ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Žiaci U14 BK Lokomotíva Sereď obsadili na finálovom turnaji Majstrovstiev Slovenska 5. miesto!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

6. 7. 2020 – štvrťfinále
MBA Prievidza – BK Lokomotíva Sereď 70:61 (13:21, 31:39, 43:52)
Vranovič 17 (TH 7/5), Sárkány 17 (8/5), Majerník 11 (6/3), Gavora 5 (2/1), Mizera 4, Truong Q. 4 (2/2), Kiss 3, Godály, Sadlek, Paldan, Štefanek, Truong H; Boros.
Trestné hody družstvo 25/16.

7.7. 2020 – zápas o 5. miesto
B.S.C. Bratislava – BK Lokomotíva Sereď 50:54 (10:20, 24:40, 39:48)
Sárkány 16 (TH 4/3), Mizera 14 (4/2), Vranovič 11 (4/4), Majenrík 4, Boros 4, Gavora 3 (2/1), Truong Q. 2, Godály, Kiss, Sadlek, Paldan, Štefanek, Truong H. Trestné hody družstvo 14/10.

Keďže situácia okolo šíriaceho vírusu sa pomerne upokojila, mohla Slovenská basketbalová asociácia rozhodnúť o tom, že finálové turnaje sa uskutočnia a všetky kategórie bude hostiť mekka basketbalu na východe, konkrétne mesto Košice. V našej kategórii sme cestovali na finálový turnaj ako šieste nasadené družstvo s celkovou bilanciou 0-11, no zo samotného turnaja sme odchádzali ako najväčšie prekvapenie, keď už vo štvrťfinále sme poriadne potrápili a dokonca siahali na víťazstvo s jedným z favoritov na titul Prievidzou. Keď ešte vo februári sme v nadstavbovej časti s týmto družstvom prehrali rozdielom 45 bodov tak počas 3. štvrtiny nášho najlepšieho zápasu sezóny sme vyhrávali o 16 bodov. Bohužiaľ sa nám prekvapenie nepodarilo dotiahnuť až do samotného záveru a k víťazstvu sme gratulovali súperovi.

V zápase o 5. miesto sme síce striedali lepšie momenty s horšími a dokonca súper aj stiahol náš 16 bodový polčasový rozdiel, ale toto víťazstvo sme si už vziať nenechali a sezónu sme ukončili peknou emotívnou výhrou nad kvalitným súperom.

Aj keď sme začali kolektívny tréningový proces až na začiatku júna treba povedať, že družstvo pracovalo celých 5 týždňov na plné obrátky, zlepšilo prácu v obrane, ktorou sme robili v oboch zápasoch súperom vrásky na čele, utužilo kolektív, zmenilo vnímanie a zvýšilo pozornosť na každom jednom tréningu a vôbec nešlo na finálový turnaj len z povinnosti sa zúčastniť, ale ukázať všetkým, že s maličkou Sereďou treba počítať! V zápasoch bodovo vynikol Sárkány s Vranovičom, ku ktorým sa pridali Majerník s Mizerom. Sebavedomými výkonmi sa začal prezentovať Truong Q.

Najužitočnejším hráčom družstva počas tohto turnaja sa stal Richard Sárkány.

Hráčom ďakujem za peknú bodku za touto neľahkou sezónou, keď sme na začiatku sezóny začali prvýkrát trénovať všetci spolu. Počas roka sme spravili kus práce, zdokonalili individuálne činnosti, na ktoré môžeme v tej nasledujúcej sezóne nadväzovať. Po odohratí ďalších finálových turnajov, ktorých sa hráči nášho družstva zúčastnia a krátkom oddychu začíname pracovať a pripravovať sa na ďalšiu ešte lepšiu sezónu.
Tréner: Martin Bosý

Sledujte nás aj na Instagrame:

https://www.instagram.com/seredonline.sk/

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img