ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

AKTUÁLNE: V putách elitných policajtov NAKA skončil Daniel M. – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Iba pred niečo viac ako hodinou Polícia Slovenskej republiky uverejnila túto správu:

Od skorého rána národná kriminálna agentúra zasahuje v Seredi a ďalších regiónoch Slovenska. Ide o policajnú akciu s krycím názvom VENAL 4, zameranú na dokumentovanie drogovej trestnej činnosti.Aktuálne prebiehajú domové prehliadky a zadržali sme viacero osôb. Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony poskytneme viac informácia, až keď to situácia dovolí.

Čo vieme doteraz?

Razia elitných policajtov  NAKA sa uskutočnila dnes, teda  17. 08. 2020  o 04. hodine ráno v autopožičovni na námestí v Seredi. Práve tu bol zadržaný Daniel M., ktorý doteraz akoby policajtom pri zásahoch voči iným skupinám unikal.

Tentokrát ale po rozbití okna na požičovni a vniknutí zásahovej jednotky do jej priestorov, Daniel M. skončil v putách.

Po prehľadaní nebytových priestorov požičovne, polícia prehľadala aj auto Daniela M.

Na frekventovanom chodníku skončilo rozbité sklo, ktoré bolo odpratané až po ôsmej hodine ráno.

Podľa zatiaľ dostupných informácií malo byť dnes ráno vykonaných viac policajných zákrokov a to nielen v meste  Sereď.

Zadržaných má byť viac osôb, zatiaľ disponujeme informáciou, že osem.

Polícia ešte stále vykonáva úkony a tak na ďalšie informácie čakáme.

Zdroj:  archiv SOL

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Toho Filipa ciganskeho dilera nikto nezobere? Elitaci uz dva krat bol nanho zatah a nic! Stale predava aj v Ga a jeho bratia na trnavskej socialne byty.. teraz z drogovej tresnej cinosti si kupil porsche panamera, taky co je na socijalke, tam nevedia zasahnut urady

  2. A Danielová zena takzvana slapka handra a kurva moze plakat ze jej zobrali financmajstra. Cize zas pojdes pekne do prace ty flandra alebo si zas hladat kokotka co zaraba nelegalne aby sa mala nacom handra vozit 😀 cize zas si mínus a moc uz zlocincov co ti budu dieru zivit uz nenajdes hahaha

  3. Naši nespoluobčania iného etnického názoru si dali odstrániť konkurenciu? Čo im to nikto nekupoval pre nízku hygienu?

  4. Pre Sandra .. toto je dobrá závisť . Vidieť ,že ju vôbec nepoznáš . A takto nadávať to značí len tvoj strašný charakter .

  5. Však je to tu samí bonzák a udavač, takí čo im o mesiac predĺži pobyt na slobode ako Lukáš B. tak ten čo ho pustili z vazby na podmienku Slavomír D. jeden vačší hajzel než druhý !!!

  6. Ty picaa co si mu kokoot fajcilaa co by si sa netrhala zanho ty chudera pojebana hah mas popici uz dufam ze aj tu chatrc mu rozjebu . nech nejsi navelko kurva roztrhana co si sa jebala s 3ciganmi naraz ty spina roztrhana.

  7. Tie domy v betleheme mali už dávno zbúrať, ešte vtedy, keď bola asanovaná Mlynárska a Novomestská ulica. Ľudia museli vtedy opustiť domy, ale nechali ich aj naďalej stáť, aby sa tam vytvoril pelech. A vtedy to začalo y trvá to doteraz. Majú sa kam zašiť.

  8. No keď to pôjde takto ďalej tak mesto by malo radšej zvážiť podporu výstavby novej basy namiesto futbalového štadiónu…

  9. Pre občana Mandacisko.
    Však áno, ty buzerant! Na tieto stránky nikto okrem Konfidentou nechodí !! Mandáčisko konfidentský! Ako že ťa už nezatvorili ?!

  10. Pre Mandacisko- Mám tu napísať komu predávaš, koho si okradol, komu si vybral bunkre ?! Čo ty špina! Však na teba príde rad !!!

  11. Mne sa na týchto komentároch ľúbi to, že čím viac ich pribúda, začínajú strácať podstatu k napísanému článku, ale začína to urážaním a osočovaním jeden druhého. Neviem a nerozumiem tomu, čo sa tým sleduje a čo sa tým vyrieši.

  12. ….D.M. a spol. ..co tak prehladat i Vinohrady, Cercil, Brano … a D.M.ma sestru… z coho kupil na trnavskej motorest, 300 tisic urcite nie z pozicovne..

  13. Ziadame diskutujucich ako aj ine osoby, aby sa ani v spravach a ani telefonicky nedomahali ziadneho konania redakcie, ktore je v rozpore so zakonmi SR a EU a tiez pravidel 13 rokov platnych v mediu. Takymito ziadostami nezakonne konanie nedosiahnu a NIKOMU nikdy vyhovene v taychto poziadavkach nebolo a ani nebude.

    Za obsah prispevkov zodpoveda ich autor.

    Ak ma niekto pocit, ze bolo zasiahnute do jeho prav, moze sa obratit na PZ, ktoremu na zaklade ziadosti redakcia poskytne sucinnost v zmysle platnej legislativy.

  14. Vam to pekne j.. e už všetkým. Udavači čo vypisujú sú fetky samé. V každej razii čo sa udeje v Seredi tak len rozoberáte Martina M. A viete o nom akurát tak k.. t Starajte sa o seba v prvom rade a nepíšte pičoviny viac jak je treba.

  15. Vážený pán Majko a vám sa zdá vulgárne nadávanie a osočovanie osoby inou osobou verejne cez tento chat v poriadk? Pričom osoba ktorá nadáva je v anonimite a tej druhej je uvedené meno. Stále vám to príde v poriadku!!!! a schovávate sa za ktorý zákon? Ktorý zákon umožňuje verejne a vulgárne nadávať inej osobe? Áno bolo podané trestné oznámenie a po zdokumentovaní vás žiadam o odstránenie uvedeného komentára inak podám trestné oznámenie aj na vás ako správcu chatu ktorý takéto vyjadrovanie a osočovanie podporuje.

  16. Martin. M ach Alena nezastavaj ho tolko šak sa ti jebe kade tade a ešte si ho domov nasadiš pekne asi ti to chuti po druhej ženskej

  17. Pan Majko, Ustava SR vam nic nehovori?! Najlahsie je schovat sa za male pismenka, ze Vy nic a zodpovednost si nesie ten, co to pise! Ale Vy mate medium, ktora kona v rozpore s Ustavou SR! Kazdy ma svoje prava a Vy tu davate priestor, Vy umoznujete, aby tu boli tieto prava zneuzivane! Mozno Vam to pravne prejde, ale moralne Vam to neprejde nikdy!

    A pre vsetkych, ktorych tak zaujima moj manzel a vypisuju tu nezmysly ohladom neho a nasej rodiny, tak vedzte, ze Vas pojdem riesit vsade tam, kde treba, aby ste boli odhaleni a aby ste sa zodpovedali za svoje ciny! A tam patrite, pan Majko, aj Vy! Ked to bude len priestupok, je mi to jedno, ako to bude pravne osetrene. Ale pojdem vsade a spravim vsetko pre to, aby som zistila, kto si tu otieral hubu o moju rodinu! Chcem, aby ste sa mi pozreli do oci!

    Viac uz nepisem, ja som Vam sms ci mail nepisala, ale reagujem na Vas prispevok. Tie naucene formulky mi pisat nemusite. A debatovat tu o niecom, to nema vyznam a ani nechcem, pojdem to riesit tam, kde to vyznam ma!

  18. Jasne Róm v Galante býva a predáva o sto šesť keď hovoria už neni nikto v seredi odkiaľ budú mat tímovosť uvidíme asi z ga

  19. P. Majko, mohol by ste tie príspevky zastaviť, na toto nie ste odkazany, aj tak svoje meno nikto neodhalí a budú sa tu všetci schovávať za cudzie mená….fuj hamba, je to hotove nešťastie, pre všetkých blízkych a takto im ešte dávate príležitosť viac im ublížiť

  20. P. Majko, mohol by ste tie príspevky zastaviť, na toto nie ste odkazany, aj tak svoje meno nikto neodhalí a budú sa tu všetci schovávať za cudzie mená….fuj hamba, je to hotove nešťastie, pre všetkých blízkych a takto im ešte dávate príležitosť viac im ublížiť

  21. P. Majko, mohol by ste tie príspevky zastaviť, na toto nie ste odkazany, aj tak svoje meno nikto neodhalí a budú sa tu všetci schovávať za cudzie mená….fuj hamba, je to hotove nešťastie, pre všetkých blízkych a takto im ešte dávate príležitosť viac im ublížiť

  22. Na každého dojde aj na Mandaka šak on vikopal piko dotičnemu z GA ktoreho meno začínam na N nech mu dobre da po papuli aspoň vje že to on bol

  23. Ivetka, ty inteligentné hovienko. Hanba je to, že tí vagubundi ešte nie sú odsúdení na doživotie. Zalez, prefetuj sa a výsledok sa určite dostaví…..

  24. Želám im v base veľa sexu.
    Dúfam, že im ho na doživotie odsúdený vrahovia a ďalší spoluväzni doprajú v tretej nápravnovýchovnej skupine.
    Veľa sexu, dnu, von, dnu, von 🙂

  25. Milá Ivetka, ty si už prifetnutáááá ? Nemusíš 3 krát písať jedno a to isté. Alebo po každej dávke fetu inak vidíš, čítaš . takže po štvrtej dávke budeš totál…

  26. Mali by sprísniť zákony, dealerom drog trest smrti ako je to na filipinach.
    Treba ich udávať akokoľvek, v dnešnej dobe má každý mobil je veľa možností ako to nahlásiť, každý môže aj anonymne poslať poštou dopis…
    Treba sa zbaviť tohto hnoja.

  27. vám to pekne jebe vy ringle zaostalé…čo tu keho odsudzujete? aby vás rakovina drapla … nikdo za nikým nepride a núti ho si tu drogu dat….ľudia robia čo chcú….takže tam treba začať vy trubice sprosté

  28. Pre hrld::

    no ty si asi ta najvacsia trubica zo vsetkych,,keby tvoje deti raz mali pr9blemy s drogami,,chcel by som vidiet co sem napises.
    Ides si tu zastavat bastarda,ktory to tu predava x rokov ?? Si normalny? Kolko zivotov a rodin znicil tym svinstvom? Ja nehovorim,ze niekoho nuti to brat,,ale ak by to nebolo na trhu clovek by po tom ani nesiahol. A ludia si robia co chcu? Tsk to potom aj vyzera cela Sered. Do normalnej roboty by takyto v zivote neisiel,,velky frajer,,kolkokrat s nejakym vagabundami len tsk niekomu rozbili usta?? Bez dôvodne,viem o com hovorim,, bol som nespravny cas na nesoeavnim mieste. Ja mu zelam co najvyssi trest,aby nevidel vyrastat syna,,aby dostal najhnusnejsie choroby v base a aby trpel ako sa len ta,,a verim ze aj ten jeho cigansky poskok z Vinohradov skonci tak isto ,,

  29. Ja si prajem nech je Dano čo najskôr doma a verím, že to tak aj bude.. Potom sa tu veľa ľudí zbadá.. On nieje zlý človek,ľudia čo mu závidia sú zlí.. Závisť je tá najhnusnejšia vlastnosť!

  30. Kazdy je zly ale aj dobry to ze ty ho poznas stej lepsej stranky neznamena ze je dobry kazdy seredan je a bude …. seredan, je jedno kolko krat tu bude naka alebo tak zas to je len na chvilu tak sa stim ludia zmierte lebo sered ma uz svoje meno a kazdi fetak alebo diler sa sem bude tlacit lebo …..kde je dopit …. tak isto ako galanta sala hlovec a podobne mesta je to jak mor ktory je vsade su v tom moc velke peniaze a preto aj vase vnučata a vnučata vnučat budu pozerat spravy a nadavat pred televizorom jak vi

  31. Toto tu je ozaj choré ..Je tu toľko hrdinov ktorý by na Dana ani nepozreli a tu silné reči..Potom hŕstka udavacov a pravdepodobne aj maličkých konickov..Môj názor je len to že ako už bolo písané Dano je v pohode.A vám čo tu odsudzujete všetkých tých ktorých zobrali ešte zaplacete.Sered je plná zgerby všeliakej a keď nebude mať kto strážiť Sereď bude to ešte horsie pretože policajti v Seredi vedia dávať akurát tak pokuty nič iné.Este len sa tam začne robiť zlo.A keď si myslíte že ak zobrali tých čo zobrali bude pokoj tak určite nie.Vsade budú predávať soplaci lebo ich nebude mať nikto pod dozorom a budú sa predávať bars aké smeliny..to budú ešte len nasledky..ja hovorím že Sereď bude za tými všetkými na ktorých nahádzali všetku špinu sveta ešte plakať.

  32. Ma nejaky zmysel hadat sa medzi sebou? Niekto s nim ma zlu skusenost, niekto dobru, neexistuje clovek ktoreho vsetci miluju…A priat niekomu aby nevidel vyrastat syna? To su silne slova a neprajem nikomu aby sa tieto slova otocili proti nemu. Ten chlapček za nič nemože, je to pre neho jednoducho jeho tatino a je asi tazke vysvetlit 3 rocnemu dietatku preco za nim zrazu nechodi, takze najviac z tohto vsetkeho mi je luto malinkeho.

  33. Čoskoro pôjdu ďalší. Rýchlo si rozmyslia či budú sedieť 8 rokov alebo 5 rokov keď doma majú malé deti a ženy. Dajú vyšetrovateľom pár mien spolu s ich trestnou činnosťou a pôjde sa ďalej.

  34. Zas snoríš ako naposledy v zime? Som ta varoval asi si nedas povedat lebo zas sa prechádzas po hrádzi a kukas namna ked štím. Asi ti dám výplatu aby si pochopil ty trubka sedlácka cakaj teraz moje prechádzky ty zebrak vyschnutý!!!

  35. Tolko cvicis na workoute a behavas po hradzi a furt si hovno vyschnute aj vtedy ked ta vsetci Seredani bili ty odpad vysusený. Tolko budes robit frajera a snorit ma pokial ti nedolamem kosti predomnou ty hnoj pojebany. Ty ides riesit veci za druheho ale za toho druheho ta dolamem osobne ty suche hovno co sa hrás a si výkal ty dolnostredsky gec vysusený

  36. No co snoric dojdi snorit este dolamem ta celeho ty odpad aj toho tvojho kamarata na audine co skusa tiez zahlídat dolamem vas vy odpad co vas bili cely zivot. Dolna streda PSEUDOPODNIKATEL snoric a silne audi :DD hovna rozbijem vas výkal pojebany. Vy chodite snorit ale ja vas rozoberem odpad co fety predavate pochovam vas vyschnuté hovná

  37. Ty homos za to snorenie ta dolamem aj tvojho kamosa na audine. Hrajte sa len zabudate na nasledky. Hovna vyschnute zachvilu to pride

  38. Rolo V. udáva vsetkych zatvárajú. Este vas poudáva aj ostatných akozemafiánov deticky pojebané. Este len vsetko zacalo aj koniec príde na vás…

  39. Nie , uz robia poctivu robotu, Isli predavat do Kauflandu, do Amazonu, Jaguaru za pas. Uz nepotrebuju mesacne staticise, staci aj 870 brutto

  40. tak ako vecie ryby pochytali v Seredi co mali nieco s drogami pride aj tie dalsie…budte radi ze to robia. Mysliet si ze som beztrestny lebo niekoho poznam je na omyle clovek…a tych co pochytali budu udavat a tak sa pride k dalsim aj vecim rybam.Karma je zdarma.

  41. Snorič o 21:00 vcera na hradzi za workautom co ma chodis snorit budes dalsi na rade ty vyschnutý gec homos pojebany hral si sa uz sa dohras aj to odkaz kamaratovi na audine ciernej. Odpad pojebany som zvedavy ked budes kricat

  42. Jezis fetosi a vagabundi chodte si vypisovat tie vase gangsterske komentare niekde inde, nikto tu na to neni zvedavy, ste ludom na smiech.

  43. policia zabudli ste na takeho petra sása, maria kižnanského,patrika stanka a 1,5m vysokeho bossa vsetkych bossov, jozefa toráča?

  44. podla pravopisu samy retard,dement,imbecil,fet-ak,dilino,hlupak prispieva…najlepsi ti,co obhajuju dilerov,asi ich ritolezi,hovnolizaci,fajciari ich kokotov,prijimaci do analu……..fuuuuuuuuuj…..zdegenerovane tupe prefetovane makovice…..hlavne tie zmalovane pice vysedavajuce v Lavazze….

  45. Citajuc komentáre pod touto diskusiou, ..no, žijem v tomto meste už polstoročie..nemala som nikdy nejakú extra mienku o intelekte miestnej mládeže..ale toto, čo tu čítam, to je jedna obrovská katastrofa..to takto sa vyjadrujú v našom meste mladé ženy, matky,,? To takéto ženy a aj mladí muzi vychovávajú deti??? To je jeden hnus, čo toto mesto stvorilo, umožnilo „vychovať“..tie najjednoduchšie tvory, zver na dvore ma viac empatie, súcitu, pudu sebazáchovy..toto, čo tu v.diskusii čítam, neverím, že takéto hovada mohol vychovať normálny človek…je mi z toho strašne smutno…úprimne, nechcela by som mať doma takéto dieťa..mladého muža, ženu..to musí byť strašný pocit márnosti vlastného života..som nesmierne šťastná, že moje deti, generácia týchto uboziacikov, je slušná, vzdelaná a úspešná v živote..toto je jedna katastrofa

  46. Ten Mandák ešte behá po slobode v pate akože u frajerky žije a pritom po nocjach chodí feti vikopavat hajzel jeden ešte aj to chudá djevča zabil a policajti nič stim nerobja ale už sa to blíži jeho konjec ja nezabúdam už mi leží dosť rokov v žalúdku ale už príde aj nateba zhniješ v base

  47. Ach deti, nešťastne….je mi vás fakt ľúto,..toto nevymyslis. Toto je proste realita…tieto hnusne produkty systému…toto sú naše nestraste deti, čo nepoznali lásku, vzor, výchovu, usmernenie,,súcit,rodiča,ktorý by mal byť vzorom vo výchove, v raste,napredovaní,niečo dokázať, byť užitočný, prospešný pre spoločnosť, byť múdry a užitočný pre iných.. proste byť človekom

  48. Vypínat bude uz len prokurator sudca a senát. A tresty 15-20, 20-25-dozivotie je krasna vypínacka. Krasny vecer idem si spat ako pracujuci slobodný clovek.

  49. Dakujeme pani policajti za dobre odvedenu prácu, ale kedy prídete upratat na vinohrady? uz aj tu sa chcu slusni ludia nadychnut a dat si vecernu prechadzku bez toho aby ich ohrozovali narkomani alebo zastrasoval hlavny drogovy dealer Erik Č. zamerajte sa na bielu A6 a chromovu A4 prosim. učite by sa uživilu aj protidrogove psy a snad aj financna policia

  50. Ze cerci mieri vyssie :DD on ma peniaze len z drog ale robit zo seba sefa by mz dlho nevydrzalo lebo by ho dolamali skor akoby chcel zacat. To je len trpazlik co zarobil peniaze nic viac. Tak nemylte si dojmi s pojmami. Skor by mu nohy dolamali jak by sa chcel ten trpazlik dolersky niekam driapat ;DD

  51. Táto diskusia je super, čo sa ešte dozvieme? Dávajte aj ďalšie mená do placu 🙂 Ščibrany, Mário, K. + brat. Ryšavá je vtom tiež. Ďalej kto???

  52. PZ SR 19. augusta 2020, 13:44

    Je zacata akcia aj na teba, kedze s tym tu mas problem , takze si predajca fetu , skoncis a pojdes pekne fajat vtaky smer Ilava.

  53. AAAle co sa deje???uz ked je to na prokurature a zisti sa majitel ip adresy cez jeho koment tvrdych reci tak uz je chvost stiahnuty???nooo aalleeee sak ste husty tak hadam aj zoci voci sa tak prejavite.

  54. Bude to ešte beh na dlhu trať.dneska doobeda a dokonca rovno pred fandlyho skolou zastavil cigan s cigankou na x5 čiernej a degešovi na chodniku dávali pekne z rúčky do rúčky.za 10sekund vybavene.

  55. dnes som bol svedkom ako MsP dala papuču pri Lavade,vybehol majitel mercedesa ,keď ho policajti zbadali-to ste Vy, okamžite dali papuču dole,.tvárili sa akoby sa previnili,že si dovolili dať papuču na vozidlo miestnej celebrite,Takže aj MsP je skorumpovaná

  56. Pre „hrušky“
    1. Nauč sa Trestný zákon a trestný poriadok , lebo to ešte budeš potrebovať.(to vypínanie sa dá kvalifikovať aj ako vyhrážanie.) Radím ti to iba preto , aby si poznal svoje práva , lebo povinnosti ti nič nehovoria -tie pozná málo ľudí.
    2. Poriadne sa nauč pravopis , aby ťa sudca a prokurátor hneď nezaškatuľkovali medzi odpad
    3. Ak si nikdy nemal s fetom nič spoločné – prečo sa zastávaš feťákov a dílerov ?

  57. Sandre padne sánka. Je to kur.. Čka obyčajná. Nezastavajte sa jej trubky. Ta ide len po peniazoch. Koho si narazí teraz keď ju už poznajú všetci v Dubaji. Aj v Seredi. Musí zmeniť mesto ale ju poznajú už asi vsade. Neviem prečo sa nefotila pred požičovňu takú fotku nemá jedine že by naka nosila kabelky znackove miesto samopal ov.

  58. nechapem dementov,co obhajuju dilerov a fetakov??!!!….jedine,ze su to tiez ftaci a dileri…konske kokoty vam do papule,zdegenerovane hlavy….pre hrusky-vyser sa,retard…..

  59. Pani policajti, vďaka, že cístite mesto od tých zbytočných, bezvyznamlnych núl….toto, čo skončilo vo väzbe, nie je ničím pre toto mesto užitočné..je to morálny odpad…vďaka za vašu prácu, vďaka za očistu mesta

  60. Choďte ešte do šintavskej záhradkárskej osady, tam sa predáva tiež. Zombíci na bicykloch zo Serede aj kurvy sa tam premávajú ako na korze a robia tam bordel. Dôchodcom kradnú úrodu.

  61. Sú dve možnosti , ako sa môže Daniel M vrátiť z basy.
    1. V rakve
    2. Na invalidnom vozíku
    Za toľko drog ani nemôže nič iné čakať. Jeho fandovia ho môžu naďalej sledovať v televízii na správach , keď ho budú predvádzať na súdne pojednávania Na súde bude poukazovať na rôzne práva a zákony , ktoré boli porušené pri jeho zadržaní , predvádzaní atď. Ľudia , zamyslite sa ! Ak by bol on dodržiaval zákony posledných 25 rokov – nemusel sa dostať tam , kde je. Nepoučil sa , lebo už bol v Leopoldove. No nejakým opäť nekalým spôsobom sa mu podarilo dostať von . No BOŽIE MLYNY MEĽÚ POMALY , ALE ISTO.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img