ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

V noci húkajúci alarm obťažuje občanov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Z viacerých podnetov obyvateľov mesta a občanov dnes vyberáme e-mail, ktorý nám do redakcie prišiel v uplynulom týždni.

Dobrý deň rád by som informoval že na ulici vonkajší rad už asi 2 mesiace takmer každú noc je spustený alarm aj niekoľko krát za sebou vždy v noci a nad ránom Človek nemôže ani spať  Volal som aj na políciu povedali ze to vyriešia ale neprekvapuje má že sa nič nedeje Moja priateľka býva na fandlyho ulici a potvrdila mi ze aj ona sa na alarm pár krát už zobudila Keď som volal na políciu povedali mi ze doteraz IM NIKTO OTOM NEDAL VEDIET 

Neviem ci sú tak neschopný alebo im ten alarm vyhovuje počúvať…. 
Alarm sa podľa zvuku nachádza vo firemných priestoroch hneď oproti bývalej kotolní 
Alarm jé asi poškodený a vykazuje vždy nejaký pohyb alebo vlámanie a teda bezdôvodne sa spúšťa niekoľko krát za noc a to aj niekoľko desiatok sekúnd v kuse 
Poraďte čo robiť poprípade sa na to pozrite ak by to šlo 
Ďakujem, čitateľ Mário S
Či sa nejedná o individuálny pocit jedného z občanov, sme sa popýtali v lokalite žijúcich občanov. Väčšina oslovených alarm zaregistrovalo a ani im jeho časté spúšťanie nevyhovuje.
Zároveň je potrebné povedať, že časté spúšťanie alarmu na objekte spôsobí výrazný pokles ostražitosti občanov, ktorí by štandardne pri húkajúcom alarme pre skutočné narušenie objektu privolali políciu.
Preto  porucha alarmu nielen že obťažuje bývajúcich v jeho okolí, ale pre vlastníka objektu je takýto stav kontraproduktívny.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Co vám bráni v tom ísť tam potom nasledovný deň počas dňa a upozorniť na to majiteľa objektu ak viete odkiaľ to ide…

  2. …pre anonym-verim tomu,ze majitel objektu,kazdeho takeho posle do pitche,lebo to zaiste nieje obycajny clovek……a potom este je tu jebnuty brechajuci pes pri firme Llarik….alebo aj ten v areali hrachostavu,alebo niekde blizko….inak,anonym,ty asi budes z Horneho Cepena,alebo Suroviec,alebo znamy majitela objektu….alebo sam majitel????????….

  3. Dobrý deň prajem.
    Ospravedlňujeme sa za vzniknutú sytuaciu. Ktorá už bola obratom vyriešená ako Nám to bolo oznámené. Ako čitam dosť v oneskorením čase.
    sme na to boli upozornení. Bola technická porúcha na alarme.
    A prevádzka bola bohužiaľ mimo prevádzky v tomto období.
    Ešte raz sa ospravedlňujeme za rušenie občanov.
    S pozdravom

  4. Stale hovorim -a to najradsej po dlhodobom znechuteni kauzami do ktorych vidime, ze pre Slovensko stale cesta je.

    Spociva v ludoch, ktori su schopni a ochotni zareagovat ludsky a bez problemov aj pod svojim menom. Vdaka pan Zoltán Nagy.

    Neskutocne cenny priklad pre obcanov a nielen pre nich…

  5. Pre „Fico je kokot“ . Som zo Serede a bývam priamo v centre. A nie niesom známy ani nijak inak spätý s majiteľom. A ako sám vidíš nikto nikoho neposlal do pitche a naozaj stačilo to co som napísal na začiatku a išlo to aj bez urazania, nadávok a castovania iných diskutujúcich tak ako sa to podarilo tebe. Takže naozaj gratulujem za dementny príspevok presne ako je jeho autor…

  6. Anonym 7. augusta 2020, 1:01 – viac menej kazdy alarm aspon z casu na cas spusti poplach. Je dobre, ked ide len o plany poplach.

    Na druhej strane je problemom casty poplach, pretoze skor si neskor bude predmetny alarm ignorovany.

    Velekrat skutocne staci jedno upozornenie vlastnika a rozumny clovek vec riesi.

  7. Dobrý deň prajem.
    Ospravedlňujeme sa za vzniknutú sytuaciu. Ktorá už bola obratom vyriešená ako Nám to bolo oznámené. Ako čitam dosť v oneskorením čase.
    sme na to boli upozornení. Bola technická porúcha na alarme.
    A prevádzka bola bohužiaľ mimo prevádzky v tomto období.
    Ešte raz sa ospravedlňujeme za rušenie občanov.
    S pozdravom
    tak všetci o tom vedeli, len majiteľ nie – sme na Slovensku! A slovo situácia s ypsilonom som ešte nevidel! hahaha

  8. pre Matovic je kokot ten alarm hucal aj dnes v noci,t.j.8.8.2020,asi okolo druhej-pol tretej,alebo tak nejak,takze velikanske hovno bolo odstranene…..a pre Zoltana Nagya,ak je to vobec skutocny clovek-Vase slova su presne ako Vas poravopis….ten alarm hucal aj dnes v noci,minimalne dvakrat,byvam v bytovke na Dyonyza Stura,je to velmi otravneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee….zrejme budes tupy ficoidny retard,ked ta urazilo moje oslovenie,a o.i fico je nekonecny kokot,skurveny,rysavy,birmovany,pojebany,odporny,ale pre tupe ovce ako ty,jednoznacne hviezda….hadamj coskoro navzdy zhasne!!!!!……hawk!!…..

  9. pre Milos Majko zbytocne dakujes Zolimu,ten alarm hucal aj dnes v noci,po polnoci,t.j. 8.8.2020,nejako po druhej,dokonca dvakrat,takze velke hovno bolo odstranene,a tie slova o lutosti=prazdne nicotne dristy….jedno upozornenie vlastnika????????!!!!!…..ved ten alarm huka takmer dennodennne….. o.i. je tu este takmer celu noc zavyjajuci.vrieskajuci,stekajuci pes v areali firmy Llarik….niekedy je to na nevydrzanie….aj dnes stekal asi 3 hodiny vkuse….zrejme by bolo dobre mu hodit nejaku ochutenu dobrotu…je to hrozne,ked sa pracujuci clovek nemoze ani cez vikend vyspat…brese pravidelne po druhej-tretej…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img