ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Avizované kontroly počas leta pokračujú, tentokrát na diaľnici D1

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Vyzerá to tak, že iba pravidelné kontroly naučia niektorých dodržiavať predpisy.

Policajti boli pri kontrole nekompromisní a 40 vodičom uložili za dopravné priestupky opäť pokuty. 23 vodičov prekročilo na diaľnici maximálnu rýchlosť, 9 jazdilo bez diaľničnej známky a v 7 prípadoch boli autá preťažené. Jeden prípad budú policajti riešiť v správnom konaní.

Prečo meriame aj rýchlosť? Lebo ide o druhú najčastejšiu príčinu nehôd v Trnavskom kraji.

Za prvý polrok:

  • takmer 90 % nehôd zavinili vodiči áut
  • 4,5 % cyklisti
  • 2,5 % chodci
  • každá 8 nehoda s alkoholom

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. čo do p..e kontroluju? dialnične znamky su elektronicke,myto tiež.takže to vedia skontrolovať bez zastavenia.toto je zas len buzeracia ludi.stojiš 20-30 min v zapche .

  2. asi nevieš čitat s porozumenim!všetko čo kontrolovali sa da kontrolovať aj bez klasickeho lieviku.to je dva pruhy do jedneho a potom krokom.už vieš po slovensky?

  3. asi nevieš čitat s porozumenim!všetko čo kontrolovali sa da kontrolovať aj bez klasickeho lieviku.to je dva pruhy do jedneho a potom krokom.už vieš po slovensky?takže teraz aj s menom

  4. 10,12,2010 nebudem sem dávať link ked to Milošovi vadi. Pre tragickú nehodu musela polícia ukončiť dnešnú dopravno-bezpečnostnú akciu na odpočívadle Hrádok (pri Novom Meste nad Váhom) na diaľnici D1. Stala sa krátko po 10.00 h len niekoľko sto metrov od odpočívadla.

    Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, 40-ročný vodič osobného motorového vozidla z doposiaľ nezistených príčin narazil do zadnej časti nákladného automobilu značky Scania. Nehodu neprežil.

    Čítajte viac: https://auto.sme.sk/c/5677944/dialnicu-d1-pri-hradku-uzavreli-stala-sa-tam-smrtelna-nehoda.html

  5. Bohuš,neviem čo tým sleduješ.To ako by mali policajti k vôli niekomu,pretože ešte aj v takomto prípade nedodržal predpisy,nemali vôbec kontrolovať?Na Slovensku si zvykli ľudia nedodržiavajú a nerešpektovať nič.Je na čase,aby sa to zmenilo.

  6. kontrolovať áno.ale nie takýmto spôsobom!to nikde v zap.europe neuvidiš.urobiť uzaveru na dialnici kde je 130 km/h je verejne ohrozenie.máme objektívnu zodpovednosť,namerám a pošlem pokutu,a nie že ťa zastaví na dialnici.samozrejme že policajne auto stoji pred tebou a ste v odstavnom pruhu.policajt vystupi a postaví sa ku tvojim dveram.samovražda .alebo zatavili auto v odbočovacom pruhu na moste lafrankoni to bol tiež masaker.správaju sa ako nesmrtelni a ohrozuju aj nas.to tým sledujem

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img