ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Ukradol deťom stan, v ktorom sa vonku učili: Šikovní policajti im ho ešte v ten deň vrátili

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Deti v lehnickej základnej škole (okr. Dunajská Streda) sa len mesiac tešili z nového stanu (tzv. pavilón), pod ktorým sa na dvore učili.

Neznámy páchateľ stan v hodnote  230 Eur ukradol a vzápätí ho za smiešnu sumu predal.

Ihneď, ako sa policajti o skutku dozvedeli, začali ukradnutý pavilón  hľadať a mali úspech.

Našli ho nepoškodený u miestneho muža, ktorý ho len pred chvíľou od niekoho kúpil. A keďže sa policajti vo svojom obvode dobre vyznajú, nájsť páchateľa pre nich už nebol problém.

A tak sa stan na vyučovanie pre deti vrátil späť do školy a 40 ročného muža neminula za priestupok pokuta.

A takéto milé slová, ktoré nás veľmi potešili, nám poslala pani riaditeľka základnej školy:

„O pár minút už boli v škole príslušníci polície z Obvodného oddelenia PZ v Šamoríne, páni Zsolt Juhos a František Juricin. Prezreli si miesto, kde altánok pôvodne stál a začali konať. Priznáme sa, boli sme skeptickí. O to väčšie a milšie bolo prekvapenie, ktoré sa udialo zhruba za 1 hodinu. Chlapci z polície sa vrátili a…..Nielenže odhalili páchateľa, ktorý medzitým svoj „lup“ už stihol predať, ale doviezli nám späť aj náš stratený altánok!!! Pocity radosti, ktoré nás ovládli, sa popísať nedajú. Jednoducho: zlatí chlapci z polície! Chceme Vám aspoň takýmto spôsobom vrelo a úprimne poďakovať za Vašu skvelú a rýchlu prácu.  Patrí Vám obdiv všetkých žiakov i zamestnancov našej školy. Bravó, páni!“ 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img