?v=HaWD8yBRsk4

    Som rad, ze sa uz vtedy podarila vec, o ktorej som presvedceny, ze bola spravna.

    Dobru pracu zachranarov, hasicov a policajtov oceni clovek zpravidla az vtedy, kedy ich potrebuje. Vtedy sekondy plynu ako minuty a minuty trvaju ako hodiny.

    Netvrdim, ze vsetci policajti su cestni, plnia si povinnosti tak ako maju a ze ziaden policajt nie je skorumpovany.

    Je ale na ich nadriadenych a na obcanoch samotnych, aby ti cestni boli vyzdvihnuti a policajni zlocinci aby skoncili v base.

    Treba ale zaroven pripomenut a zdoraznit, ze aj tu plati – cestni musia byt aj ich nadriadeni a aj z nich niektori ZIAL minimalne vo funkciach nemaju co robit a niektori by bez najmensich pochyb mali byt minimalne postaveni mimo sluzbu a za porusovanie zakonov (napr. aj NEkonanie tam, kde konat mali) a korupcne spravanie by mali niest zodpovednost.

    Je narocne za kazdych okolnosti stat na strane zakona a to aj za cenu, ze obhajovat pravo a spravodlivost stoji vela. Je to ale povinnost, ktorej nesplnenie si znamena, ze pre nasu slabost v buducnosti budu trpiet nase deti.

  11. Dobrý deň pán Majko! Slúžil som v Seredi a ani by som netušil,čo ste pre policajtov urobil.Viete o vás nám niektorý nadriadený hovorili že idete policajtom po krku.Počul som aj pozitívne informácie na vás ale to len tak šuškaním,že aby sme to nikomu nehovorili.Lebo sú ľudia na meste aj naši funkcionári proti vám.A že by sme si ublížili. Ja vám ďakujem za kolegov a bodaj by bolo viac takých čestných a slušných ľudí ako vy!Chcel by som aby sme mali takých nadriadených.Možno sa ešte stretneme.

  12. PolicajT 19. augusta 2020, 11:43 – dakujem, cenim si Vas prispevok. Chapem, ze je anonymny no verim, ze sa prilezitostne ohlasite.

    Mam aj ja obdobne informacie o postojoch niektorych veducich funkcionarov k SOL a mojej osobe. Asi viem toho na ich vkus vela aj o nich samotnych, ich aktivitach a aj o tom, kto ich ako dostal do funkcii.

    S vacsinou sme svojim sposobom rovestnici a kedze poznam aj ich kamaratov – ano, SOL pre nich nemusi byt pohodlne.

    So ziadnym normalnym a rozumnym policajtom a to nielen z OO PZ Sered, som nikdy nemal ziadne problemy. Je skutocnostou, ze mam vazne profesionalne vyhrady voci policajtom, ktori nekonali v konkretnych veciach ako konat mali a v niektorych pripadoch stale verim, ze SOL, mna, alebo priamo nove vedenie ktore do PZ nastupi budu kontaktovat proaktivne a sami poskytnu informacie preco veci NEboli vysetrovane, komu na NEvysetrovani zalezalo a opacne, kto mal zaujem na tom, aby niektore kauzy boli upratane pod koberec tak, ako upratane boli.

    V jednej veci som vo vyhode – vsetko mam moznost a postupne aj budem publikovat a nasledne uz sice nedobrovolne, no hovorit budu musiet.

    Som rad, ze niektore vazne skutocnosti nachadzajuce sa v klucovom vysetrovacom spise tykajucom sa umyselneho podpalenia nasho auta – podozriveho objednavatela, mi iba nedavno pri sosobnom stretnuti potvrdili dalsi slusni a cestni policajti.

    Aj s odstupom casu svoje rozhodnutie verejne pochvalit a poziadat o ocenenie slusnych, cestnych a aktivnych policajtov povazujem za rozumne a je uz len na samotnych policajtoch, ako s tak vyznamnym ocenenim ich prace priemo ministrom nalozili / nalozia v buducnosti.

    Kludne ma ohlaste, urcite viete, kde ma najdete. Ste policajt 😉

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img