ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Atraktívne výlety do Česka aj Rakúska

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Miroslav Košírer/ Bratislava |  Spoločnosť Slovak Lines priniesla cestujúcim more možností, kam môžu počas leta vyraziť za prázdninovými zážitkami v blízkosti svojho bydliska. Rodičia s deťmi a starí rodičia s vnúčatami môžu objavovať krásny zámok, ZOO a vyhliadkovú vežu Čajka v Bojniciach, alebo svetoznámy zámok Lednice s priľahlou záhradou. Ďalšia zaujímavá novinka na výlety je návšteva  ZOO v Zlíne s nádherným zámkom Lešná, ktoré dlhodobo patria medzi desiatku najnavštevovanejších turistických miest v Českej republike. Na hore uvedené výlety Spoločnosť Slovak Lines prepravuje cestujúcich v nových moderných autobusoch Setra s klimatizáciou a chladničkou pre cestujúcich a s nápojmi  grátis. Jedna z najobľúbenejších destinácii je nesporne Areál vodných športov oceán Neusiedler See v Rakúsku. Na veľmi dobre upravených cyklotrasách si iste prídu na svoje cykloturisti, po novom aj e kolobežkári. Milovníci vodných športov sa na jazere môžu poriadne vyblázniť. Každý piatok a v sobotu jazdí  pravidelná letná linka s prívesom na bicykle a e kolobežky, vďaka ktorému si môžu užiť stovky kilometrov cyklotrás okolo celého jazera. V športovom areáli sa nachádza aj množstvo zaujímavých zábavných ihrísk pre deti všetkých vekových kategórii. Milovníčky nákupov isto poteší aj “nákupná” linka do Designer outletu v Parndorfe, ktorá rovnako premáva v piatok a sobotu. Tohtoročnou novinkou je aj nová letná víkendová linka do akvaparku Thermal Corvinus vo Veľkom Mederi alebo x-bionic® aquatic sphere v Šamoríne. Cestovné je vo výške celodennej vstupenky, takže cestujúci ušetria na doprave   a cestu so Slovak Lines majú de facto zadarmo. Vďaka pravidelným linkám do centra Viedne a Budapešti môžu toto leto milovníci histórie spoznať tieto mestá bez davov turistov a vybrať si z bohatej ponuky pamiatok, galérií či výstav bez čakania a tlačenice. Nákup cestovných lístkov nebol nikdy jednoduchší! Spoločnosť Slovak Lines spustila vo svojej mobilnej aplikácii možnosť platby pomocou Google Pay, Apple Pay a Maestro One Click Pay. Tým sa vylepšenia aplikácie nekončia, pretože prichádzajú aj doplnkové služby a push správy, vďaka ktorým je cestovanie so Slovak Lines ešte pohodlnejšie.

 

Zdroj : Slovak Lines E. V.

Foto: Miroslav Košírer

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img