ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

Silný vietor ulomil strom pod Hokejkou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Silný vietor, ktorý sa pred malou chvíľou spustil spôsobil ulomenie stromu, tesne v blízkosti chodníka na ulici M.R. Štefánika pod Hokejkou.

Podľa informácií shmu.sk je na dnešný deň vydaná meteorologická výstraha 1. stupňa pred búrkami a vietor o rýchlosti 18-23 m/s v okrese Galanta.

Ako vidíme, dnešné slnečné počasie nám teda  pokazí dážď a vietor, tak si dávajte na seba pozor !

Za zaslané fotografie ďakujeme našej čitateľke.

zdroj: shmu.sk

 

AKTUALIZOVANÉ – priložené ďalšie fotografie od čitateľky Ľubomíry, ktorej touto cestou taktiež ďakujeme.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Za zle pocasie, prudke burky a silny vietor nemozeme. Mozeme za nepripravenost odstranovat nasledky.

    Sice sa nejedna o moju spravu, ale preco ma miesto v novinach?
    Iba nedavno strom v Nitre zabil dieta. Inde zavalila dieta zastavka. Nie je dobre podcenovat nasledky sucasnych zmien v klime a je potrebne na mozne nebezpecenstvo upozornit.

  2. Ďakujeme Pán Majko za informácie vo vašich novinách . Kto nechce nech nečíta. Ja si rád prečítam o všetkom , čo ma zaujíma .Ďakujeme

  3. Odstraňovať následky to je už to posledné. Predvídať treba, a odstrániť tie vysoké topoly na Fandlyho sídlisku, život ma väčšiu hodnotu ako tie 60 ročne topoly.

  4. Anonym 11. augusta 2020, 0:18 – prevencia je skutocne dolezita. Vo vsetkom. No zlikvidovat dalsie stare stromy (okrem skutocne nebezpecnych), by bolo riesenim naozaj nebezpecnym z pohladu buducnosti. Nie je vsetko stare automaticky zle.

    A skutocne hovorime o nasledkoch – povodne, strhane strechy a pod. Klima sa meni a az prilis casto prinasa velmi rychle skody, ktorym by sme zamedzili jedine uplnou zmenou vsetkych stavieb, resp. dost urcite im uplne nezamedzime.

  5. Objektiv to ozaj si musíš za jazdu cenu kopnúť do niekoho? Kde tu píše Majko že za to môže primátor. Precitaj si to znova.

  6. minule orezavali na Garbiarskej ale len tie male konare ktore vobec su neni nebezpecne tie velke nie aj im jeden pan hovoril ale oni ze maju nariadene z mesta no neviem ci tam volakto z mesta bol aj pozriet sa na to lebo tie konare su ozaj nebezpecne

  7. Pan Majko, tie topoly na Fandlyho sídlisku sú skutočne nebezpečné. Z jedného sa ulomila haluz rovno pred bránkou do škôlky, tiež bol veľký vietor. Skutočne sa to stalo žiadny výmysel. 0:18

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img