ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Nový Supermarket v Pate

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V júni 2011 bol v Pate otvorený pre verejnosť v priestoroch bývalej Paprikárne nový Supermarket II, ktorého prevádzkovateľom bola COOP Jednota Galanta. Jednota mala s prenajímateľom uzatvorenú zmluvu na dobu určitú ( uplynula 21.júna t.r.), ktorý pre budúce obdobie uprednostnil iného nájomcu a z toho dôvodu musela Jednota prevádzku zrušiť. Naskytla sa však príležitosť odkúpiť bývalú predajňu potravín FRESCH na Obchodnej ulici, ktorá v tej dobe práve končila svoju prevádzku a do ktorej Jednota Supermarket presťahovala. Paradoxom je, že túto prevádzku Jednota prvý krát otvárala pred 40. rokmi a po „nežnej revolúcii“ ju ako nadbytočný majetok predala do súkromných rúk.

Od 1. júla 2020 sme začali s remodelingom, teda kompletnou rekonštrukciou predajne, počnúc novou elektroinštaláciou, výmenou podláh, zavedenia nových technológií v oblasti chladenia i osvetlenia, enrgeticky náročné osvetlenie nahradili úsporné LED panely, skrátka všetkému sme dali vysokú úroveň, ako sa na dnešnú dobu patrí „ – povedala nám prevádzková riaditeľka Jednoty Galanta Iveta Schwarzová.

Celá rekonštrukcia trvala tri týždne a dnes nový Supermarket privítal prvých zákazníkov. Na jeho otvorení sa okrem iných pozvaných hostí zúčastnil aj starosta obce Jozef Berčík, predseda COOP Jednoty Galanta Július Belovič a správca farnosti v Pate Ladislav Kuna, ktorý novú predajňu vysvätil.

Na margo tovarového sortimentu nám Iveta Schwarzová povedala: „Sortiment i keď v zmenšenom priestore ( 218m2 )oproti zrušenému Supermarketu (400m2 ) zostal v podstatnej miere zachovaný. Dokonca pribudla dodávka tovaru od výrobcu a dodávateľa pečiva TOPEK s.r.o., nakoľko v predajni FRESCH sa ich výrobky predávali a zákazníci boli na ne zvyknutí. Tak isto v ponuke sú aj knedle od Dániho, ale aj zelenina a ovocie od na Slovensku uznávaného dodávateľa – firmy LUNIS. K dispozícii zákazníkom je aj bankomat „.

To však nie je všetko. Od prevádzkovej riaditeľky sme sa tiež dozvedeli, že po ukončení zmluvy Pivárne VEĽBA (trvá do konca roka 2021), ktorá je súčasťou zakúpeného objektu, bude predajná plocha Supermarketu rozšírená o ďalších 200m2, takže bude identická s bývalým Supermarketom.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img