ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Policajti PMJ v Seredi zadržali recidivistu. Opäť skončil v cele

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Policajti PMJ si počas večernej služby všimli vodiča, ktorý sa presúva po obci Dolná Streda neprimerane rýchlo a jazdou mohol ohroziť ostatných obyvateľov obce. Policajti mu dali znamenie na zastavenie, ktoré vôbec nerešpektoval. Hliadka ho preto opätovne vyzvala, aby zastavil. Počas jazdy v meste Sereď nezvládol riadenie, narazil do auta PMJ a z Hondy CBR 600 spadol. Vodič od začiatku s hliadkou nespolupracoval a na mieste nehody ich zavádzal o jeho totožnosti.

33 ročný vodič z obce Zemianske Sady skončil po jednorazovom ošetrení v cele policajného zaistenia. Poverený policajt ho obvinil z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Okresný súd v Galante mu uložil iba mesiac dozadu zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na 3 roky.

Prvotnú informáciu o policajnom zásahu sme sme Vám priniesli včera tu:

PRÁVE TERAZ: Motorkár po naháňačke políciou skončil v sanitke – AKTUALIZOVANÉ

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prečo sa roba policajti tak dobrí keď oni ho zrazili zo motorki dole avtom a lekli sa že je mŕtvi prečo tak klamú ako môžu tak klamať ako môžu ublížiť človeku ktorí nema vodicki prečo neresa drogi krádeže lebo otih su zaplateni videla som to všetko ako nahanali ako ho hodili je to smutne no mali bisa zamislet nad sebov ako policija veď maju napisane pomahat a hranit mali bisi si napísať keď nemáš penaze ideš do base

  2. Tiež som to všetko videl priamy prenos …
    “Zdena”, …
    no trepeš … skús si do budúcna upraviť Slovenský jazyk a potom skús niečo komentovať , myslím to v dobrom 🤭😉

  3. Konečne to tu niekto čistí od takýchto . Ale samozrejme musia to byť policajti z Trnavy . No tak páni zo Serede učte sa . Vďaka bohu , že ho chytili a nestihol niekoho zraniť .

  4. Sereď ti si videl ale pravdu nepovie lebo zarába ale nie legálne tak stojíš tam de ti to vihovuje určite sa ti dobré zarábať nelegálne a môj pravopis si nevšímaj debilko racej sa zamesnaj

  5. Pre Sereď keď si to videl ako ja prečo nepovieš pravdu racej klameš máš srdce bože môj zrejmé ti pomáhajú určite dobré zarába no nie určite podniku ináč bi si písal pravdu veď Seredi to je normálne

  6. Pre Zuzanu len toľkoto :
    🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Žena uprav si pravopis 😉
    Aj to , že si z osady nevadí len skús porozmýšlať nad tým čo píšeš 😀… skús sa okúpať ty , možno ťa osvieti 😂😂😂

  7. Preboha keď vidím pravopis niektorých ľudí… To snáď nie je pravda. Ľudia vy kde ste vyrastali, v chlieve? Vy tak v skutočnosti aj hovoríte ako píšete? Čím sa živíte? Nebodaj vás rodičia od narodenia ignorovali? Kde sa stala chyba? Čo to máte za život? Ako s tým dokážete žiť?

  8. Ja 26. júla 2020, 18:25 – otazku si adresoval mne?

    Ja nie som autoritou, ktora toto tvrdi. Pocas udalosti som sedel pri dobrom espresse v kaviarni a videl som to, co vidis Ty a ostatni na videu a fotografiach.

    Ak mas svedectvo, ktore moze ovplyvnit zavery vysetrovania, ohlas to na 158, na OR PZ, KR PZ alebo na prokurature.

    Noviny nie su vysetrovacim organom a nie je ich (nasou) ulohou verit, ale informovat.

  9. Bol to Dzigano (Roman Kuzma) . A to čo sa mu stalo si zaslúžil . On nerešpektuje absolútne nič . Cely život chodí po basách.
    Na tej motorke nemal čo robiť,keď nemá vodicky preukaz. A neohrozuje ľudí len na motorke,ale aj na aute. Jemu je najlepšie v Leopoldove.

  10. Zzzz toto je preteba len preteba ti môžeš Romanovi kuzmovi oblizat koko aj čo jebal tebe padne na hubu bodaj bisi skapal aj tvoja rodina bodaj bi zvonili zvoni tvojmu najbližšiemu bodaj ta Boh zabel

  11. Ti kokot veď romana basa nezlomí ale zateba budem palit sviecki ti dobre závidíš romanovi aki je frajer že dobre ta trha no už keď si taki frajer prectavsa

  12. Poprosím primitívov, ktorých IQ je pod hodnotou 65, aby sem nepísali.
    Ďakujem.

    Som zvedavý či pochopia výzvu napísanú v slovenskom jazyku. Uvidíme.

  13. Seredská pseudopolícia je na nič, tak sem volaju dementov z Trnavy čo si tu idú dokazovať že sú niečo viac kvoli komplexom zo Zš a všetkých by len šikanovali a brali na testy lebo potrebujú body na lepšie výplaty. Ubohý PMJčkari by sa mali skôr starať o Trnavu a ty Seredský by si mali prestať podávať ruky z pseudomafianmi a radsej ich chytať. Škoda len že sa to nedalo odfotit ako si podávajú ruky z Pilom. Dokedy tu budú takýto smrdieť? Začnite riešiť pozemkovú mafiu a idiotov čo si myslia že im patrí Sereď a okolie a nechajte normálnych ľudí žiť v kľude a bude to v poriadku. A taktiež tie narkomanské auta z druhých okresov čo stávajú na cukrovarskej a pri Kauflande alebo behaju po meste, tie taxiky čo vozá ciganov a drogy, a ciganov čo sa tu správajú ako keby im patril svet voziacich sa na autach čo si bežný Slovák nemôže dovoliť a pritom nemaju ani školu ani robotu poniektorí zrejme ani vodičák.

  14. suhlasim s prispevkom nad tymto, az na to, ze ja som vdacny, ze tohoto trnavski poriesili, nic ine si nezasluzil

  15. To ,že ho doriešili trnavský policajti je zle ? Ty si odkiaľ spadol , ak by ti zrazil niekoho z tvojej rodiny inak , by si písal.

  16. Chvála Bohu toho žebrák skurveneho chytili mal sklápať je to bezcitný skurvenec tak mu treba poznám ho toho žebrák jedného roman sa vola

  17. zuzana aj zdena,chodte nazad do matkinej ciganskej pici….vy stetky cierne spinave negerske!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. Zuzana,Zdena,budem palit sviecki,aby sy ti,obydve,tupe pitche,spinave,sproste,negramotne,negerske,ciganske,smradlave,pokapaly,co najskor…..irtem????…… :-)))))))))))))))))))))))))

  19. Nechápem prečo chytajú dílerov, však oni ničia viac životov okolo seba, ako len ten svoj, rýchlo sa dostanú k peniazom, a si myslia že taký frajer sa ešte nenarodil, rovno ich odstrelit, a beztrestne, vybavené

  20. Pre cigánske piče počúvaj ty bezduši buzerat čo fajčíš kokoti celí život lebo len sedíš doma a komentujes ty anonymná žebrota do huby mu nič nepovite veľký boxeristi ste a nič stoho mali by ste ist robiť služby pri milex !! Len toľko k Vám

  21. Stále píšete o Romankovi a keď ide okolo vás ani nedýchate strach Vám to nedovolí. Zbytočne píšete anonymi buďte taký frajeri z menami !!

  22. Zdena ty skurvena ciganska smradlava pica….kokoty fajcis akurat ty,ty ciganska cierna tupa retardovana spina,…vznikla si,ked tvoj zdegenerovany brat pojebal tvoju retardovanu sestru,ty kurva smradlava tupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  23. Ten romanka asi bol fas ale zuzka a zdenka to je strašné aký ľudia žijú na tomto svete podľa vašich komentov🤦

  24. No a už vieme do píše do je taki frajer anonim aj ciganske pice som zvedava či mu to povite do hubi ver že viem do si

  25. Aký prínos pre spoločnosť má recidivista? Žiadny. Je to parazit, ktorý zbytočne zaťažuje životné prostredie tým, že dýcha a zanecháva po sebe odpad. Žiadny úžitok z takého chuja nie je.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img