ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Juraj Vávra: Otvorený list premiérovi Slovenskej republiky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Otvorený list premiérovi Slovenskej republiky

Vážený pán premiér!

Počas úžasnej povolebnej noci 29. februára ma ani vo sne nenapadlo, že neuplynie ani pol roka a budem nútený Vás osloviť takouto formou.

Je mi jasné, v akom stave ste „prevzali“ krajinu, navyše počas korona krízy a s vykradnutými štátnymi hmotnými rezervami… Túto fázu ste zvládli brilantne, o tom písať nemusím. Podstupne však sa začali diať veci, ktoré začali nielen mne, ale viacerým obyčajným ľuďom vadiť. Mám na mysli napríklad kresťanské krídlo v OĽANO, ktoré si medzi pospolitým ľudom veľmi rýchlo vyslúžilo prezývku „katolibanci“. Mne vadí a uráža ma, ak mi niekto chce predpisovať, čo môžem a čo nemôžem robiť v nedeľu…taktiež mi vadí, ak si niekto uzurpuje právo určovať ženám, ako majú nakladať s vlastnou maternicou. Toto zaváňa totalitu, toto nie je demokracia, pán premiér! A jednu totalitu ja som už zažil a druhú, aj keď nie komunistickú, ale „kresťanskú“ rozhodne zažiť nechcem!!!

Ale toto nie je dôvod, prečo Vám píšem. Tým dôvodom je diplomová práca Borisa Kollára, resp. spôsob, akým túto kauzu riešite…lepšie povedané neriešite!!!

Pán premiér, do kresla, v ktorom sedíte Vás posadili Vaši voliči…obyčajní ľudia pre ktorých ste sa stali symbolom boja proti korupcii, mafiánom, zlodejom a podvodníkom…symbolom boja proti všetkej špine, usadenej a zažratej počas uplynulých 12 rokov. X krát som Vás pred voľbami počul povedať, že tvrdo pôjdete aj po vlastných ľuďoch…v prípade pochybenia. teraz máličko odbočím, aby ste vedeli, kto Vám to píše. Som jeden z organizátorov protestu na oslavách SNP v Banskej Bystrici v r. 2017. Napriek vyhrážkam zo strany polície (strašili nás zadržaním na 72 hodín), napriek prehováraniu samotným riaditeľom Múzea SNP sme pätnásti mali odvahu vojsť do preplneného areálu v tričkách „Fico chráni zlodejov“ a vypískať Fica aj Danka, čo videlo v priamom prenose celé Slovensko a čo Fica vytočilo do nepríčetnosti.
No a teraz k tomu Kollárovi… Kollár získal svoj titul podvodom a je to teda podvodník….to je snáď nepopierayeľný fakt. Jedného podobného sme tu už mali, prapodivnou zhodou náhod na rovnakom poste, na ktorom sa momentálne nachádza plagiátor Kollár. V prípade Danka ste vystupovali veľmi razantne, v prípade Kollára Váš postoj pripomína krútiaceho sa hada, alebo mŕtveho chrobáka. pýtam sa Vás prečo??? Kam sa podel Igor, akého sme poznali a za akého sme boli ochotní bojovať??? Ja viem, že roztržkou s Kollárom môžete ako premiér a líder koalície veľa stratiť, ale…zachováte si svoju tvár, tvár na ktorú sme boli zvyknutí a hlavne našu dôveru. Dôvera je veľmi krehký tovar, pán premiér a žonglovať s ňou sa nevypláca. Pri páde sa ľahko rozbije a pozliepať sa dá veľmi ťažko.
Pán premiér, zamyslite sa, prosím…pozbierajte odvahu a staňte sa opäť tým naším starým dobrým Igorom!!!

Juraj Vávra🐺
Garadna, Maďarsko, 1.7.2020

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Volič píše svojmu zboznovanemu premiérovi aby odsúdil podvod a mafiána.
    Našťastie už veľká časť voličov olana už vytriezvela

  2. Keby nebolo Smeru,lepšie povedané tých hajzlov,čo premenili najstaršie politické hnutie a to sociálnu demokraciu na deformáciu všetkých hodnôt,čo by táto strana mala prezentovať,nebolo by ani Matovica,a jeho 4.clennej strany.Ludia na Slovensku zrejme ešte nepochopili,čo znamená dobre fungujúca demokraciu,a že vlastne pre takých politikov,ako je Matovič neprijateľná.Nikde inde na svete by mu totižto netorelovali jeho nekulturu v parlamente,jeho zvláštny výklad demokracie,jeho neschopnosť byť premiérom.Namiesto hroziacej ekonomickej katastrofy,rieši veci,ktoré sú pre celý Slovenský národ nepodstatné,Dúfam,že vo vláde sa nájde ešte dosť schopných ľudí,ktorí aspoň čiastočne vedia,čo je vo hre.Lebo on to nevie.

  3. ja som Igora volil pred 4 rokmi.ale teraz som pochopil že on nepotrebuje peniaze z politiky on potrebuje kamery a pocit že je všemohuci.luskne prstom a prestane sa točiť zem.luskne druhýkrát a zmizne chripka(covid 19).dokaže teoreticky všetko zvládnuť.ale prax je iná.hovorí sa že aj snaha sa cení.ale tu to neplatí.musí robiť take opatrenia ktoré sú aj zo zakonom.

  4. Halo-poslusny prostucky sprosty smeracik,ficoid,hlupacik…..smer bol od zaciatku sformovany na rozkradanie statu,na jeho ovladnutie oligarchami,mafianmi,zlodejmi,na vyciciavanie statnych penazi,ich prelievanie na sukromne ucty,na zarucenie pohodoveho zivota pre lenivych posluhovacov,ritolezov,tuponov,akymi su napr.dement blaha,retard blanar,mafian kalinak,fetak pociatek,a mozem pokracovat do zblaznenia….vsetko to zabezpecoval a manazoval podstrceny ozran,psychopat-birmovany bradavicnaty hranaty rysavy kokot-bezdomovec–kokot!!!!!

  5. Pre Smer – zlodejka mafia,Za prvé,dávaj pozor,aby Ti ešte z toho Smeru načisto nejeblo,lebo už teraz pochybujem,že to máš v hlave v poriadku.Za druhé,nemá cenu sa baviť s ľuďmi,ktorí nevedia vysloviť súvislu vetu,bez vulgárnosti,Za tretie,mňa absolútne nezaujíma Smer,mňa zaujíma Slovensko,a ja si myslím že o teba nestojí nikto,ani Olano,ani Smer,alebo ako sa všetci nazývajú.

  6. Matovič dostal od voličov mandát,pretože tvrdil,že chce nastoliť poriadok a spravodlivosť..bozužial po 3 mesiacoch sa ukázalo,že je to slaboch,ktorý tento sľub nedokáže naplniť,nakoľko ho multiotecko už veľmi skoro začal vydierať..nevie sa postaviť k problemu čelom..vie,len kecať,neustále omielať ságu o nosení rúšok…Matovič dúfa,že koalíciu zachráni,ked bude s Kollarom popierať aj nos medzi očami a robiť z ľudí hlupákov..Matovič svojim postojov,totálne spláchol do záchoda všetky svoje zásady,ktoré tu 10 rokov deklaroval..Matovič a aj Kollar svoju volebnú kampan ..na boj proti mafii,kradnutiu a podvádzaniu..a po 3 mesiacoch to všetko zdevastovali..

  7. Počul som že Matovič dostal vo voľbách hlasy od Rómov. Mal to vybaviť kamoš Peter Polak úplne zadarmo. Toto sa povráva po uliciach.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img