ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Hazardér a maximálna nezodpovednosť. Cez Šintavu sa rútil 145 km/h

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| V posledný školský deň sme dávali pozor na deti. Školáci to zvládli na výbornú, no „vysvedčenie“ vystavíme jednému vodičovi aj my.

Vodič na aute Land Rover Range sa rútil po obci Šintava viac ako po diaľnici. Policajný radar sa zastavil na čísle 145 km/h a rýchlosť v obci tak prekročil o 95 km/h. Držiteľom auta je jedna seredská spoločnosť, ktorej pošleme za nezodpovedného vodiča pokutu.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Neviem ci to neni ten blbecek co parkuje toto auto z mosta dole ako sa ide kemping. Asi ho treba trosku prevychovat trosecníka…

  2. V poslednej dobe sa roztrhlo vrece s pretekármi. Pokuta 800€ nič nerieši. Ak majú na lepšie autá, tak tá suma im v rozpočte chýbať nebude. Za toto by mali už brať vodičáky.

  3. Uz by sa mali davat pokuty podla vysky prijmu, ako je to bezne v niektorych krajinach. Niektori by nafasovali nie 800 , ale 8000 a snad by sa spamatali. Nie. Fakt treba velmi tvrdo trestat tychto magorov…

  4. Polícia by mala mať vo výbave vozidla skartovačku a takymto debilom by mali vodičáky hádzat rovno do tej skartovačky

  5. Veď nemajú ani na kávičku 🙂
    Všetci sú chudobní, ale na takéto autá, dovolenky, vily a … na to sa nájde vždy.

    Nemalo by sa stať, ale stane sa, že v obci prekročíš rýchlosť o pár km. Ale toto je už priveľa.
    V obci prekročená rýchlosť o 30km, vodičák na 5 rokov do čiastiarne.

    Takíto zmrdi asi ani netušia, aká je brzdná dráha takéhoto tanku pri rýchlosti 145km a nehovorím o ich prispatej reakcii. Škoda len, že cez cestu neprechádzala jeho mater.

  6. Všetci viete kto to je. Sprostý policajti ho nechali ísť. Prečo za ním nešli pan náčelník dopravy? Smradu vedeli kto to je tak to radšej riešili takto. Vyhodil by som ich zo služby.

  7. Kolko? 145 km/h v obci? Zobrat vodicak NAVZDY bez pardonu!
    A to potom ako rychlo siel okolo tej pumpy? kde je opodstatnena 70ka. Velmi slabe pokuty/tresty, ved ano co je to pre takychto ludi 800€, nic. Inak, malo kde na Slovensku by vybrali tolko pokut od vodicov ako tu v Seredi a okolie.

  8. Teraz som dostal pokutu po 17 stich rokoch 50€ išiel som cez obec 74 km ale ešte nedávno 3 mesiace tam bola 70 tká. Ôk chyba. Ale policajt jasne videl keď som mu dával doklady že mám v peňaženke 50 eur.mam bmw a tvrdo som naňho zarobil ako zvárač keď neaky neschopný idiot nedokáže v živote pustiť sukňu svojej ženy tak nech jazdí aj na babete a nezávidí.nie každý má také auto z drog atď. Vetsinou jazdím v nemeckú a pod dvesto nejdem kde to ide.

  9. Odobranie vodičáku nič nerieši. Veď im nerobí problém jazdiť aj bez neho. Koľkokrát boli prichytení . Len neviem, prečo naši politici to neriešia? Podľa mňa, zlikvidovať auto.

  10. presne tak, pri takychto extremoch zhabat a zosrotovat vozidlo, ak by nahodou nebolo jeho, nech si skodu riesi majitel cez sud, ked takemu vozidlo pozical

  11. 🙊kym sa zase nieco strasne nestane zatial to tak strasne ani nebudu riesit
    Keby narazilo to auto do nevynnich
    Alebo nejake deti ma bycivloch hovado zavriet takych ludi na try dnido vazbi

  12. A na nezmyselnej STOPKE pri Drevone, kde je minimálna premávka, vyberajú 3 hodiny v sobotu doobeda pokuty keď auto úplne nestojí, i keď sa rozbieha na jednotke.. Ôk STOPKA.. ALE ako píšete, nevidím nepočujem tam, kde to ozaj treba..

  13. Pre Anonym 16.15,niekedy sa ozaj nestačím čudovať,ako môže človek,Slovak,urobiť toľko hrubiek,v takom krátkom príspevku.

  14. Ten pocit ked si v zivote nikdy nic nedokazal a tvojou jedinou moznostou aby si ta aspon niekto vsimol je policajny radar

  15. Pre polointeligentov.. Ak mám lepší príjem a pôjdem cez obec 150, spácham horší trestný čin ako ten, čo má nižší príjem a tiež pôjde 150 cez obec??
    Toľko k tomu „spravodlivému“ systému pokút podľa príjmu.
    Problém tohto štátu je, že nikto nezaviedol povinné verejnoprospešné práce. Dajte típkom so zlatou lyžickou v prdeli upratovať po bezdomovcov a uvidíte, ako si budú ctiť dopravné predpisy..

  16. Nechajte ho chlapca nech si chodí jak chce. Aj ja si chodím jak chcem. Každý sa starajte o seba. Keď ľudia majú na pokutu, nech chodia rýchlo.

  17. Pre anonym:len tu každý lincuje a závidí. Každý nech jazdí koľko chce keď je to bezpečné. A ohľadom nemecká áno :5 minút 200 potom zas 160 a zas 200 pokiaľ tam jazdíš vieš ze to není vkuse

  18. Veľký problém je, že si toto niekto dovolí, no myslím že ešte väčší je že su medzi nami ľudia, ktorí to sú schopní obhajovať…áno, nech si jazdí jak chce, ale na uzavrenom okruhu a nie medzi ľuďmi v obývanej zóne – dedine…ak by mu tam niekto vychádzal z bočnej na hlavnú, tak vôbec netuší, že sa po tej hlavnej rúti nejaký „inteligent“ 145 kmh..

  19. nech je rád,že nežije vo Fínsku:
    Hokejista Rasmus Ristolainen zaplatí vo Fínsku rekordnú pokutu za prekročenie rýchlosti pri jazde autom.

    Obrancu Buffala Sabres 3. mája pristihli v rodnom Turku, ako ide so svojim terénnym mercedesom rýchlosťou 81 km/h v úseku s maximálnou povolenou rýchlosťou 40 km/h. Priestupok ho bude stáť 120 000 eur.
    Vo Fínsku sa výška pokút určuje na základe príjmov. Ristolainen má v NHL zmluvu na 5,4 milióna dolárov ročne.
    https://sport.pravda.sk/ofsajd/clanok/518303-rekordna-pokuta-za-dopravny-priestupok-hrac-buffala-zaplati-120-000-eur/

  20. Je to hrôzostrašné,keď absolútny debil,názve iných ľudí debilko či,lebo on je toho názoru,že každý si môže jazdiť ako chce,a keď taký Seredan hovorí o závisti,keď hovorí,že on jazdí 200, a ostatní mu závidia.Je to ozaj katastrofa,je to absolútna debilita,že si niektorí ľudia myslia a ešte to obhajujú.A Seredan? To je kapitola sama o sebe.Klame,vystatuje sa,zamieňa uzavretú obec s diaľnicou atď.Keby ho chytili v Nemecku,tak si ani nepipne .Vodicak okamžite preč,a ešte by mal na krku trestné oznámenie.Katastrofa,

  21. Ja viem,že to tu nepatrí,ale v súvislosti koľko debilov je na Slovensku,spomeniem plagát na futbale Slovana.Je možné,že táto prihoda bude stáť Slovan v najhoršom prípade účasť v pohári majstrov.Marne teraz vysvetľujú,že to mysleli inak.

  22. Netrepte primitivi , čo by kto urobil ! Jednoducho ma auto , robotu a peniaze . Berte si príklad a potom aj vy môžete byť rýchli. Pekný večer a dobrú noc .

  23. Tu niektorí sa vyjadrujete, že nech každý jazdí ako chce. To sa inak nedá nazvať ako vyjadrenie blbcov. Keď niekoho život omrzel, nech ide na most a skočí do Váhu, ale nech nejaký debil nespratný neohrozuje život alebo zdravie iných, nevinných ľudí!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img