ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Rozprávkové prázdniny v Seredi s Mirom Jarošom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Už o tri dni, 9. augusta, čaká detičky zábavný deň v Mestskom amfiteátri v Seredi s názvom Rozprávkové prázdniny.

Koncert Mira Jaroša Vás čaká o 17.00 hod a ešte pred tým veľa zábavy.

Program

10:00 – 18:00 h Maľovanie na tvár

10:00 – 12:00 h Rozprávky pre najmenších
Rozprávkové súťažné stanovištia

14:00 – 16:00 h Rozprávkové súťažné stanovištia
ŠAŠO BAŠO

17:00 h koncert MIRO JAROŠ

– – –

Mestský amfiteáter pripravil akciu so ZĽAVOU – dnes a zajtra 6. a 7. augusta  bude v predaji AKCIA Rodinný balíček v prípade nákupu 4 a viac vstupeniek je cena lístka len za 13 eur v pokladni kina NOVA a na tomto webe :

https://system.cinemaware.eu/wstep1.php…

Zľavu si pri nákupe na internete treba vybrať pri každej vstupenke zvlášť.

 

SÚŤAZ o 2×2 vstupenky na ROZPRÁVKOVÉ PRÁZDNINY s Mirom Jarošom v Seredi 9.8.2020V nedeľu od 10:00 do 18:00 si môžete užiť spolu so svojimi najmenšími akciu pre deti s Mirom Jarošom a mnohými ďalšími atrakciami. Deti do 1 roku vstup zdarma.Z tých ktorí zozdieľajú a lajknú tento príspevok do zajtra 5.8.2020 20:00 vylosujeme dvoch výhercov, ktorí dostanú po 2 vstupenky zdarma.https://vstupenky.maxiticket.sk/rozpravkove-prazdniny-sered-2020Víťazkám Kristíne Š. a Dane P. gratulujeme pre ostatných sme pripravili ako cenu útechy RODINNÚ ZĽAVU – pri nákupe 4 a viac vstupeniek je cena vstupenky len 13 eur v pokladni kina NOVA alebo na tomto linku (zľavu si nastavíte v košíku pri každej vstupenke zvlášť). https://system.cinemaware.eu/wstep1.php?id=14951666b661c6f5a814719eb18ab037f1050a194618fa8993da044a&lang=sk_SKZľava platí len do piatku.

Gepostet von Mestský amfiteáter Sereď am Dienstag, 4. August 2020

zdroj: Mestský amfiteáter Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nič v zlom ale tie ceny za lístky sú fakt prehnane. Aby 4clenna rodina dala 60eur za lístky to je sila Nemyslím si ze až tak sa u Nás zarába aby boli takéto ceny.

  2. Keby ludia nechodili nemal by take ceny. Za rok zarobil skoro 600 000. Keby boli mensie tak by mu to financne nevychadzalo. 🙂

  3. ……………trapny pojebany grco,teplos,zidovsky buzerant,potkan,darmozrac….len zdegenerovani retardi,hlupe matky so sprostymi deckami, mozu chodit na akcie s tymto darmozracom….

  4. Sepultura každá doba mala svojich spevákov pre deti. V mojom veku to bolaDarinka Rolincova. Len za tu cenu je ten program slabý. Sľubovali toho viac keď oznámili túto akciu začiatkom roka ale skutek utek.

  5. Hanba pre organizátorov takto oklamať ľudí. Celý avizovaný program a atrakcie sa nekonali, zostal len Miro Jaroš. Za lístky sme dali spolu 85 eur a namiesto celého zábavného dňa sme tam strávili hodinu. Zvažujem podnet na Obchodnú inšpekciu za zavádzanie spotrebiteľa.

  6. Keď začali promovat túto akciu (ešte ďaleko pred koronou) tak okrem Jaroša sľubovali aj Paci pac a aj bludisko z balónov a najmä, že ešte jednaju s nejakými ďalšími umelcami. Najskôr si myslím, že im stačil len Jaroš a chceli takto zalepiť túto paródiu na akciu pre deti.

  7. Zakazal by som tieto akoze detske akcie.Idu aj dospely a musia platit.NA koncert kapely idu len ty co chcu.Ale detske akcie?Pridem k amfiku a ja ako rodic supnem im tam deti a starajte sa.
    Dobre, zabezpecte animatorov .TY na nich dozru tam.Deti nablaznite plagatma a reklamy a rodicia musia platit a ist s nima aj ked nechcu.Kto da na ne pozor?Nepojdeme, a ani deti?Nebude koncert,Pre stvorclennu rodinu drahe popoludnie.Ale niekto sa asi nabalil na tom a je mu jedno co iny.Keby tam toho ozaj bolo,Hnus Sered!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img