ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

50 ročný recidivista okradol 73 ročného vozíčkara. A to nie je všetko

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Policajný vyšetrovateľ obvinil Seničana zo zločinu krádeže na chránenej osobe a zo zločinu lúpeže. Policajti ho dnes predviedli pred sudcu, aby rozhodol o jeho väzobnom stíhaní.

V meste Senica si najskôr vyhliadol 73 ročného staršieho pána na invalidnom vozíku. Od muža pýtal peniaze a keď nepochodil, z predného košíka mu zobral peňaženku, v ktorej bolo 150 eur v hotovosti.

Cez víkend prinútil pod hrozbou ublíženia na zdraví odovzdať peniaze aj 48 ročného muža. Najskôr mu vyčítal, že mu dlží peniaze a neskôr sa mu vyhrážal bitkou. Z obavy o život vytiahol z peňaženky 15 eur a dal mu aj celý kartón cigariet.

Policajti odboru kriminálnej polície zistili, že v oboch prípadoch ide o toho istého páchateľa, muža stotožnili, zadržali a obvinili.
Zároveň predložili návrh prokurátorovi, aby bol vzhľadom na jeho kriminálnu minulosť, stíhaný väzobne. Osobe môže hroziť pod odsúdení pobyt za mrežami na 3 až 10 rokov.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Načo takýto dement žije? V jeho veku nie je najmenšia šanca sa polepšiť. Zbytočne dýcha spoločný vzduch. Obyčajná špina, ktorá si nedokáže na seba slušne zarobiť. Prečo má toto právo na život? Zahrabať do zeme a zasypať vápnom.

  2. by ma celkom zaujimalo ci nebol nikto okolo kto by videl ze sa nieco take deje alebo uz fakt nikto neriesi nic co sa netyka priamo jeho?:) a preco vozickar vobec nosi pri sebe hotvost to nema bankomatku?) ak mal elektricky vozik mal ho nim prejst sak to ma slusny pohon a preco vozickar fajci a rovno karton cigariet to vozickarovi nikto nepovedal ze tym ze sedi na tom voziku a je menej mobilny tak mu svalstvo v oblasti ramien atd tlaci na pluca ktore sa casom budu pod tou vahou zmensovat a ze by fakt tolko fajcit nemal..?:) JOKE: vozickari nech si zvykaju haha sak im chcu miesto osobnej asistencie nadelit opatrovanie cim ich financny prispevok okrem teda inych veci skresu na taku ubohu ciastku ze sa im bude velice zle zit .. 🙂

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img