ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Plavebná sezóna s loďou Eleanor bola otvorená

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Bistro Raketa v uplynulých dňoch rozšírilo svoje služby o výletné plavby. Zakúpením lode Eleanor, tak pribudla v Seredi atrakcia, aká tu mnohým chýbala. Rieka Váh totiž ponúka nespočetné množstvo krásnych zákutí, ktoré môžete teraz aj vy obdivovať priamo z vodnej hladiny.

Otvorenie plavebnej sezóny sa konalo 24. júla 2020. Vlajka mesta Sereď bola vyvesená na čestnom mieste bistra Raketa a dnes už víta všetkých vodákov zo širokého okolia.

Výletné plavby budú mať svoj približne hodinový okruh. Loď Eleanor si budú môcť záujemcovia aj prenajať na rôzne oslavy či iné príležitosti. Plavby sú vhodné pre všetky vekové kategórie, rodiny s deťmi aj uzavreté skupiny. Eleanor patrí to kategórie malé plavidlo a označuje sa ako katamarán. Na palubu sa zmestí 11 pasažierov.

Onedlho bude zriadený dispečing s telefónnym číslom, kde sa ľudia dozvedia prevádzkové hodiny ale aj cenu či ďalšie informácie. Plavebná sezóna nie je presne stanovená. Pokiaľ počasie dovolí, Eleanor bude v prevádzke od skorej jari až po neskorú jeseň.

Dobrodružné povahy tak čakajú nezabudnuteľné zážitky, skvelé výlety, objavovanie brehov Váhu z iného pohľadu, romantické plavby, sledovanie západu slnka z paluby či sledovanie nočnej oblohy. Viac informácií nájdete na facebookovej stránke bistra Raketa.

Z dostupných materiálov sme spracovali krátke video na priblíženie „plavebnej“ atmosféry:

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img