ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Aktuálne: NAKA zasahuje na viacerých miestach a v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

AKTUÁLNY ZÁSAH NAKA: OPÄŤ DROGY, OPÄŤ SEREĎ

Od skorého rána národná kriminálna agentúra zasahuje v Seredi a ďalších regiónoch Slovenska.

Ide o policajnú akciu s krycím názvom VENAL 4, zameranú na dokumentovanie drogovej trestnej činnosti.

Aktuálne prebiehajú domové prehliadky a zadržali sme viacero osôb.

Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony poskytneme viac informácia, až keď to situácia dovolí.

Bližšie informácie prinesieme v ďalšom materiáli.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Stricek robil aj zo Stibranym co sa mu otec odjebal za jednotu aj s Filipom Matyasom. Preco snim nezobrali aj ich? Ved drogy predava aj on aj Matyáš. Matyas ten konfident co na vychode vi vazbe ked plakal otcovi aby ho vyplatili a poudával pol Serede smradlave osípane hovno prasacé co mu z huby smrdí z pokazeného chrupu.

  2. Akcia Venal sa volali aj Duncovci. Cize tie kolotocarske polociganske hovná udavali ako sa dalo kedze ich akcia sa volala tak isto. Cize seredsky odpad menom Valencinovci aj ich prasivá rodina kolotocarska udali Mikulasa tak preto akcia menom Venal pokracuje. Hrali ste sa na mafianov a nakoniec ste udavaci zeny hovná a odpad co skaoe v base 😀

  3. Aj do Šintavy dojdite urobit očistu. Tiež je tu vela takych, kaderničky Boby muž, Fero čo jazdi na modrom mercedese Vito, jeho brat tak isto, Lajo a spol.

  4. Ty curak co spominas fera a jeho brata v spojeni s fetmi? Co ty sam na niecom slapes? Asi kvalitny matros. Fero a jeho brat cele dni v robote zadrbany v monterkach a ty ides kydat na nich? Co maju bile na monterkach to oskrabu a predavaju? Sa zamysli.

  5. Ziadame diskutujucich ako aj ine osoby, aby sa ani v spravach a ani telefonicky nedomahali ziadneho konania redakcie, ktore je v rozpore so zakonmi SR a EU a tiez pravidel 13 rokov platnych v mediu. Takymito ziadostami nezakonne konanie nedosiahnu a NIKOMU nikdy vyhovene v taychto poziadavkach nebolo a ani nebude.

    Za obsah prispevkov zodpoveda ich autor.

    Ak ma niekto pocit, ze bolo zasiahnute do jeho prav, moze sa obratit na PZ, ktoremu na zaklade ziadosti redakcia poskytne sucinnost v zmysle platnej legislativy.

  6. Krasne upratovanie. Staci jedna poctiva skromna upratovacka a cele mesto bude vycistene. Co na to ti ktori maju pomahat a chranit? Konecne si z nej berte priklad. Inak tym z Pekarskej ulice by sa tiez hodilo pruhovane pizamo za to ako im roky kryli chrbat.

  7. Nikoho nezastávam. Ale čo s tým ma Kovešová? Jedine to, že ju zavolajú a urobila reportáž preboha ona neni vyšetrovateľ….

  8. Pan Majko, Ustava SR vam nic nehovori?! Najlahsie je schovat sa za male pismenka, ze Vy nic a zodpovednost si nesie ten, co to pise! Ale Vy mate medium, ktora kona v rozpore s Ustavou SR! Kazdy ma svoje prava a Vy tu davate priestor, Vy umoznujete, aby tu boli tieto prava zneuzivane! Mozno Vam to pravne prejde, ale moralne Vam to neprejde nikdy!

    A pre vsetkych, ktorych tak zaujima moj manzel a vypisuju tu nezmysly ohladom neho a nasej rodiny, tak vedzte, ze Vas pojdem riesit vsade tam, kde treba, aby ste boli odhaleni a aby ste sa zodpovedali za svoje ciny! A tam patrite, pan Majko, aj Vy! Ked to bude len priestupok, je mi to jedno, ako to bude pravne osetrene. Ale pojdem vsade a spravim vsetko pre to, aby som zistila, kto si tu otieral hubu o moju rodinu! Chcem, aby ste sa mi pozreli do oci!

    Viac uz nepisem, ja som Vam sms ci mail nepisala, ale reagujem na Vas prispevok. Tie naucene formulky mi pisat nemusite. A debatovat tu o niecom, to nema vyznam a ani nechcem, pojdem to riesit tam, kde to vyznam ma!

  9. Pátra pátra…. a myslíte, že ich zobrali kvôli nej? Určite nie dopomohla jedine k tomu, že ich tam budú dlhšie držať. Ak im nič nedokážu a nič im nenašli nemôžu ich snáď odsúdiť na základe „jedna babka povedala“.
    Pretože to by sa mohli nájsť traja, štyria ľudia, ktorý by napríklad aj na Vás svedčili a odsúdili a Vy by ste nič nespáchali…
    Ale necháme sa prekvapiť myslím si, že toto je ešte beh na dlhú trať. Ale v každom prípade každý nech sa pozrie do svojho taniera. Ich rodiny neprežívajú ľahké chvíle….

  10. ešte by si niektorí chlapci toho času ubytovaný v base mohli spomenúť kto si u nich objednal podpálenie Majkouho auta a podeliť sa s tým s vyšetrovatelom asi by na tom mohli aj zarobit v podobe nišieho trestu

  11. Vám to už dobre hrabe. Už ste videli policajtov z oddelenia aby robili samostatne domovky? Na to je tu predsa špeci agentúra. Alebo že by ich robila ta napichaná reportérka? Sa zamyslite.

  12. Ty zakomplexovaný pojebany kokot keď si taký frajer cez káble tak buď v skutočnosti a prid mi to zajtra o 19tej povedat pred jednotu :))) som veľmi zvedavý/a či mi to povies ty prasivec pojebany

  13. Od 18:30 môžete kúpiť lístky – vyberám po 2e za každé miesto na lavičkách oproti Jednoty – prídi čo najskôr aby sa ušli aj tebe

  14. To nie je o konfidentoch ale o nich samotnych,oni páchali trestnú činnosť a ešte si potrebovali ,,robiť meno“ keby maju štipku inteligencie tak by o nich nikto nevedel,doplatili na svoju sprostosť!

  15. Presne to som mala na jazyku už ten idiotizmus komentovať ľudí že sú konfidenti a menovať ich a písať o nich čo kde kto robí (domnievať sa ) to je jasná definícia významu slova ktorým sa oháňajú 🤦🏼‍♀️A najkrajšie je že ani nepochopia tu rozvitú vetu 🙂

  16. Keď už dokážeš byt tak neúctivý až hlupy mongoloidny primát a do komentáru vtiahnuť muža ktorý už nie je medzi nami dlhšie a zaslúži si pokoj tak mu dopraj toľko účty že aspoň napíšeš jeho priezvisko správne …a vôbec čo s tým a s kým on ma ty hlupák …
    A rovno nemusíš si ani pýtať meno (nemusí každý vidieť ) môžeš mi napísať kde mi povieš do huby o tých “degeskoch”
    Takze napíšte tu prosím vás rozpis k tej jednote ne že to tam budeme mat všetci naraz 😃

  17. Za posledne dva roky co pochytali v seredi dilerov a vecie hlavy sa clovek co tam nebyva nestaci divit odkial sa beru dalsi ludia na predaj drog….

  18. to Anonym: pochytat mohli, ale ked chytia male hovno , tak maleho nahradia hned, ale ked nahradia velkeho niktosa, tak pribudne za smetiarske auto dalsich. Lebo ten velky drzi male zubrienky za vajca. Takze pridu nam sem zahranicne siete, bude sa tu strielat, vybuchovat, znasilnovat.
    Aspon pojde cena nehnutelnosti dole 🙂

  19. Nepochopim tento pohlad. Drogova mafia sa tu mohla takto rozmahat len preto, ze policia a kompetentni mali zakryte oci. Teraz ked sa konecne vyclenil na NAKA tim ludi co na nich robia tak tu citame ako to je vlastne zle, ze „nasich“ chlapcov nam zoberu a po nich pridu horsi. Ked bude policia nasledovat v tomto tempe tak nie, nepridu. Pojdu inam, pochopia, ze varit a distribuovat v Seredi sa neoplati. Doteraz sa oplacalo, ak tu bude zo strany policie tlak tak pojdu inam.
    Tieto vase popletene nazory ako to malo ostat lebo ved „nasi chlapci“ nas chranili su uplny odpad. Ked tu boli chlapci, boli tu strelby, vybuchy aj znasilnovacky. Nic neochranili a boli to prave oni co za tymi svinstami stali. Ale ved staci ked sa na vas na ulici usmeju odzdravia, obcas pustia s tych stotisicov par eur pre luzu. Ved dobri chlapci su to…

  20. Čo je pravdy na tom že poslanci s primátorom prenajali jednému zo zadržaných halu Relax???Neboli tam už problémy s predajom drog ako aj na štadióne a v tom gete na trnavskej ulici????

  21. Nasi chlapci !!! Do teho , do teho do teho !!!!
    Nechceme tu albnaske mafie, Ani ukrajinske, sceme domace mafie.
    Kuklace icte domov

  22. Prij*banci v komentároch si teraz môžu aspoň anonymne honcovať ego… na všetkých nadávajú…sk*rvené hlavy nevedia o ničom len sa tu idú robiť najmúdrejší…všetci vedia najlepšie čo je ako je…sedláci prij*baný aspoň sa podpíšte keď chcete niečo napísať…prij*banci ozaj…za počítačom zakomplexovane písať komentáre na seredonline

  23. Pre anonymikov 18. augusta 2020, 14:04 clovece ale si hlupy. Nadavas tu, rozdrapujes sa pises tu o anonymoch a pozriem na tvoj nick a tiez anonymny :D. Si borec, inteligencia len tak s teba srsi. Uz ked tu ides niekomu nadavat ze pise anonymne, tak aspon ty si daj meno, nech nevyzeras potom ako idiot.

  24. sudiac podľa inteligencie prispievajúcich dilerov , dílera nemôže robiť hoci kto. Základnou podmienkou na výkon tohoto povolania je IQ maximálne 30

  25. Pavol Kurbel, tiež máte pocit, že sme s týmto materiálom uplne v prdeli? Fakt som netušila, že až taký primitivizmus sa v tomto meste vyskytuje…už dávno viem, že zver je na vyššom vývojovom stupni ako homo sapiens..ale komentáre v diskusiách ma.v tom len utvdili, že môj pes, aj pes od susedov, aj ich sliepky a kačice majú viac súcitu, lásky a intelektu a aj ucenlivosti a vlastne od prírody vzdelanie, ako vykriky vraj mladých, peknych a distinquovanych žien.a mladých mužov..ktorí sa tu vyjadrujú..je mi ich ľúto..je mi ľúto, že ich doma nenaučili, ako sa medzi ľuďmi treba správať,nedali im lásku a nedali im uctu k životu….toto, čo tu človek číta, to je jedna smutná kapitola nelasky v rodine…už nikdy nebudem volať policajtov, keď pod oknami bude mlátiť muž ženu….už nikdy…
    Môže.to byť akurát takáto žena…

  26. Anonym 18. augusta 2020, 21:33 – ty uz nemudruj, dobre ti je ked mas stareho v robote a mlady muz ako vsade pises, ta pretahuje, v tedy ti je dobry, co. Ale ked mas muza doma tak tu pises blbosti, si trapna, nepaci sa ti tu odstahuj sa a zober si aj psa, macku , kravu, sleepice so sebou aspon uvolnis miesto tomu kemu sa tu paci.

  27. V Seredi nikdy nič dobré nebolo. Ľutujem tie deti, ktoré tam musia vyrastať, nic dobré sa tam nenaučia. všetko je to samý kriminálnik, bezdomovec, narkoman. Fuj vyjebaná Sereď, nič dobré tam není !

  28. Posledných 6 komentárov – dajte primitivom možnosť vyjadriť sa a všetci slušní,normálne zmýšľajúci už vedia, že sú to primitivi..v minulosti ich poznali len tí, čo sa.s rovnako primitivnymi stykali..a takejto spodnine sa vyhybali..a najhoršie je, že ani hanbiť sa nevedia

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img