ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

PRÁVE TERAZ: Tragická nehoda na R1 pri Pate – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pata / Rýchlostná komunikácia R1 / Práve v týchto chvíľach záchranári na rýchlostnej komunikácii R1 v smere od Nitry do Trnavy na úrovni obce Pata odstraňujú následky vážnej dopravnej nehody. Rýchlostná komunikácia v smere od Nitry do Trnavy je odstavená kompletne a premávka od križovatky Báb po výjazd na R1 z Paty je presmerovaná cez centrum obce. V obci sa vytvárajú kolóny a treba tu počítať so zdržaním.

Dopravná nehoda si vyžiadala zásah všetkých záchranárskych zložiek vrátane vrtuľníka záchrannej zdravotnej služby ATE, ktorý pristál na rýchlostnej komunikácii.

Bližšie informácie prinesieme po ich získaní od záchranárskych zložiek.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

TRAGICKÝ ZAČIATOK LETNEJ SEZÓNY NA R1 ZOMRELA SPOLUJAZDKYŇA

Ďalšie dve osoby z auta Honda Acord sa zranili. Na mieste zasahovali leteckí záchranári.

Podľa prvotných informácií mal vodič z Hondy z nezistených príčin naraziť do dodávky, ktorá bola pre poruchu núdzovo odstavená pri pravom okraji cesty.

Policajti sú na mieste, zisťujú okolnosti a presné príčiny tragickej nehody.

Nehoda sa stala v 23 km pri výjazde na obec Pata. Cesta je v smere na Trnavu úplne uzavretá. Úseku cesty sa radšej vyhnite.

Jazdite opatrne a zodpovedne!

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa Prezídia HaZZ

Hasiči zo Serede a Nitry momentálne zasahujú pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na 23. kilometri rýchlostnej cesty R1 v k.o. Pata, okres Galanta. Pri nehode došlo k zrážke osobného motorového vozidla a dodávky, pričom následkom nehody utrpeli dve osoby zranenia rôzneho rozsahu. Hasiči vyslobodili zakliesnenú osobu z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia, poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc, havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru a vykonávali resuscitáciu zranej osoby až do príchodu RZP. Resuscitovaná osoba sa momentálne nachádza v opatere ZZS. Na mieste zasahuje aj posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby. Rýchlostná cesta je momentálne uzavretá v oboch smeroch.

Napriek dlhej snahe zasahujúcich zložiek sa osobu nepodarilo oživiť. Dopravná nehoda osobného vozidla a dodávky, ktorá sa stala na 23. kilometri rýchlostnej cesty R1 si tak vyžiadala život jednej osoby, ďalšie dve osoby utrpeli zranenia rôzneho rozsahu.

– – –

AKTUALIZOVANÉ  03.07.2020 – tlačová správa vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE

Posádka leteckých záchranárov si po pristátí na ceste v blízkosti dopravnej nehody prevzala od zasahujúcich pozemných záchranárov do svojej starostlivosti 35-ročného pacienta. S poranením viacerých častí tela bol v stabilizovanom stave, pri vedomí letecky prevezený do FN v Trnave.

 

 

 

Fotografie HaZZ:

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Bože. Úprimnú sústrasť rodine. Takéto dopravné nehody sú veľmi smutné, môže sa to stať komukoľvek z nás, kedykoľvek. Jedno ráno ste tu a poobede už byť nemusíte. Jazdite prosím rozvážne. Nijaký cieľ cesty nie je dôležitejší, ako život. Zraneným prajem skoré uzdravenie.

  2. Je strašné sa nato čo len pozerať, nie to ešte prežiť. Pred rokom a pol sa nám stalo to isté. Čelná zrážka, nie vlastnou vinou a Pán Boh nás tu nechal.
    Rodine prajem úprimnú sústrasť a súcitím spolu s nimi.😪🙏

  3. Až sa to ťažko číta. Úprimnú sústrasť pozostalým😢😢. .je to hrôza. Odkiaľ bola zosnulá. Lebo čítam že mladá baba😢

  4. ona bola spolujazdec chudatko…..za nic nemohla……deturence prisli o mamu…hrozne nieco……kto bol v aute a ako su na tom vie niekto? dufam ze sa z toho dostanu…vela sil…

  5. Úprimnú sústrasť. Chúďa dievča, nezaslúžila si takto zomrieť, nech bola akákoľvek, nech robila čokoľvek, toho debila nafetovaného treba dať do väzenia na doživotie. Už narobil veľa zla na cestách. Dúfam, že mu to tak ľahko neprejde, ako vždy. ĽUDIA, ZOBUĎTE SA!!! TREBA HO RIEŠIŤ!!!!!!!!!!!

  6. Presne tak ako píšete. Ja som sa minule otáčala na vozičkároch, hneď boli pri mne tí smradi, dobre, že ma nestrčili do basy a takíto ľudia behajú po slobode a ohrozujú ostatných. A policajti sa len a len prizerajú. Radšej sa tvária že „Nič sa nedeje“.

  7. ON je informator den predtim vikotil kamosa a rozbil mercedez a este predtim nabural na cervenej oktaviji tes nic a vzdi bol natahani anic acil zas tak co je toto za stat skurveni slovenski stat taki ako je on treba obesit

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img