ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Prezidentka Zuzana Čaputová navštívila trnavskú župu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

TT SK |MM|  Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová prijala pozvanie župana Jozefa Viskupiča na návštevu Trnavského samosprávneho kraja. V priestoroch Úradu TTSK hovorili o boji proti šíreniu nového koronavírusu, ako aj o aktuálnych témach v oblasti zvyšovania dostupnosti a kvality sociálnej a zdravotnej starostlivosti, ochrany životného prostredia a podpory kultúry.

„Veľmi ma teší, že som mohol pani prezidentku sprevádzať pri prehliadke našej Galérie Jána Koniarka v Trnave. Pani prezidentka pri tejto príležitosti ocenila mimoriadny prínos župných kultúrnych inštitúcií k rozvoju občianskeho a spoločenského života v meste Trnava a celom našom kraji,“ povedal J. Viskupič.

Trnavský župan prijal pani prezidentku 8. júla 2020 o 9. hod. v Úrade TTSK za účasti vicežupanov Józsefa Berényiho, Mareka Neštického a Romana Sovu. Pri tejto príležitosti sa pani prezidentka zaujímala o reakciu župy na zhoršenie epidemiologickej situácie v dôsledku pandémie ochorenia Covid-19, ako aj o priority župy v oblasti rozširovania kapacít zariadení sociálnych služieb, rozvoja zdravotnej starostlivosti s cieľom zvýšenia jej dostupnosti, odstraňovania environmentálnych záťaží a udržateľnej mobility či kultúry a kultúrno-kreatívneho priemyslu. Z priorít v oblasti cestnej infraštruktúry vedenie župy pomenovalo ako prioritné severo-južné prepojenie okresov a komplexné riešenie dopravnej situácie v Hlohovci.

Od 11:15 hod. pani prezidentka v sprievode župana absolvovala prehliadku retrospektívnej výstavy Alexandra Salontaya s názvom Zásielka v župnej Galérii Jána Koniarka v Trnave.

Jozef Viskupič, trnavský župan

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A žeby trnavský primátor ukázal pani prezidentke aj tie chátrajúce objekty,ktoré za poctivo zarobené milióny poskupoval Matovič,alebo ju iba povodil po potemkinovskom námestí ?

  2. Ratafak je ťažké ti to vysvetliť keď nečítaš medzi riadkami. Musíš sledovať aj iné médiá ako je Slovenská TV ,Hnoj a Narkóza. Tie ti povedia a ukážu iba to čo oni chcú aby si videl.
    Smetiarku z Pezinka majú pevne uviazanú na špagátikoch tí nosatí páni a kam oni potiahnu,tam tá bábka ide…

  3. Daniel je typický konšpirátor, takým sa na tomto svete ťažko žije, lebo len oni poznajú pravdu a my ostatní žijeme v strašnej nevedomosti. Ach, ja nešťastník, lebo nesledujem tie pravé pravoverné médiá, vlastne nesledujem skoro žiadne, iba mám vlastný názor, len škoda že iný ako má Daniel, čo si ja len počnem?

  4. Daniel a ty ake media sledujes????zdegenerovany tupy dement……blahov facebook?…hlavne spravy?….kokotlebovych fasistickych retardov?….parlamentne listy?…rusofilnych imbecilov??????…a podobne konspiracne picoviny zrejme,co?????…..si hlupy retard,polodementny,zdegenerovany,tupy….ides tu niekoho poucat,myslis si,aky si rozhladeny,ale si len hlupy zdegenerovany zrejme rusofilny komunisticky dement,mozno tiez nosaty kokot…….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img