ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Nelegálny biznis s cigaretami v Dolnej Strede

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Finančná správa SR |MM| Zhabaných 19 ton tabakovej sušiny, zaistené desiatky paliet s obalmi na cigarety známych značiek, palety s kotúčmi papiera na výrobu cigariet, stovky krabíc s filtrami na výrobu cigariet, viac ako 3000 balení cigariet známych značiek neoznačených slovenskou kontrolnou známkou …. a identifikovaná škoda na spotrebnej dani za viac ako 1,5 mil.eur…

Taká je bilancia úspešnej akcie našich kolegov z Kriminálneho úradu finančnej správy a Colného úradu Trnava v skladových priestoroch v obci Dolná Streda.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Škoda, že tam nie je aj iná fotka exteriéru a v pohode by sa dalo identifikovať kde ten skladík je. Potom ihneď viete kto ho vlastní, eventuálne kto ho má v prenájme. Určite bude kopec srandy, keď sa dozvieme mená tých podnikateľov.

  2. Neviem načo sem motáte Hracha. Je to slušný podnikateľ. Väčšinou zákazky od mesta Sereď, možno aj niečo od štátu. Nechápem, prečo Milošovi závidíte tie jeho krásne autíčka za pár stotisíc eura. On si nato zarobil poctivým podnikaním v stavebníctve. Tak netreba ho spájať so špinavým kšeftom z cigaretami.

  3. To že to mal niekto v prenájme neznamená, že s tým má niečo spoločné Hracho alebo Farský… priestor prenajmú a viac sa nestarajú, tak to chodí. Ani vám do prenajatého bytu nikto nebehá, alebo hej? Ozaj si ľudia myslíte, že podnikatelia s dlhoročnou dobrou povesťou si potrebujú zničiť meno a povesť s pašovanými cigaretami? Ľudská závisť nechutné niečo, len zle spraviť!!!!

  4. Tá povesť je určite dlhoročne dobrá, čo Vám dosvedčia všetci obyvatelia Horného Čepeňa. Tam myslím firma Hracho robila kanalizáciu, alebo vodu. Takže sa do Miloša prosím nenavážajte.

  5. Už by bolo načase keby sa venovali aj Galante tu sú drogy všetkého druhu na tóny a policia ani len nevie na celé s riad PZ že taká skupina v ga existuje

  6. Bratranček nakupoval a nakupoval,pašované cigaretky sa predávali a predávali, Janko Hraško sa namiesto v lyžici vozil na miliónových autách, strúhal frajera , teraz určite dohraškuje…. Veľmi veľa ľuďom ležal v žalúdku najmä v stavebníctve, keď doslova za výrobné náklady porážal konkurenciu. Teraz je jasné, prečo sa takéto zázračné transakcie dajú robiť a ešte vysoko nadpriemerne žiť. Pašované, pašované cigarety cigarety……. Detektívos Babočka.

  7. Polícia vje všetko, ale koná tak, aby nikto netušil že vie a koná. Slávny plukovník Jánoš Spišák- Dunajskostredský lovák…

  8. Pred pár rokmi aj františkáni boli pranierovaní pol roka a to každý deň bulvárom a médiami. A keď vyšla pravda na povrch – nikto sa im neospravedlnil. Som zvedavý , či sa vy dokážete o pol roka ospravedlniť ľuďom , na ktorých teraz hádžete špinu. To už určite budeme poznať pravdu aj v tejto kauze.

  9. zavidia len vysledok. To co je za tym, kolke roky odriekania, pracovna doba 13-15 hodin denne aj soboty niekedy aj nedele…300 a viac telefonatov denne…neustaly stres. A financovanie ? Nuz standardne ako vsetky vacsie investicie su financovane bankovymi uvermi…staci si pozriet LVcka je to verejne dostupne. Nech sa paci, kazdy ma rovnaku moznost, zariskujte, zoberte si milionovy uver/ v eurach/ a vymyslite a zrealizujte… Kazdy ma moznost podnikat. Ale chapem, je jednoduchsie tu ohovarat a vymyslat si konspiracne teorie…🤮🤮🤮

  10. Catanny Šintavský —— ty si neaký moc múdry člen!!! Určite sedíš doma v jednoizbáku a fajčíš šúlané cigarety!!! Toľko driny čo človek vloží do vybudovania firmy a jedno hovado za drhým len phovárajú a ohovárajú! Koli tebe ich firmy nespadnú ver mi!!! A ty ďalej seď na riti a mysli negatívne, nedopraj, ohováraj a záviď!!!

  11. Catanny šintavsky ty budes debilko čo si mení iba mena na tejto stránke a píše stále to iste úplne ste mimo on s tým nemá nic spoločne a porazal konkurenciu v stavebníctve? Jebat ich všetkých dávajú úplatky a páchajú sa do riti aby mali robotu on si ju vydrel sa lebo je šikovný a vás čo závidite autá tak Vám neni pomocí skurvena ľudská závisť ja mu prajem nech má ešte viac a vás nech jebne z tohooooooo

  12. Kriste, zase blbe komentare. Nech je Hracho podnikatel aky chce, ale hlupy neni, aby taketo cosi robil a riskoval cely biznis kvoli tomuto…. Fakt sa neda ustrazit, co tam k to robi…A zrejme sam ma toho dost, aby fyzicky vse kontroloval…

  13. namiesto toho aby podporili spoluobcana a tesili sa ze prispieva k zveladeniu obce, este bude osocovany a ohovarany….ach jaj 🙁

  14. Anonym 14. augusta 2020, 8:34 , určite jebne Teba. Koľko si dostal za písanie. Ty hňupe máš vyštudované aspoň 4 triedy Základnej školy. Môj kamarát pracuje v stavebníctve a veľmi dobre vie a sám mi to povedal, aké smiešne marže majú. Samozrejme okrem tých, čo uplácajú funkcionárov mesta. Napr. v Seredi osvetlenie stojí za barianiu ……. a svieti na cestu len takým debilkom ako si Ty. Pozri si aj tie super asfaltové chodníky…. ty hňupe blbéééééé . Aké fajčíš? Živé,alebo pašované. A aké fajčia robotníci u Hracha ?????. A pozor pri písaní, aby si sa nezadrhol nenávisťou a spenenou papuľou ako zúrivý býk. Napriek tomu, že Šintava píše ódy na Janka Hraška pravda bude inde. Prečítaj si aj iné príspevky ohľadne kúpy pozemkov. Keď Ťa prejde zúrivosť a myseľ sa Ti vyjasní, možno prídeš aj na niečo normálne… čágo bello šintavíno.

  15. Kurva chlapci ale vas rozpracovali ti pandle. Moc okato to robite v tomto svete zavidiacom. A este v takom malom meste. Kupis dva pozemky a uz si trnom v oku.

  16. Vsetko je to len o tom, ze uspech sa neodpusta! Kazdy moze zacat podnikat a vyskusat si to.Ak prenajimate priestori nemate pravo kontrolovat co tam najomnici maju.Ak by to bolo tak ako pisete asi tazko by tu stale behali po svete, ale ved logika utec!!!Kludne zalozte firmu rozbehnite ju zoberte niekolko uverov … Ale to ludia nevidia,vidia len drahe auta a nic viac za tym.Je to uplne normalne ved v dnesnej dobe netreba nic dopriat. Dufam , ze spomenute osoby sa len a len na tom pousmeju lebo na tieto komentare maju cas len nestastni neschopni ludia kt ziju len preto aby rozpravali o druhych. Pekny den

  17. Cattany, ak človek prenajme priestor a v tom priestore sa udeje niečo ako teraz spominané, akú zodpovednost má prenajimateĺ?? Odpovedz, prosím. Alebo však si kopnem, keď môžem, veď Hracho má mercedes a ty len hrdzavý bycikel. Čo na tom, že v tom mercedese ešte večer vybavuje robotu,ty už piješ pivo v Papuči, má ho totiž na splatky ako kopec iných strojov a vecí, a robotu zhánať musí, dáva totiž prácu mnoho chlapom, ktorí u ňho roky robia. Ano u nas sa úspech neodpúšťa, a závidíme tuším druhým aj rakovinu, a konečnom dosledku precitaj si vyjadrenie majiteĺov, lebo aj ohovaranie je trestny čin.

  18. Cattannyi asi mas velmi neschopneho kamarata kt robi za nic ale to neznamena ze ked on to tak ma , ze to plati pre vsetkych.Alebo kamarat je stredobod vesmiru??!

  19. Ja a Anonym…lepšie ste to nemohli napísat. Toto je typ človeka ktorý po práci tahá rovno do krčmi a čaká kedy si k nemu prisadne další jemu podobný aby do záverečnej mohli ohovárat ludí ktorí o takom čase zadelujú na druhý deň prácu a robotu. Dovodom je že mu zavolal cattanny že zajtra nemože do práce lebo je ožratý na mol. Cattanny po práci chod domov, treba pokosit burinu v záhrade lebo už je meter vysoká a oprav škridlu na streche lebo dnes a zajtra hlási dážd, aby ti nezatekalo do obývačky. Popros Hracha nech ti dá staré škridle, včera búrali starý dom bude tam toho dost.

  20. Jebte na cigarety a drogy, viete kolko mrtvych s nakazenych je dnešným dňom na Slovensku? Covis19 lieta všede okolo Vás a keď nebudete poslúchat tak Vas zablokuje, odsúdi a zavrie do väzenia…

  21. čo to ty blbeček melieš. Nikdy v živote u Hracha neboli kradnuté veci. A taktiež dobre vidíš, že aj u Dana Mikuláša dnes zasahujú kukláči, aj u Cigáňov pri ústave a potom veľmi dobre vieš, že s drogami ani s cigaretami nemali nič spoločné. Ani nemajú, ani nebudú mať. To si policajti všetko len vymýšľajú. A takto isto si vymýšľajú na Hracha.

  22. Policajti to majú ťažké.Musia postupovať striktne podľa zákona a všetko dokázať.Zločinci naopak,všetko robia tajne aby sa nič nedalo priamo dokázať.Napriek tomu policajti sem tam úspešne udrú.U mňa sú policajti machri nad machrov a je potrebné aby pokračovali v svojej práci a robili nám život bezpečným.V Seredi sem tam zasiahli ale bohužiaľ vo vedení mali mafiozovia kukučku čo im všetko vykukala.Hádam tú kukučku už dali do klietky…neviem.Viem že boli časy ked si zločinci natáčali na mobily zásahy kuklačov,vedeli totiž presne kedy prídu.V každom prípade policií patrí veľká vdaka.

  23. Panter, máš pravdu, ale najhoršie je, že aj keď si 100 policajtov robí svoju robotu poctivo a snažia sa, stačí aby tam medzi sebou mali jedného skorumpovaného, ktorý vynáša informácie a tých 100 policajtov robí svoju robotu zbytočne.. Kým sa to nevyčistí medzi policajtmi, prokurátormi a sudcami, tak sa nezbavíme ani dílerov, zlodejov, podvodníkov atď….

  24. Lexa,aj tak policajtom patrí úcta a uznanie.Vždy sa najde krysa aj teraz aj v buducnosti.Dobrá práca má vždy uznanie u normálnych ľudí.

  25. Pane bože čo to pišete za dristy a kde končili všetky kradnuté stojky ktoré potom prenajímal také boli začiatky slušneho a dobrého podnikatela

  26. Pre Aga a Sprievodník 17. augusta 2020, 20:02 Chlapče mýliš sa. Ja nie som Sprievodník, ale SPOVEDNÍK. Ty asi nevieš čítať medzi riadkami. A ešte mi povedz, čo za somárov a blcov si môže namýšlať také sprostosti, že Farár a Forróó niekedy spolu varili a predávali fet. Najvačšá sprostost, akú som počul. Šak Farár aj Forré už vyše 25 rokov robá za pásom v trnavskom Pežote.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img