ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Pred dvanástimi rokmi zomrel Ladislav Pittner

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pred dvanástimi rokmi odišiel do večnosti náš priateľ Ladislav Pittner. Politický väzeň, trojnásobný minister vnútra, riaditeľ SIS, veľká osobnosť zápasu o slobodnú spoločnosť. Tak pred rokom 1989, aby sa tá naša spoločnosť takou stala, ako aj v rokoch potom, aby sa takou udržala. Rád spomínam, ako nás každý týždeň na predsedníctve KDH informoval o bezpečnostnej situácii u nás i vo svete. Hovoril často veci, ktoré mrazili, ale rozprával vecne, bez strachu, a prispieval tak k našej spoločnej viere a odvahe, že všetko napokon zvládneme. Som hrdý, že som patril do okruhu blízkych spolupracovníkov tohto statočného muža!

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. podľa 100 percentne overených zdrojov bol pán Pitner príslušníkom marťanskej armády pokúšajúcej sa obsadiť našu matičku Zem

  2. Vatikánska tajná služba, Vatikánska banka, vatikánske… Ešte tak sprístupniť vatikánsky archív a celá cirkev padne. Možno sa raz dozvieme pravdu.

  3. Pittner, ktorý študoval v Moskve medzinárodné vzťahy, aby mohol pracovať pre ŠtB, sa sám priznal, že robil double agenta pre Mosad.. A takýto verejný vlastizradca viedol SIS.
    Tak už viete, prečo 90 % vybavenia SIS pochádza z Izraela.

  4. Je škoda, že sa článok, či jeho samotné priznanie na kameru už nedá dohľadať.. Ale to zrejme asi ani nebude náhoda.
    Ale fajn, žite si svoj mokrý sen..
    Veď v tomto štáte si už človek zvykol na to, že „velikáni vlasti“ sú zväčša hajzli čo profitovali na ľudskom utrpení, či odrbali štát na podvodoch.
    Našťastie, každého 15 minút slávy je vždy iba dočasných, podľa toho s ktorou vládnou garniturou simpatizujú..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img