ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Na zamyslenie…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pred pár dňami som napísala, že 200 smeráckych káuz nás všetkých stáli skoro 6 miliárd eur!
Samozrejme, že sa vždy nájdu ľudia, ktorí so mnou nesúhlasia a napíšu mi svoj názor – tu je jeden z nich: „Neber ten bordel! Škodí ti to na mozog. Táto vláda je pri moci niečo viac ako 100 dní a už urobila škody za viac ako niekoľko miliárd“…keď sa začnú zapájať do debaty obhajovatelia Smeru, poviete si, však sú to voliči smerákov alebo sns-ákov…
Mám taký obyčajný zvyk – keď niekto reaguje na môj názor, pozriem jeho profil. Človek by možno ani nepovedal, že keď si pozriete profil, veľa informácií sa o človeku dozviete.
Pozerám, čo sa obhajovateľovi Smeru páči: Márián Kotleba, Rádio Naše (kotlebovske) Slovensko, Strelnú zbraň do každej rodiny, Portál Kulturblog, Zem a vek, Kotleba -Ľudová strana naše Slovensko, Slovenskí Branci…
Napadne Vás myšlienka: prečo podporovateľ/volič ĽSNS má nutkanie brániť skorumpovaných smerákov, ktorí nám tu 12 rokov vykrádali štátnu kasu a eurofondy? O čo vlastne tým podporovateľom/voličom ĽSNS vlastne ide?
Na tej spodnej fotke dostanete odpoveď: Smer a ĽSNS…podporovatelia a voliči Smeru a ĽSNS majú rovnaké zmýšľanie. Vláda pod vedením Fica a Pellegriniho potrebovala ĽSNS – bez ich pomoci by sa neudržali pri moci. Najprv to bolo „vrece zemiakov“, ktoré by porazilo Kotlebu vo VUC voľbách…a neskôr sa ĽSNS stalo spojencom skorumpovaných smerákov – však na GP v tej správnej zásuvke ležal podnet na rozpustenie strany ĽSNS rokyyyy…
Proti čomu vlastne kotlebovci bojujú???

Fotka Lenky Tichakovej.
Fotka Lenky Tichakovej.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dnes voliči OLaNo si búchajú hlavu o stenu že im to hodili
    Dokonca už to pochopili aj novinári ktorí ich tak obhajovali pred voľbami. Neprejde deň kedy Slovensko nemá kauzu a neprišlo o peniaze vďaka tejto vláde

  2. To je iba osobný názor pisateľky článku,s ktorým sa dá v niekoľkých prípadoch súhlasiť,treba vyšetriť,dokázať a potrestať za špinavosti.Ale myslí si pisateľka článku,že terajšie víťazné osoby vo voľbách sú to pravé orechové pre očistu politiky ?Myslí si,že dokázaný daňový podvodník s premlčaným skutkom chce v prvom rade pomôcť ľuďom a nie sebe a svojej rodine,alebo bývalý vexlák,drogový díler a priateľ vtedajších najväčších mafiánov je najlepšia voľba za predsedu NR ?Alebo pozemkový podvodník,ktorý si myslel,že vyhrá voľby a bude premiérom,po katastrofálnom výsledku na jeho ego sa zrazu spravil veľkým maródom a potichu ako smrad sa vyparil z verejnosti ?A to heslo,že nebudeme ako oni,zahodili za hlavu za niekoľko dní,odstavujú vedúcich pracovníkov vo všetkých odvetviach a nahradzujú svojimi ľuďmi – aké to dvojslovie bolo predtým kritizované,ale teraz je to z ich pohľadu v poriadku.Keď predchádzajúca vláda dávala na sociálne veci nemálo peňazí,bolo že to kriku na zadlžovanie nás a našich detí,no táto vláda zadĺži ešte aj našich vnukov a pravnukov,keďže kroky ministra financií vedie Duch svätý,ducha jeho.Tiež by sa mohli spomenúť falošné tituly predsedu vlády,predsedu parlamentu,ministra školstva a poslancov.Čas ukáže,aký článok napíše Lenka po ukončení vlády tejto vybranej spoločnosti.Pre túto a aj pre predchádzajúce vlády platí to staré známe : peniaze a funkcie kazia charaktery.

  3. Daniel 8. augusta 2020, 12:41 – napis jediny dovod, preco by sa mal niekto stavat na hlavu. Ved je kazdeho osobna vec, koho bude volit…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img