ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Včerajšia tragická dopravná nehoda na obchvate Trnavy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Tá, žiaľ, skončila tragicky pre 65 ročného vodiča osobného auta Opel Corsa z Trnavy.

K nehode došlo krátko pred 15. h na juhovýchodnom obchvate Trnavy. Vodič Opla jazdil v smere od rýchlostnej cesty R1na Trstínsku ulicu. V km 126,6 prešiel z nezistených príčin do protismeru, kde sa zrazil s oprotiidúcim kamiónom. Vodič osobného auta utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Po zrážke začal kamión prevážajúci pneumatiky, drôty a škrob, horieť. Jeho 32 ročný vodič sa nezranil, dychovou skúškou mu alkohol zistený nebol.

Polícia uzatvorila úsek obchvatu od výjazdu na Špačince po výjazd na Trstínsku ulicu a usmerňovala premávku. Cesta bola plne prejazdná až krátko pred polnocou.

Miesto dopravnej nehody sme zadokumentovali aj za pomoci prítomného znalca z odboru cestnej dopravy. Presné príčiny nehody zisťujeme, bolo začaté trestné stíhanie pre usmrtenie.

Dávajte si na cestách pozor a jazdite opatrne! V extrémnych horúčavách radšej zvážte, či je vaša jazda autom nevyhnutná a nepodceňte možnú únavu.

– – –

Prezídium HaZZ |MM|  Trnavskí hasiči včera zasahovali na štátnej ceste č. I/51 (obchvat) v Trnave pri strelnici, kde došlo k dopravnej nehode kamióna a osobného vozidla. Pri nehode došlo k čelnej zrážke, pričom osobné auto zostalo zakliesnené pod kamiónom a obe začali horieť. Šofér kamióna opustil kabínu bez zranení, zakliesnený vodič auta svojim zraneniam na mieste podľahol. Kamión prevážajúci surovú gumu zhorel aj s návesom. Pri udalosti zasahovalo 11 trnavských hasičov s 5 kusmi hasičskej techniky.

 

foto: HaZZ a KR PZ

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img