ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Avatar Fest – Oslava života v SEREDI

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dom kultúry v Seredi sa už po ôsmy krát stal dejisko festivalu AVATAR FEST. Tento rok nieslo podujatie podtitul Oslava života. Brány festivalu boli otvorené počas víkendu od 4. do 5. júla 2020.

AVATAR FEST sa v našom meste koná vždy 2x ročne a to na jar v apríli a na jeseň v novembri. Tento rok sa ale kvôli pandémii jarná časť presunula na prvý júlový víkend. Program prebiehal súčasne v šiestich priestoroch naraz a to v divadelnej, tanečnej a banketovej sále, v učebni, na pódiu ale aj v telocvični Gymnázia Vojtecha Mihálika.

Návštevníkov čakalo mnoho jógových cvičení, meditácií, prednášok o bylinkách, zdravom varení a životospráve, transcendentálnej jóge, správnom dýchaní, ajurvéde, partnerskom žití, slovanských tradíciách, a všetkom, čo so zdravím súvisí. Popri tom kopec krásnej a liečivej hudby, bubnovačiek, krásnych jemných spevov príjemných a relaxačných tónov. Neodmysliteľnou súčasťou festivalu bol aj predaj hand made výrobkov ako etno oblečenie, sviečky, vonné oleje, liečivé kamene, čaje a iné.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pre všetkých mudrcov,dajte si guláš s knedlikom,pivo,poludnajsieho slofika a nechajte ostatných ľudí na pokoji,nech si veria na čo chcú
    .

  2. Anonym, vlastne máš pravdu. Keď blbcom nevadí ,že sa navzájom nakazia a pokapú tak OK. Je to ich vec. Ale problém je v tom, že následne môžu nakaziť aj iných. Keď nakazia takých blbcom ako si Ty opäť OK. Potom si kľudne na smrteľnej posteli daj aj vepřo, knedlo, ,zelí, omastek, cigáro s plzeňskú dvanástku. Čapovanú.

  3. keby tie ruska az tak chranili,bolo by to moc jednoduche.chodte sa pozriet do rakuska do potravin,ani jeden rakusan nema rusko.

  4. tony, sme na Slovensku, nie v Rakúsku. U nás platí iné ako tam. Rozdiel je v tom, že u nás sa to nedodržiava. Ale ak rozmýšľaš tak ako rozmýšľaš, je mi jasné, prečo je Slovensko 30 rokov pred Rakúskom.

  5. Ignac2, zavri sa doma,ešte tak na 20.rokov,aby si náhodou neskapal.A nenadávaj druhým do blbcov,lebo keď si tak pozerám tie príspevky na toto téma,tak Ty ako blb z toho vyjdes víťazné.

  6. ja dufam,ze ste nahlasili aj matovica a spol,ked maju placovku a je ich tam na sebe 20 ani jeden nema rusko,pokial viem tak maju len poslanecku imunitu.

  7. Pred dvomi dnami bola daka realcia v TV.MAtovic a daky poslanec a redaktor.A ruska ziadne.TAk to nerieste.Ked sa nieco stane tak sa stane.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
spot_img