ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

OBNOVA PRÁVNEHO ŠTÁTU JE DÔLEŽITEJŠIA AKO POBÚRENIE NAD MATOVIČOVÝMI STATUSMI

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

OBNOVA PRÁVNEHO ŠTÁTU JE DÔLEŽITEJŠIA AKO POBÚRENIE NAD MATOVIČOVÝMI STATUSMI

Dokedy to mienite trpieť?

„My sme dostali dôveru od ľudí s tým, že máme zmeniť pomery v krajine po vládach Smeru. Máme teda zodpovednosť, aby sme udržali túto vládu, aby sme zrealizovali reformu v oblasti justície, aby sme zvolili dobrého generálneho prokurátora, špeciálneho prokurátora, aby sme rozviazali ruky orgánom činným v trestnom konaní, aby sme v maximálnej možnej miere zúžili priestor pre korupciu. A toto by sme nemali ohrozovať tým, že sa budeme navzájom urážať alebo sa budeme urážať na vyjadrenia toho druhého.

Myslím si, že vyjadrenia Igora Matoviča neprispievajú k stabilite vládnej koalície, ale nemyslím si, žeby to bol dôvod, prečo by sme odchádzali z vlády. Obnova právneho štátu je dôležitejšia ako pobúrenie nad nejakými facebookovými statusmi.“

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takto presne sa správa človek čo dostáva poslanecký plat a vie že keď by nebol poslancom tak zomrie od hladu.
    Presne táto vláda ničí demokraciu na SVK čo dokazuje aj rebríček kde sme za po roka klesli o 7 priečok.
    Smer nevládne a nezodpovedá za nič ale bohužiaľ táto banda pri moci áno a ľudí to stojí prácu, peniaze a životy. Ale hlavne že poslancom každý mesiac príde na účet a dovtedy rozprávať a písať sračky pre svoje ovce len aby sa tam udržali

  2. My sme dostali dôveru od ludi.inak povedane vyhrali sme volby,môžeme všetko.“nieje dôležite čo je pravda ale ako to vidím ja“.Igorko Matovič!!! nieje to presný citát ale vystihuje to jeho záporné IQ

  3. vidíš Bohuš, otočíš si tú vetu ako ti to vyhovuje a ešte aj napíšeš, že to nie je presný citát, to vystihuje tvoje IQ

  4. šuhoB.ale ja niesom premiér.moje IQ môže trapiť moju rodinu a blízkych.LenOn zatial načo siahol to poj…l.prečo teraz neskače a nekriči pri prúseroch svojej vlády?

  5. Extrapus.sk..4.8.2020..článok..Matovič potichu nalieva miliony do pochybných projektov..okrem ineho vláda zrušila financovanie detských ihrísk,ale miliony eur dala na pochybne,súkromné,výskumné projekty pod taktovkou exministra Plavčana.Súkromna vysoká škola Danubius,ktorej šefuje exminister Plavčan,pres 2 týždnami dostala dotáciu 4,7 miliona eur.Je zaujímave,že pred pár rokmi Matovič a Remišová kritizovali dotácie,ktorá táto vysoká škola dostala.

  6. gulak, a čakal si niečo iné?do politiky a samospráv sa chodí napakovať.penazí nikdy nieje dosť.zmena krok za krokom ?

  7. Ááách,kde sú tie burcujúce príspevky pri najmenšom prešľape bývalej vlády,teraz,pri kauzách tejto vlády neobyčajne bohatých obyčajných ľudí je nebývalý kľud,nijaká mlčiaca väčšina,nijakí zmrdi,nijakí prihlúpli voliči,čo si nevidia kúsok za nosom,lebo sľúbené milióny pre investigatívnych novinárov,teda aj pre p. Majku zrejme zázračne zapôsobilo na ich investigativitu.Nevadí,že zrušili trinásty dôchodok,za ktorý aj oni hlasovali a ušetrené peniaze dali doteraz stále ziskovým bankám,nevadí masové odvolávanie ľudí zo všetkých rezortov,veď my nie sme ako oni,tí zlí,čo nám nechali prázdnu špajzu.Nevadí špión vo vláde,my mu dôverujeme,nevadia podvodné tituly,lebo sme už mali firmy,ktoré nám zarábali a tak si asi dobre zarobili aj naši profesori.A uvidíme,čo bude ďalej,ako nás,naše deti,vnúčence a pravnúčence potichu zadĺžia,lebo zvíťazila mlčiaca väčšina,a keď zvíťazíš,môžeš všetko.Zobrali si ten najsprávnejší vzor a mlčiaca väčšina mlčí a mlčať bude,lebo sú tam teraz ich ľudia.

  8. Havran, ako dobre, že si pripomenul mlčiacu väčšinu. Toto slovné spojenie sa často spomínalo do parlamentných volieb. Po voľbách som nič také už nepostrehol. Teraz sa ukazuje, že problém predsa len v tej mlčiacej väčšine asi nebol… Ukazuje sa, že ten je takmer vždy v politikoch.

  9. Havran 7. augusta 2020, 15:42 – nedristajte hluposti o milionoch pre investigativnych novinarov! A uz ani nahodou v suvislosti s mojim menom.
    Od prveho vyhlasenia premiera o tejto forme pomoci ja osobne tvrdim, ze to je hlupost rovnako, ako vladou vydavane noviny.

    Normalny novinar NEpotrebuje taketo miliony. Staci mu, aby stat zabezpecil zatvaranie vagabundov z politiky a radov spinavych zmrdov napojenych na policiu, prokuraturu a justiciu, ktori novinyrov objednavaju strielat, objednavaju podpalenie ich aut a ich likvidaciu fyzicku, ci ekonomicku.

    Normalny novinar NEpotrebuje miliony. Potrebuje pravny stat a skorumpovanych politikov, primatorov, starostov, policajtov, prokuratorov a sudcov ZA MREZAMI !!

    A co sa tyka Matovica, s novinarmi je na tom obdobne, ako Vas idol Fico. A bude horsie…

  10. Anonym 7. augusta 2020, 17:16. okožečože?za kým mám plakať.ale takýmto prístupom pribúdajú % Kotlebovi.a potom budeme fakt plakať všetci ked bude premier

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img