ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Takto sa správate v campingu …

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská polícia Sereď- Fb|  Parkovisko v campingu pred chatkami si niektorí zamenili za smetisko (smeti hádžu kade tade), niektorí aj za strelnicu (rozstrieľali halogénové svetlo). Ak sa tam objavi kamera, niekto sa veľmi prekvapí….

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ja dám ešte jeden tip a uvidíme, či sa toho pán Majko chytí.
    Parkovisko Mlynárska ulica je už týždeň bez povolenia mesta ohradené, lebo sa tam robí súkromné parkovisko (odstránenie trávnatej plochy). Kúsok z parkovacích miest je súkromné vlastníctvo a časť je mestská. Ale ohradené je celé.
    A v podstate to isté je z boku budovy, ale celé na mestskom pozemku. Sanitka parkuje pod prístreškom na mestskom pozemku. Zasa odstránená trávnatá plocha z mestského pozemku. Je tam postavený aj prístrešok. Takže celkom zaujímavé. Sme si rovní a aj rovnejší. Tí rovní čo zateplujú panelák musia platiť mestu za prenájom verejného priestranstva pod lešením, ale pán rovnejší môže odstrániť trávu, postaviť prístrešok a prenajímať mestský majetok bez nájomnej zmluvy (aspoň nie je zverejnená).

  2. Dajte pred most hlapov ze samopalmi a nevkročí tam žádný fetáš,jak v rusku,nejebte sa s nima,fetáš jako fetáš.Takto si zaserete celú sered z fetášmi.

  3. Presne ako som si myslel. Keď sa to nejedná o boj proti mestu, tak sa tu toho nikto nechytá. Niekto tu prenajíma mestský pozemok a keďže sa jedná o kamaráta pána Majka, tak to nerieši. Objektivita SOL je na zaplakanie. Pozdravujem všetkých 6 diskutujúcich.

  4. Dobrý deň, ako píše občan niektorí ľudia v meste môžu všetko, peniaze robia divy…. len je naozaj smutné ako sa všetci k tomu stavaju hlavne mesto. A pán Majko toto máte super námet na článok a vy sa toho nechytáte to je ešte zaujímavejšie, nakoľko novinár by mal byť nestranný.

  5. Obyvateľka 7. júla 2020, 16:18 – pisete: „A pán Majko toto máte super námet na článok a vy sa toho nechytáte to je ešte zaujímavejšie, nakoľko novinár by mal byť nestranný.“ Z coho usudzujete, ze tomu tak nie je?

  6. Takže môžeme čakať investigatívnu nestrannú reportáž ohľadom parkoviska na Mlynárskej ulici? Ako bolo spravené bez stavebného povolenia (resp. ohlášky) a ako bola zničená trávnatá plocha v širšom centre mesta? A mesto o tom nevedelo a ani s tým asi nič nerobí? Ako je zabránený prístup občanom mesta na mestský pozemok a mesto sa k tomu stavia ako že nič?
    Ďakujeme pán Majko, že sa za nás postavíte a napíšete o tom článok.

  7. abc 7. júla 2020, 18:21 – netusim, o com konkretne bezi tato diskusia. Ak niekto ma zaujem o material, musi kontaktovat noviny s podkladmi, ktore povazuje za relavantne. Nasledne my oslovime druhu stranu pripadne dalsie strany a moze vzniknut ten NEZAVISLY clanok.

    Netusim KTO je pisatelom prispevkov a nesusim, coho sa domaha. Kontakty na SOL su uvedene dostatocne verejne a do tejto minuty v e-maili nie je ziaden podklad z ktoreho by bolo mozne vychadzat a nemam ani neprijaty hovor.

    Netusim ani za koho a v com sa mame postavit.

  8. Pán Majko. No ja si myslím že námet Vám sem už pár ľudí napísalo, aké ešte iné podklady chcete? Novinár je od toho ak ho zaujme o niečom písať tak si bližšie informácie zistí.

  9. Obyvateľka 7. júla 2020, 19:20 – tak dobre, skusim jednoduchsie a pomaly, snad to bude pochopitelnejsie:

    napisali ste – citujem: „Ďakujeme pán Majko, že sa za nás postavíte a napíšete o tom článok.“

    Opakujem otazku: Za koho a akej konkretnej veci sa mam postavit a co by malo byt temou clanku?

    Dakujem za konkretnu, jasnu a zrozumitelnu odpoved.

  10. Pán Majko, aj keď ste určite pochopil o čom som písala. Tak teda o zamedzení parkovať na mestskom parkovisku na Mlynarskej ulici súkromnou osobou, všetci sa len prizerajú a nikto nič nerieši. Aj obyčajný človek sa vie pozrieť na stránku katastra a je to tam jasne vidieť koho je ktorý pozemok. Snáď Vám stačí taká odpoveď. Pekný večer

  11. Obyvateľka 7. júla 2020, 23:12 – napiste mi na e-mail majko@majko.sk PRESNE o ktoru parcelu sa jedna, kto komu PRESNE v parkovani zamedzil a prilozte fotografie. Dajte na seba kontakt na telefon, aby som Vas v pripade nejasnosti mohol kontaktovat.

    Na mna je tel: 0907 277 777.

    Ak mate zaujem o zachovanie anonymity – napiste to na zaver e-mailu – anonymita bude z nasej strany zachovana.

    Majko

  12. Pán Majko poslala som vám mail že na pozemku pri Dániových obchode parkovali sme asi dvadsať rokov a nikomu to nevadilo.Teraz si to ohradil a my máme kde parkovať?Prosím vás podťe sa pozrieť a uvidíte že to je špinavosť si takto prisvojiť cudzie.Podnikatelia v meste si myslia že môžu nás ľudí zodrať a vyhnať aj z meského.Prosíme pomôžte nám!!!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img