ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Policajná razia pri OD Progres

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve v týchto chvíľach špeciálny policajný útvar vykonáva policajnú akciu pri OD Progres. Vyblokovaný je bordový Mercedes, z ktorého posádka leží na zemi. V blízkom okolí sa pohybuje niekoľko policajtov zasahujúcich v kuklách.

Bližšie informácie prinesieme po ich zistení od kompetentných orgánov.

 

Sledujte nás aj na Instagrame:

https://www.instagram.com/seredonline.sk/

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Aká razia? Ktorý zlatom ovesšaný romale bude si odpykávať trest? Veď sa tak nestalo asi 25 rokov, len malé rybičky !!! Len zbytočne prišla matka s malými deťmi k infarktu pri zmrzline. Ľudia ste šialene naivný, ak si myslíte že budú odsúdený skutočný El Traficante de Drogas… a že čistejšie 🙂 🙂 🙂

  2. Krasa, po ceste mohli vykopnut dvere na socialnych bytoch a aj na osade troska prievan spravit, vyvetrat….
    Kazdy den by takto mohli chodit chlapci v kuklach sem. 👍👍👍👍👍👍

  3. Načo to robiť akože a kryjú v Galante s tým dílerov že oni robia svoju prácu nič nenájdu a sú von to je halabala práva poznáme to čo sa deje

  4. Nikto tu s tým nič nerobí , toľko ľudí čo v seredi predáva si môžu vyberať kde urobia raziu ako prvú len vždy urobia neakeho chudaka čo urobí hoci kto

  5. Dokedy tu budu lietat na tych autach ? Same anglicke auta, lietaju jak zmyslov zbaveni, dokedy ? Kym niekoho nezabiju ? Mohli by si posvietit aj na ich vozovy park, maju auta jak dlhorocny uspesny podnikatelia….

  6. Zas len trápne divadlo zajtra sú doma pri švédskych stoloch s fľašu hennesey v ruke vysmiaty jak zolici 👍👍

  7. A ty si myslis ze je lepsie nerobit nic ? Vsetko je postavene na slovenskych zakonoch. Postupne sa na vsetkom urcite pracuje, len je chyba ze tak strasne pomaly a s velkymi chybami. Musime sa tesit z malickosti, za kazdu raziu.
    Musime sa do toho poriadne opriet a zacat tlacit na vedenie mesta. Mame super primatora, nech sa stara. A treba si odsledovat aj jeho !

  8. Cigáni začínajú byť problém.Posrche , čierna X5, LV Audi, anglické autá a už aj české škody.Kde je spravodlivosť. normálny smrteľník si to nikdy nedovolí kúpiť a táto cvarga čo berie sociálne dávky a celé dni je herni lebo predáva drogy si to môže dovoliť.

  9. Cigániskov len nech poberú všetkých. Pred 10 rokmi mohli predávať akurát tak digitálky na zastávke autobusovej 🙂 Drogy by im vtedy nedovolili chlapci predávať. Rozlámali by ich na invalidný vozík. Teraz si to môžu dovoliť keď biznis prebrali kidgangtri

  10. Tak tak… Čo už…a že čistejšie!?! Tá špina cigánska tu robí bordel a rovno pred očami a my im to ne že tolerujeme, ale vytvárame podhubie na rozmnožovanie…! Som ťažký anti rasista ale toto už je moc! Treba na nich začať polovat keď fizly sú s nimi…

  11. Pre :ZoZo. Bastard je ten kto rozváža drogy po Seredi, a ten kto dostáva ludí do márnice a do nemocnice. A takéto komenty si láskavo nechaj pre svoju mamu.

  12. Dalo sa čakať že rómovia využijú šancu a prevezmú drogový obchod v Seredi. Našťastie oni nemajú na to aby viedli tak široký záber a ich obmedzené e schopnosti im dávajú len krátkodobý zárobok kým ich chytia.

  13. Treba im povykopavat dvere kazdy druhy den a to na socialnych bytoch, hostinec trnavska, cerpacka G&G, oproti cukrovaru, pri poliklinike. Miestni policajti maju oci zavrete pokial sa jedna o anglicke vozy a ich agresivnych soferov…. Keby tychto zastavuju 10x za den tak by ich to prestalo bavit… Trnavska PMJ na golfe sliediaca na pracujucich v bocnych ulickach tak to no comment, skoda nafty.No a vrchol trapnosti je to ze stale su v seredi 2-3 velke ryby a zhruba 15 ich pesiakov. Ked sa upratuje, tak treba vymiest aj kuty!

  14. Pre Zozo, to by si ho musel celého vyfajcit, lebo on celý k…. t! Ešte žije? Myslel som, že sa dávno obesil, po tom čo spravil! Šak Šoporňa i sa chystajú, keď ho nezavru odtiaľ, sviňa zabíjačka! Chudátka deti, čo ostali. po Lubke

  15. V Seredi musí prísť tvrdá ruka zákona a všetky tieto cigánske svine stiahnuť z verejného života. Raz a na vždy ich treba upratať ako to robila Stalinova NKVD. Pod heslom niet cigáňov niet problémov. My slušný pracujúci bieli občania nesmieme sa vzdať.

  16. Na ciganou nemate piju auta zlato zeny a vy chudaci mozte zavidiet hahaha bastardi povecte im to do oci!!!!!!! Cigani v Seredi boli su a budu frajeri !!!!!

  17. To títo Seredskí ľudia nemajú čo iné na robote len pozerať kto má čo a aké majú auto a ohovárať za chrbtom alebo ešte lepšie pod anonymom tu na seredonline keby nebyť anonymnej diskusií tak sa niektorí zbláznite keby ste sa radšej na seba pozerali pretože ohovárať viete ale do huby nikto nič….

  18. Pre Seekera a Seredcanku. Práve v tom je zmysel tej mojej myšlienky novej NKVD. Takýto ako El TRaficante, mandacisko a ostatné zbytočne žijúce biomasy škodcovia by boli stiahnutí z obehu a stratili by sa raz a na vždy. Zmyzli by a nikdy už viac by sa nevrátili. Treba zmeniť zákony politici to musia spraviť v parlamente.! Očista spoločnosti od parazitov a prizivnikov musí zákonite prísť. Poznám aj mesto Trebišov tam cigáni tiež robia hanbu mestu. Preč s nimi my ich tu nechceme. Stačí zopakovať len to čo už raz veľký vodca Josif Stalin robil a fungovalo to perfektne. Obávam sa ale, že my radoví bieli občania to nezmeníme len tak bez pomoci štátnej moci. Nesmieme sa vzdávať musíme bojovať proti č e rnote….!

  19. Komplex menejcennosti vam asi nehovori nic ze? Ste vsetci zavysli na ohovarani a intrigujete za chrbtom kazdy jeden . nezastavam si ich no nenavidim zduse jebliny co su vysraty povedat svoj nazor do oci .nemam slov na vas co davate vsade komentare ste vysrate deti!!!!!! Cmuk

  20. Nie len že zabil nevinnú ženu (smrteľná nehoda na R1), nafetovaný a dementný, ale aj všetku svoju špinu (od náradia až po drogy) hodil na jej krk. A taký hajzel ešte chodí po slobode a vyškiera sa?
    Slabé zákony v tomto štáte. Najviac sa mi páči, ak v novinách počujem – „v prípda dokázania viny…“
    No povedz, nie je to dostatočne preukázané, že zabil? Dokonca nie z nedbanlivosti, ale úmyselne, lebo vedel, že po R1 letí ako kkt!

  21. super praca snad tychto pseudo frajerov ciganskych pochytaju..
    Pisete ze su frajeri, leda tak ked su pokope 15sti aj to iba obcas 😀 😀
    Ich zivotnost je tak 2-3 roky vonku a 5 vnutri 😀

  22. Pre : Dusan kúslo a podobne fetacke nosy Soporna. Soporna sa chystá na zabíjačku ? Slivkari dúfam že najbližšie zrazim teba. Obhajoba obhajoba. Možno mi je viac ľúto toho mŕtveho človeka než tebe; ale teba mi ľúto nebude teším sa na sopornansku zabijacku ostávam na slobode caute sa narkomani choďte si dať na rolicky.

  23. A pre všetkých sopornanskych feťákov čo tu vypisujú. Vezmi ťažné lano a obes sa na slivke ovce čo tu vypisujú. 😂😂😂

  24. A čo? tak majú cigany auta a ani nemusia chodiť do roboty nikto nemôže zato ze vy zobraci robíte za 500€ a potom tu plačete v komentároch.

  25. Pre: Kuslo a ty odkial vieš že rozváža drogy po seredi ty musíš byť potom feták minimálne a moju mamu si neber do papule ty troska a aby si neskončil ty v tej nemocnici degeš

  26. Ked chcete vypratat dílerov cigánov tak treba osadu na cukrovarskej, socialne byty na trnavskej dalej vedla polikliniky ulicka a rodinny dom oproti stadiónu ktorý parkuju vsetky angl autá na stadionovom parkovisku. A róm na LV novsej ciernej audi predáva smrt v soporni vo fazulovej ciganskej ulicke. A este zopar varicov a vacsich bielych dílerov tu ostalo tak dúfame ze coskoro ochránite spolocnost aj pred týmito.

  27. Zraz ma. Ale rovno ma zabi. Lebo ak by som to náhodou prežil, …nebudeš sa smať 🙂

  28. Je vidieť ze nemáte celé dni a noci co robiť každý jeden tu len čaká kým sa niečo v Seredi stane aby mohli rozoberať, udávat druhých. Je to trápne veľmi co tu všetci nacvicujete závidite všetko. Veď začnite robiť niečo a kúpte si autá, zlato aj vy nemusíte tu rozoberať každého jedného občana. Komentovanie by sa malo zakázať na tejto stránke pretože to čo je tu nevidno na žiadnej inej stránke. Hnusný zavistlivi ľudia môžte sa hanbiť. Než by sa každý pozrel ako žije on bude komentovať každého jedného a verím ze nikoho s tých ľudí čo tu píšete o nich nepoznáte osobne. Prajem pekný den

  29. Pre Mandaka aj tje komentare sa rátajú všetko sa ti zrátá pri súde už som toho dosť nateba našjel a mám to aj zdokumentované u policajtov tak to že goli tebe tu ona neni a Alena pojde tieš svečit nateba len ti to nepovedala lebo sa ta boji zato čo so tam spravil

  30. Toto je tu tusim čierno – biela výmena názorov, alebo aj pracujúci vs nepracujúci. Mozno by tu nebolo toľko negatívnych komentarov na našich neprisposobivych občanov, keby nebývajú v sociálnych bytoch(na ktoré my doplácame) nepoberali sociálne príspevky(na ktoré zase doplacame my) a očividne peňazí maju dost(drahé auta reťaze…). Myslim, ze nikto im nic nezávidí, ale každý pracujúci slušný človek ma toho uz plne zuby/nervy, v živote nerobili a maju sa ako prasce v hite(aj tak vyzerajú) a samozrejme za naše odvody a za utrpenie rodín – drogy… apropo neprispôsobivý občania uz sa usalašila aj oproti úradu prace.

  31. v kontexte posledných príspevkov týkajúcich sa „marginalizovaných skupín“,ako je to teraz moderné nazývať je zaujímavá pozvánka do múzea holokaustu na vernisáž venovanú téme „rasová diagnóza cigán“

  32. Pre meno netreba,inak nemám vo zvyku sa zapájať do týchto diskusii,ale pri Tvojom mi to nedá.Co Vám máme závidieť,že neustále balancujete na hrane zákona,že ste kriminálne živly,že máte hnusne charaktery,keď predávate toto svinstvo?Že Vás skôr,či neskôr zavrú?,Ste chudáci!!!!A to Vám nikto nezavidi.

  33. M.M.ov mercedes je uz treti tyzden u mechanika,poprosim cloveka co tu pisal ze ho nenavidim nech sa pride opytat mna osobne a nech ma v tychto komentaroch nespomina,a ta nevinna zena co zomrela preco sedela s nim v aute???lebo robila co robila a vie cela soporna,ze predavala fety,tak asi rovnaka spina to bola ako on ked sa tu o nom tak vyjadrujete,a ta zabijacka?to kto sa akoze na neho chysta?vy traja co sa tu anonymne vyhrazate?chudiatka ked ho stretnete budete mat hlavy dole,silne reci len tu mate,a inak uz dva tyzdne ste mali moznost zabijat,a nejako sa nic nekona.bola to nehoda,ak by mali akekolvek podozrenie ze to zavinil tak by ho nikto von nepustil,tolko inteligencie by ste mohli mat,a myslim ze ma pravdu ked hovori ze sa tu vyhraza len par fetakov ktorm nema kto fety nosit ked je mrtva

  34. Malo by sa tu začať písať aj o ďalších dílerov a narkomanov ako je Adrián Blaško GA-681 FT Audi lieta po Seredi ako kokot mal už niekoľko nehôd a policajti stále nič nerobia určite by mal pozytývne stery z tej vyfetovanej papule.

  35. Všetci čo sme zo Šoporne vieme že tá žena čo z nej robíte matku roka už 10rokov predávala drogy a fetovala tak že len toľko o matke tereze. Keby bola pri deťoch tak by sa jej to nestalo.

  36. Top díleri sú v Seredi tzv. Rómovia ktorých ešte k tomu dotuje štát chudáčikov. Vyvážajú sa na drahých autách a ešte pre túto spoločnosť od narodenia nepohli ani prstom.

  37. Jedno povolenie od zákonov a kompetentných ľudí a cukrovarska a hotel trnavská je v lufte k tomu toľko inak to neskončí nikdy v Seredi

  38. M. M. Ved ti si ju tahal zosebov šeli kade lebo si nemal de bívať ne nahodov ani frajirka ra doma nechcela nikto a nech to bolo ako kolvek aj do čo predával je to jedno ajrak pôjdeš do basi veď ten druhy pán je totálne vpiči tak si ho dorantal pri tej havarke a svedkov je už dosť a aj tje kradnuté veci všetko bolo tvoje dokonca aj kamerka okerej ste ani nevedeli ona sa už nemôže vijadrit ale nateba je toho dosť tak aspom tu nerob frajera ale lutuj to čo si spravil ajked nechtjac ako tvrdiš

  39. Skoncil si chlapec, tvoja zlata era je nakonci, ci budes v base alebo vonku, budes to mat tazke. Kazdy bude pykat za svoje skutky tak ako aj ty. Strasni frajeri ste sa robili a ste obycajne nuly. Dufam ze dostanes pekne dvojciferne cislo, aspon budes mat o com rozmyslat 😉

  40. Hamba vám všetkým rješite tu djevča čo už njeje medzi nami nech bola aka kolvek či čo aj robila ale určite si nezaslužila takto zomrjet ja čítam že sa tu jedná o raziju v seredi a nije o mandáka a tú babu

  41. Co sa skrývaťe pod cudzími menami mandakovi ste sa chodili prosiť. Viete čo vám je luto? To ze vám lubka nedonesie fet do huby. A teba bodaj ta zrazil co teraz ste tu gangsti. Neviete kde býva? Len keci do luftu a mandak sa na vás smeje a ma vás viete kde. Tipujem ze každého z vás či ešte niečo počká 😁😁🤔 zatiaľ čo vy tu traposite s picovinami on si chodí a dobre vie co s fetakmi jak vy spravi. Aj lubka bola pekna fetacka co račej aby so svojimi deťmi bola tak čakávala na drogy od rôznych áut. Načo mala v aute pištoľku bála sa? Véd nemala čoho. Kamerka? Ktorá? Tu na ktorú vás mandak nahrával keď ste kradli 3lektroni z auta alebo katalyzátor? 😁😁 Okolie corgoňa Šoporňa prefetovani narkomani ktorých zachviľu chytia s polkou vo vačku a budú sedieť vedľa takých o ktorých tu píšu. Doteraz ste robili hovno a aj urobíte hovno trúbky

  42. Okolie corgoňa dobre vieme ktoré sú tu zname čísla. Drogisti tu chodia dookola ti istý. Ten s tou audinou už nechodí rozdrbal ju. Tipujem ze sa tu hovorí o Lukášovi B.? Kamera z domu co mu sníma celú príjazdovu cestu? To je malá ryba len si zaraba aby mal pre seba a známych. Mali by prečistiť hlavne takýchto fetakov co tu zhromazduju takuto spoločnosť ľudí. Keby nebolo narkomanov nemali by díleri komu drogy predávať.

  43. Zdechle hadice negerské,zas treba na vás rok 2005/06? 20cina s negrámi sú Pápajovci Tuti Danišovci v Seredi…

  44. Ludia preberte sa stále tu preberáte to isté dookola .A čo sa týka tej nehody to sa kludne môže stať každému z Vás tak sa zobuďte a čo sa týka drog sú tu iný ľudia čo to predávajú na kilá a tým ničia životy celým rodinám ktorých deti to začnú brať ale pred tými ste celý posratý niečo spomenúť .

  45. Vy ste veľmi hlúpy. Je jedno či cigán či biely.
    Treba ich zavrieť všetkých do jedného bez výnimky a hlavne veľké ryby pretože male rybky sa chytia zavru veľké ryby utekajú a zháňajú ďalších ktorý budú predávať. Riesite také auto také auto … štvrtka z vás čo píšete komenty práve prišla o svojho „dilera“
    Peace 😏

  46. O kamerke nevedel ani mandak ani ona už som ju dala policajtom a neboj čoskoro pôjdeš kade lakšje vela dvokazov už je aj to zto nebola nehoda moj zlati

  47. Už prestante rješite tu len osobu čo je mrtva a mandaka nemate o čom doma trepať keď žila tag bi ste jej každý jeden nohi ruky oblizali a jemu vifajčili

  48. Romáci jazdia ako blázni po meste a parkujú na chodníkoch aj v protismere.Polícia si nevšíma ani anglické tabuľky a nikoho nezaujíma ako spravili vodičské preukazy???Veď ledva končia povinnú školskú dochádzku na základnej škole kedy my ostatný chodíme na výšku.Ako urobili testy v autoškole???Preverí už konečne niekto kto im vydal vodičáky a či nejde o korupciu???Videl už voľakto Romáka sedieť v autoškole???

  49. Tu ste vsetci mudri a silni,ale do huby nevie ani jeden povedat,teraz ste hrdinovci,ked ich policajti zeberu,pred tym.dobre ze ste sa neklanali a nohy nebozkavali, Vy trubice zavistlive…

  50. Zlatý kotleba? A čo by on akože spravil so Seredskými dílermi? Vám musí pekne jebať ľudia… A ako ste došli na to, že Kovešová dala niekoho zavrieť? Ona je len televízna redaktorka, ona nikoho do basy nedostala… Strašne ste tupí niektorí…

  51. Lexa,presne tak jak pises, 99% ludi co tu pisu, su len trubice zalezene doma v byte a snoria len cez zaclonu. Dementi

  52. Pre Seredan:

    A co ta trapi ze vas podjebavaju dochodci cez zaclony? Ved vy ste len zebraci co to nevedia ani poradne predavat a zabezpecit sa jak Pablo Escobar. Keby fet bol legal tak vas odjebe z biznisu priemerny podnikatel a fajcili by ste kokoty v gay porne. Nemate mozgovu kapacitu robit biznis poradne.

  53. Lubica stojkova predavala drogy natrhacku aj s lukasom ktory ma dom ako je dolna jednota tam lubica aj bxvala o svoje deti sa vobec nestarala ..viete co na rovinu nech je jej lahka zem ale nech ide do p..ce aj lena fetacka kiko tak isto martin vazinar buz..erant po basach a jara k..urva v cechach hnusna rodina

  54. Pre pravda keď to je taká hnusná rodina tak čo ich berieš do huby šak mala to odkoho Luba videt šak jej bivalí predával aj odsedel šak ako vsetci vedja tak sním má decká teraz sa každému lachko trepe a do učí sa hráte fajnovi ale božje mlini melú pomaly ale isto

  55. Presne tak každý zme najaky len druhého osočovať ale naseba sa nikto nepozre šak dojde aj na takých ako ste tu čo len špinu z tich papuli klebetíte

  56. Poznala som ju odmala a vjeme všetci že sa starala určite to tu píše ten čo ho záhadné pustili z basi presne vten den ale karta sa otočí

  57. Lukaš B chlapec do pohody spolužjak a asi mu závidieťe tu kameru 😂 šak chocte si ju požičať má aj dve a Lubka dala detom všetko a práve aj Lukáš

  58. Konečne som sa dozvedel tajomstvo. Ja pracujem na Slovensku za 500€ a róm ide pracovať za 500€ do Anglicka a doma sa mu práca hnusí. Pan Majko čo na to poviete.

  59. Pre Seredan:
    Haha, ze deges retardovany napise clovek co nevie zarabat prachy legal a musi fety predavat. A je navyse natolko jebnuty ze mu kseft prevezmu cigani co maju oficial v papiroch ze su retardovany od narodenia. Take hovna jak ty su najvacsa spodina lebo cigani sa do svojich sraciek narodili ale ty si si to vybral jak najvacsi kokotko, odpad spolocnosti. Tvoj foter keby vedel co splodi tak radsej starseho brata napusti.

  60. Romovia urcite pracuju v anglicku, urcite, hned jak vytiahnu nove auto z pozicovne tak teleport do serede a nosit fety na tych autach. Mohli by ich lepsie kontrolovat s tymi autami, ale to by sa najprv seredskym policajtom muselo chcet. Tak ako sa im chce, to aj tak vyzera u nas v meste. Takisto to vyzera ako sa chce primatorovi, ktory je hlavny zodpovedny za tuto situaciu. Hlavne ze jeho ulica je tip top upravena. Gratulujem 👍👍👍

  61. Pre pravda zo toto klebetu ti nechám premenit tvoju podmjenku a pôjdeš do basi ti buzerant cez tvoju ip adresu zme zistili kto si

  62. Debilko napisal mala to od mandaka ten co snim ma deti snou nieje uz min 10 rokov a este nieco bol vo vazbe 10 mesiacov a uz je doma debilko

  63. Mysliš si že ma vytočíš ty si tak ubohý že sa na nič iného ani nezmožeš.
    celi život si bereš moju rodinu do huby, ohováraš ale do oči to neviš nič. len robit zvuky oouooouu,šak co po vašéj rodine človek može chcet ked nemáte dochodené ani zakladné školy.
    fetáci, babisty a lezba a babu už len posadit na strechu. Čarodejnica
    Gramatiku kukni sa jak píšeš tatar.
    Keby nemáš telefon tak nevíš napísat ani vetu.

  64. Prosím vás, čo tu riešiťe lubku???? Drbe vám ozaj??? Nechajte ju tak odpočívať v pokoji.!!! Nech robila co robila toto si nezaslúžila :/ a vy múdri ľudia čo tu píšete sa naučte v 1.rade aspoň písať píšete ako tatari samý fet a drogy to je na vás prestaňte riešiť totálne hlúposti konečne a nie kto co robí kto co predáva a kto kde bol ved aj tak na každého príde! A každý si odnesie svoj trest amen

  65. pre cigan 15. júla 2020, 10:01
    Ja mám to isté a nechválim sa ty fekál. Vieš aký je medzi nami rozdiel? Ja viem ovladať svoje vozidlo a ty nie, ja nesrmdím a neskapem na pečen. Cmuk

  66. I.F. čo býva v kontajneri v Šintave ako začínajú záhradky určite tiež predáva.Všetky kurvy choré aj bicyglisti díleri sa tam okolo neho grupujú. Dochodci sa tam už boja aj chodiť na chatky. autá z iných okresov sa tam hore točia a chodia kupovat.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img