ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Boris Kollár zmeškal šancu odísť hrdo a so cťou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes je už nespochybniteľné, že predseda NR SR  Boris Kollár svoju kauzu úplne nezvládol. On, kto sa do parlamentu dostal v podstate cez mimoriadne aktivity na sociálnych sieťach, tento spôsob komunikácie podcenil rovnako, ako silu médií a nakoniec aj zásadovosť niektorých koaličných partnerov.

Nepochybne nikomu z koalície sa nechce šancu pre Slovensko položiť na základe jednej diplomovky, keby…

Áno, je tu keby. Keby tá diplomovka nebola  Kollárova a keby jeho postoj nespochybňoval úprimnosť niektorých súčasných politikov reálne zmeny nie len hlásať, ale aj prinášať do praxe.

Ľudia už skutočne nie sú zvedaví na prázdne reči, nekonečné sľuby politikov predierajúcich sa do funkcií za každú cenu a na opätovné delenie na ľudí pred právom a spravodlivosťou rovných a rovnejších.

Fakty nepustia – Kollár zmeškal šancu odísť so cťou a tým, že by ľuďom ukázal principiálnosť tam, kde je nevyhnutná.Možno je potrebná otázka – prečo? A možno odpoveď až tak zložitá nie je. Možno stačí pohľad do minulosti s tým, že podstata človeka sa proste nemení…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Za vazny problem sucasnej politiky povazujem stav, kedy su strany zalozene na jednom cloveku. Zpravidla ide o sebestredneho jedinca neschopneho uprednostnit verejny zaujem nad zaujmom osobnym.

    Stanovisko Kollara je – ak budem musiet odist, koncime vo vlade.

    Na zaklade koalicnej dohody ma strana Sme rodina narok na post predsedu NR SR. Tak do prdele, ked im ide o buducnost Slovenska, nech tam nominuju niekoho ineho a hotovo. Hlavne nech si preveria, ako ziskal titul, lebo treti predseda parlamentu s plagiatom diplomovky by uz nebol trapny (to bol uz prvy Danko), ani arogantny (to je sucasny predseda), ale hlupy.

  2. Do tretice sa pridal Pčolinský
    Na facebookovej stránke Naše Slovensko medzičasom vyplával už tretí prípad porušovania autorských práv v prípade poslanca z radov Sme rodina. Ide o Petra Pčolinského, ktorý, rovnako ako Krištufková či Kollár, v práci neuviedol zdroje, ktoré použil a len text prekopíroval.
    Naše Slovensko
    približne pred týždňom
    Poslanec zo Sme rodina Peter Pčolinský vo svojej diplomovej práci okopíroval celé časti z internetu a bez uvedenia zdrojov. Celá pasáž je dokonca od slova do slova preklopená zo stránky referaty.sk

    Dané úseky boli nájdené náhodne, pomocou googlu. Ak by sa niekto v práci pohrabal, zrejme by našiel viac na hulváta opajcnutého textu.

    Sme r̶o̶d̶i̶n̶a̶ plagiátori.

    https://www.topky.sk/cl/10/1924389/VIDEO-Skandal-v-Sme-rodina-narasta–Plagiatorstvu-celi-Kristufkova–Kollar-aj-Pcolinsky-

  3. Kollar po voľbách tvrdil,že jemu nejde o žiaden post,potom povedal,že bude drahou nevestou a teraz hrozí odchodom z koalície..žeby koalícia zistila,že nebudu vedieť elegantne narábať z eurofondami..je zaujímave,že si dovolil nezvolať schôdzu Národnej Rady,ktorá sa mala zaoberať ekonomickými zákonmi..ak odíde ,tak Slovensko sa nezrúti,skôr sa zrúti,keby táto koalícia mala vládnuť 4 roky..

  4. Kollar so ctou odist ani nemohol, lebo ziadnu nikdy nemal…nemoralny mafiansky poskok, multiotecko, ktoreho netusim kto vobec volil

  5. rovnako by mal odist aj Matovic, kedze sa priznal, ze jeho diplomovku pisala kamaratka, ktoru zobral na dovolenku. Cize nepisaj ju on sam, ako to ma byt po spravnosti.

  6. Po opadnutí pandémie sú najdôležitejšie problémy Slovenska potraty a diplomovky. Tento štát ide do sračiek. Ak by toto mali byť podstatné problémy, tak by sa nám tu krásne žilo. Ale keďže vláda nemá žiadnu víziu o smerovaní krajiny, tak aspoň nech sa zaoberá týmto. Zatiaľ nám padne ekonomika, ale potraty a diplomovky zažívajú svojich päť minút slávy.

  7. U Kollára je problémom nielen to, že vykradol učebnicu svojho školiteľa, ktorý mu to údajne dovolil, haha. Ale on ešte nikde neuviedol, a ani nechce, alebo ani nevie-dátum a výsledok štátnej skúšky, miesto a ani mená komisie ktorá ho skúšala. Nech ukáže aj vysvedčenie ak existuje. Z tohoto už nevykorčuľuje a myslím si, že tento týždeň rezignuje na miesto šéfa parlamentu a karavána pôjde ďalej… vôbec neodídu z vlády, druhý krát by sa už nikdy do nej nemuseli dostať. A na predsedu parlamentu by postačil aj stredoškolák s maturitou, mohol by spokojne spávať 🙂

  8. Čo tak teraz vsetci lamentujú a odvolávajú sa na česť a etiku.Ked sme si dokázali zvoliť takých ľudí za 1.Danove úniky,majetok predpísaný,biele kone,atď. za 2.pochybna firma,niekto hovorí úžernícka,pozemkové problémy,ktoré hranicili s trestnou cinnostou za 3.To je už absolútny výsmech všetkým pracujúcim ľuďom,vekslak,minulosť mafianska,žiadna morálka atď.Ked si zvolíme takýchto ľudí,tak taký plagiatik diplomovej práce je úplne nič.Ved ľudia každému z nich legalizovali všetko.Nemozne vo vyspelých demokratických krajinách.Takze sa vlastne nič nedeje.
    .

  9. Este ze toto je jediny problem tejto babkosasovskej vlady. Sasovolici akosi zabudaju na Veroniku, kisku, matovicove podvody, kollarovu minulost.. Vidite, takto ste to pekne zvolili a

  10. Kollar je plagiator. A co pan Beblaví, to že ma Kollar špinavý diplom vedel určite už pred voľbami.
    Keby sa Beblaví dostal parmentu tiez by to zverejnil alebo použil na vydieranie. Kto má lepší charakter? Kollar či Beblaví.

  11. Kollar je plagiator. A co pan Beblaví, to že ma Kollar špinavý diplom vedel určite už pred voľbami.
    Keby sa Beblaví dostal parlamentu tiez by to zverejnil alebo použil na vydieranie. Kto má lepší charakter? Kollar či Beblaví.

  12. strana SPOLU sa všemocne snaží o predčasné voľby. Ale stále nepochopili, že jedine nahrávajú Pellému. Len aby v prípade predčasných volieb opäť neskončili pred bránami parlamentu (svojou zákernosťou tam nemajú čo robiť) Pred voľbami boli kamaráti a rozdelovali si fleky a Truban sa videl premiérom a tieto informácie určite už vtedy vedeli.

  13. Boris Kollár v roku 2002 predal za 8,3 milióna eur podiel vo svojej firme BSSC schránkovej firme na Cypre. Tá je prepojená na ďalšie schránkové firmy v Karibiku a osoby, ktoré v minulosti boli podozrivé z prania špinavých peňazí. Vyplýva to z databáz Medzinárodného konzorcia investigatívnych žurnalistov (ICIJ), píše v tlačovej správe strana Spolu.

    „Podstatou schránkových firiem je utajenie ich skutočných vlastníkov a vyvedenie peňazí mimo vlastnej krajiny. Či už z dôvodu vyhýbania sa daniam alebo prania peňazí, ktoré nemôže daná osoba legálne priznať,“ hovorí Jaroslava Lukačovičová (Spolu).

    V mene cyperskej schránky vystupoval Geoffrey Magistrate, ktorý sa špecializuje na zakladanie schránkových firiem a vyvádzanie peňazí z daňových rajov. Podľa zistení Medzinárodnej organizácie investigatívnych novinárov (OCCRP) už v minulosti pomáhal kryť podozrivé finančné transakcie.

    A čo ešte všetko vypláva na povrch?

  14. Na Slovensku by ste zvolili kompletne aj Satorovcov,Takacovcov a Sykorovcov,hlavne,že by kydali na druhých.Slovensko žiadnu demokraciu nepotrebuje,diktatúru,a potom budú všetci spokojní.

  15. Som myslel ze novinár má byť nestranný a nezaujatý voči nejakej politickej strane, ale na Slovensku sa takého nedočkáme, prikladať do ohňa ako liberálny debilkovia Beblavý a Šeliga, lebo im voľby 2020 nevyšli je dosť trápne, trhať na kusy súdržnost koalície. Kiska zrazu vyšiel z brlohu a ukazuje na všetkých svojím prstom. Agresívne Slovensko A Za Ľudí chce po všetkych nájdených špinách znovu získať predčasná voľby… Kto z dnešných politikov je čistý, kompetentný a spoľahlivý? Žiadny ! Jediný politik na Slovensku bol A. Dubček aj toho sme si zabili. Len mi tu nevypisujte že Rusofil a iné debility, všetci sa nazývaju politikmi a to je jedno v akom politickom režime žijeme ! Za komunistov ste všetci kritizovali a protestovali proti režimu, myslím to ironicky. Bonzovali ste na rodinu a susedov a strkali sa do zadku svojim šéfom alebo niekomu politicky angažovanému. Dnes každý si spieva EU hymnu a propaguje ako slobodne žijeme na Slovensku. Nech mi niekto povie aký je rozdiel teraz a v predošlom režime? Žiadny, aj dnes je zákaz sloboda slova a prejavu, každý každého nahlasuje a blokuje alebo príde NAKA Vás zatknuť za svoj prejav a názor… Ako za komunizmu.. nič sa nezmenilo len ovečky potrebujú iný typ klamstva, pre pocit že žijú v slobode a v blahobyte !!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img