ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

V obci Šoporňa je potvrdený koronavírus

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
!!! KORONAVÍRUS – UPOZORNENIE !!!
Dnešným dňom máme potvrdený koronavírus aj v našej obci. Na základe zasadnutia Krízového štábu, žiadame občanov o prísne dodržiavanie hygienicko-epidemiologických opatrení a o dôsledné dodržiavanie hygieny, nosenia rúšok, zváženie stretávania sa vo väčšom počte a vyhýbanie sa osobným kontaktom.
Dátum zvesenia: 29. 8. 2020
Zodpovedá: Správca Webu
zdroj: soporna.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ako som uz spominal v predoslich pripevkoch , vypocul som si rozhovor skupinu Sopornianskych obcanov ktorym sa nepacilo ze Starosta sa zbavil hodovej zabavi zodpovednosti tak ze dal zarobit svojim bliznym podnikatelom ….sikovne , Rosipanemu jeho pobocnikovy Vygumovanemu ci Gumovy Tomasovi majitel Pohodicky za najomne iba pan boh vie a oni . Zaviedli system… kulturne akcie obcanov Soporni prechadzaju cez obec nasledne ketering zabezpeci Sukromna osoba majitel POhody a to na obecnom zariadeniv kuchyni v kulturnom dome financovane obcou nasledne si prenajime iba pan boh vie za kolko ? cize zisk ide sukromnej osoboe cez Obec Soporna .

  2. Pocul som.

    Ze ked si sa narodil, spadol si doktorovi z ruk rovno na hlavu a odvtedy si dost mimo. V senku o tebe hovorili tvoji znamy. Ze to mate v rodine )

  3. Co sa tyka tej hodovej zabavi ktora sa vobec nemala konat nakolko nam tu sarapati covid ,niekto dal prednost zarobku nie malemu …. nehladel na zdravie obcanov , vrcholom tejto hodovej zabavi bolo napadnutie organizatorom GUmom alebo vygumobanym ci ako ho prezivaju , mladeho chlapca pochadzajuceho zo skromnych pomerov a kde tato rodina prisla uz raz velkym nestastim stratou….., netreba ani pisat co teraz preziva tato rodina ktoreho jedneho zo synov napadol organizator Tomas .G prezivka asi preco Guma nechapem …. SBS konala asi tak ze striekala kaserom dookola seba a potom napadli dalsieho chlapca len za to ze mal 2 metre, Nepripomina nam to 90 roky ??? pod ruskom niekoho sa tu tvori po tichu organizovana skupina !!!!

  4. urcite reagujes z dovodu ze si spomenuty v tychto komentaroch , nemienim reagovat na tvoj prispevok moja inteligencia mi to nedovoli , ty sa trap dalej zo svojim svedomim ak nemas uctu respekt cit koli chalnovi ktori ma aj z teniskami 40 kg a napadne ho 100 kg GUMI alebo sadla lebo jeho svali su plache schovavaju sa za slaninu , chlapec je vo vaznom stave odpadav grca kade chodi platnick stavec fuc , toto je podla teba malo ?

  5. Covid19 je takmer všade ! V Seredi,Galante,Trnave v Bratislave a aj po dedinách okolo menších ako vaša Šoporňa je po celom Slovensku a SVETE takmer všade NIKTO z Vás nesedí doma ! Chodite do práce a potom veselo do obchodov na disko, kino a aj dovolenky po SR a aj mimo SR úple rôznej len na kúpaliska a úplne všade medzi úplne cudzích ľudí ! Všade a úplne normálne ! A teraz toto ? Veď tu začnite od seba ! Kto z Vás sedi doma v izoláci pre Covid19 okrem ľudí v karanténe čo už sú + ? Kto ?

  6. Chlapce, prave TEN 40 kilovy vyskakoval ako fas do 100 kiloveho.
    Ak si 40 kilovy s teniskami po dvoch vodkach mysli ze je Red Bull, mal zostat doma. Vies ako to bolo, alebo si tontiez pocul zo senkovych reci?

  7. 40KG z teniskami mal byt upozornrny 100kg slaniny nasledne vyvedeny z objektu ktory je ohradeny bol strazeny SBS , NIE ho dokopat na zemi posunut platnicku stavec otras mozgu…… Red Bull mal asi v sebe 100 kg slanina svali ma plache schovavaju sa mu za nu , svoju prvu manzelku tiez vyprovodil druha vyletela z jednou igelitkou do ulic tak si musela obstarat kupit byt v Pate na bytovke je na xanaxe , svojho spolicnika ze Paty usvedcil z nevery ked siel za jeho rodinou ze ked on je nevernik tak nech sa netvari za svedca . pOkracovanie na buduce ….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img