ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Verejné športovisko v Seredi roku 2020. Vitajte v realite…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď – Horný Čepeň /  Iba pred niekoľkými dňami oslovil redakciu obyvateľ mesta s podnetom doloženým jeho vlastnými fotografiami, ktorý sme uverejnili včera pod titulom:

„Chcú nový štadión a na súčasných športoviskách ide o zdravie“  a prečítať si ho môžete tu: https://www.archiv2.seredonline.sk/2020/06/28/chcu-novy-stadion-a-na-sucasnych-sportoviskach-ide-o-zdravie/

Nebudeme sa v tomto článku venovať žiadnemu slaboduchému komentáru ignorujúcemu reálne pohľady autora fotografií, ani zdôrazňovaniu, že skutočne išlo o podnet a nik z redakcie na mieste v podstate nikdy nebol.

Niektoré komentáre pod uverejneným podnetom obyvateľa mesta ale spôsobili, že sme sa rozhodli na miesto ísť pozrieť osobne.

Fotografie „oplotenia“ tohto verejného (mestského) športového priestoru prinášame s jedinou poznámkou: fotografie vznikli pred cca 4 či 5 hodinami, nie 30 až 40-tymi rokmi. Pre zamedzenie omylu píšeme presný dátum vzniku fotografií:  29. jún 2020 – miesto – Mesto Sereď.

Ostatné nech zhodnotia samotní obyvatelia a občania Mesta Sereď, ktorí do rozpočtu mesta ročne svojou prácou odvedú cca  15 MILIÓNOV Eur.

Poznámka na záver: primátorom a štatutárom Mesta Sereď je už tretie volebné obdobie  Ing. Martin Tomčányi.

 

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. oplotenie je síce biedne ale za to maju vyhrievaný trávnik. A to nemá ani futbalové Áčko v Seredi. Nemôžu chcieť všetko

  2. To oplotenie niekto poskodzuje, pan majko rad foti diery.. Aj niekolkokrat za sebou, vsak? Za diery v plote moze primator? Aj zato, ze som dnes rozbila tanier moze primator? Ze vas toto bavi, pane. Tolko dolezitych veci sa deje a vy furt len o somarinach a dierach)). Pripomina mi to tlacovky nemenovaneho politika

  3. mozno by to chcelo pofotit aj sucasny stadion, ktory teda ma prejst uzasnou zmenou to ale neznemana, ze by nemal byt aj teraz udrziavany. Burina v priechodzich priestoroch dosahuje vysku 1,5m. Hnijuca pokosena trava ktoru nechavaju na kope niekolko dni vas vita neskutocnym smradom uz od parkoviska. Okolie hracej plochy ani nehovorim… tak ako vsetko, len aby bolo.

  4. Pre Názor
    Pán Majko fotí realitu.Tú uverejňuje a to mu robí nepriateľov.Tri až štyri razy týždenne okolo jazdím do Šúroviec na obed a nikdy som si to nevšimla.Sme slepý a berieme toto všetko ako normálne.Ale to neni normálne.My sme neni normálny.Majko vidí a nazývy to správnym menom.Už aspom desať rokov.Je to hanba že nám nevadí takéto konanie primátora.

  5. Majko je samozrejme nonplus ultra,minule som tam videl primátora,ako zaplatava sám tie diery a nikto mu nepomáhal,až mi ho bolo ľúto Haha.Ked to nevadí tým športovcom,tak komu to má vadiť.

  6. Pre Názor – a aké dôležité veci sa tu dejú? Na Garbiarskej napríklad mesto dalo orezať len jeden strom lebo konáre clonili značke vyhradzujuce parkovanie pre syna poslanca ale na dotaz kedy prídu na rad ostatné stromy, že teraz musia robiť v centre mesta a ostatok nevie kedy urobia.

  7. snad necakas, ze Ti odpovie. Tu nejde o vec. Si si nevsimol? Niektori diskuteri neodsudzuju tie spinavosti, o ktorych su clanky, ale autora.

  8. Ak by mal diskutér odsúdiť to čo je na obrázkoch tak musí odsúdiť správanie určitej časti obyvateľstva a nie primátora. A vôbec neviem komu ten pozemok patrí.

  9. Tak keď už majú peniaze na vyhrievaný trávnik, tak by mohli mať peniaze aj na normálne slušne oplotenie predsa. Veď to rovnako patrí k štadiónu. Prepáčte, žijem v zahraničí (to není chvála) ale keď vidím tie otrasné fotky mesta v ktorom som vyrastala tak mi je až zle.
    Prirodzený lučny porast, či ako to nazvali? Tak aby ste vedeli, tak taky porast ma vyzerať ale ze úplne inak. A ďalšia vec, aj takú lúku treba kosiť a nie nechat to tam zarast až do výšky balkóna na 1.ppschodi paneláka. Sklamaná som veľmi, Sereď ako vyzerá je jedna veľká hanba.. Pan Primátor by sa mal spamätať a určiť si priority…

  10. Tak si mu mal pomôcť. To je už veľká bieda keď primátor platba diery v plote. Keď chce byť taký aktívny tak nech oblečie montérky, zavolá dobrovoľníkov a robotníkov co sa MAJÚ STARAŤ O. MESTO a nech si zamaka a urobí niečo.. A nech to zaplatí z tých odmien co si vyplatil…

  11. no ved oni asi lucny porast este nikdy nevideli toto co je tam nech si da primator aj s celu bandu do svojich zahrad ved uz ani deti tam nepustame ved len sama haved tam je a lezie to az hore

  12. V H.Čepeni je predsa aktívny poslanec p. Karmažín. AQ sú tam aj ďalší futbaloví nadšenci, prečo sa nepustia do práce_ Možno na materiál by financie poskytlo aj mesto. Kde sú futbalisti a a voľakadejší aktívny členovia fut. klubu H.Č?. Kritizovať vieme všetci, že?

  13. To kde ste videli aby tam bol vyhrievaný trávnik? A co tu nadavate na Majka alebo spomínate Karmazina.Majko dostal podnet a Karmazin si nepomoze nic lebo sú tam iné kone na meste co si presadia svoje veci.Tak je to asi s Garbiarskou a tou lúkou tam.Keby sa nestavali priemyselné parky na ornej pôde alebo sa tam stavali nové bytové jednotky mohli tam lietať včely a nie v centre mesta.a keď si už myv cepeni máme opraviť Ihrisko tak nech si seredania opravia kaštieľ.

  14. pre fanda 30. júna 2020, 6:48
    Ihrisko v Hornom Čepeni je vyhrievané??? Fúha, ťažká diagnóza toto. Nechodí tam trénovať ešte aj Messi s Ronaldom? Ach jaj, ľudkovci. Futbalové Áčko ešte niečo nemá? Však sa do nich vráža viac peňazí, než do hocičoho iného v Seredi. Pritom je to súkromná akciovka. Nech si ju financujú majitelia.

  15. Prosím vás, dôležité veci? Véd na slovensku nemajú obyčajní ľudia „páky“ ani na riešenie banalit a nie to ze riešiť dôležité veci. Veď v tomto meste vyrastajú nase/vaše deti, vnúčatá… To je niečo nenormálne zaujímať sa o to ako vyzerá mesto? Véd to je vizitka primátora a obyvateľov… Primátor ma kompetencie ale obyvatelia by sa mali pozrieť na tie lavičky pri detských ihriskách. Človek si tam ide sadnúť a aby prešiel k lavičke musí prejsť cez stovky ohorkov od cigariet… Tak to ma vyzarat? Aby v celom meste bol ostany každý múr a každá lavička? Co je až hnus sadnúť si nato? Ze ide nevidiaci a potkne sa na diere na chodníku? A kde sa majú ľudia sťažovať na tieto veci, ktoré by mali byť vyriešené úplne automaticky? Keby mesto vyzeralo ako mesto a nie ako smetisko a jedno veľké verejné WC tak vtedy by ľudí zaujímali aj dôležité veci.. Žiadne odpadkové koše na psie exkrementy, o vreckách ani nehovorím, verejné WC pokazené, a iba 2 na cele mesto, neudrziavane… Prečo keď je ta lúka taka krásna tak prečo pan primátor neurobí takú lúku v „novom“ parku rovno na námestí… Keď je človeku jedno ako to vyzerá vonku tak ako to potom vyzerá uňho doma. Kto je tu teda hlupák?…

  16. Ako obyvateľ mám právo sa pýtať a zaujímať sa o veci verejné. Škoda že ešte stále mame strach na niečo poukázať čo sa nám nepáči a verejne o tom hovoriť
    Faktom je, že Sered ide dolu vodou, nepomôžu ani seredske novinky na propagandu vedenia mesta.

  17. Pre pre názor,čo by si povedal ,keby sa v Tvojom byte a na Tvojom dvore zahadzovali spacky,odpadky a rôzne svinstvá,namiesto do koša,len tak,kam komu napadne.Bordel a neporiadok si robíte sami,tak nevin z toho mesto.Je to aj naša vizitka,nielen mesta.Mesto sa nelíši od iných lokalít na Slovensku,ale keď vidím napr.ake nebezpečné je ísť po prechode pre chodcov,ako sa tu blázni preháňajú na autách,aká agresivita tu vládne v každej oblasti každodenného života,ako si dovoľujú olasski cigáni,lebo investovali,aby sa im nič nestalo,potom ako pôsobia na ľudí stvave články,kde ozaj o nič nejde,kde si niekto lieči zakomplexovane ego,ktoré ho sprevádza celý život,je to v ludoch a o ľuďoch.Kazdy jeden z nás nech si uprace vo svojom dvore.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img