ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Chcú nový štadión a na súčasných športoviskách ide o zdravie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Horný Čepeň /  Do redakcie nám prišiel tento podnet obyvateľa Serede – časti Horný Čepeň:

„Už dlhšiu dobu počúvame, ako futbalisti potrebujú nový prvoligový štadión za milióny Eur. Pritom súčasné športoviská chátrajú a ich stav ne minimálne zdraviu nebezpečný nielen pre samotných športovcov, ale aj pre deti, ktoré by sa na ihrisku v Hornom Čepeni rozhodli zahrať si futbal. Po dlhé mesiace na ihrisku zo zeme trčia železné tyče a zostatky oplotenia ohrozujú bezpečnosť ľudí na ihrisku. Na stav bol upozornený aj jeden z poslancom MsZ a po týždňoch k náprave nedošlo.Zasielam niekoľko fotografií.“

 

 

Toto je opätovne vizitka vedenia Mesta Sereď.

A my už len dodávame rovnako ako pri detskom ihrisku na Mlynárskej ulici. Dokedy budeme čakať? Pokým nedôjde k úrazu?

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To akože vážne niekto mohol takýto článok vôbec napisat???? Veď bol tam plot a očividne ho niekto ukradol alebo niečo take a je dostatočne daleko od ihriska a vy toto napíšete??? Zeby zaujatosť!???

  2. Veď nečakajte, urobte brigádu odstráňte si to, v Hornom Čepeni je dosť zdravých chlapov! A nemusíte čakať kým sa stane úraz! Už pri fotení ste mohli pracovať na odstránení, či len provokujete? To je najľahšie,.. Článok hodný na nomináciu blbosť roka! 🙈🙈🙈

  3. Vy ste padnutý na hlavu?????To akože Tomčány bude brať už len výplatu a poslanci zvyšovať dane??????Sa pozri na výmer čo máme platiť.Je to hanba a tento stav je na ihrisku už aspom 6 rokov!!!!!!!Tak nehovor kktiny!!!!!

  4. Pre horeuvedených mudrlantov. Ok, toto je stav v Hornom Čepeni, kde povedzme nie je až toľko detí. O to väčšia je ale špinavosť a farizejský prístup našich volených zástupcov, k športovisku pre Fándlyho školu. Tam chodí denne len cca 650 detí. To nedojde na štadión ani keby hrali s Barcelonu. No na rozdiel od škôl nemá problém zastupiteľstvo odklepnúť cca 3 milióny z rozpočtu na nový štadión, pre mančaft, ktorý bude bohviekoľko v 1. lige. Ale posratých 120 000 na nové športovisko pre deti už problém je. A pritom to súčasné vyzerá ako slušnejšia oráčina. Nech sa ide primátor Tomčány so super manažérom Krajčovičom a zvyškom futbalových fanúškov v zatupiteľstve, tade prebehnúť aby vedeli po čom behajú možno aj ich deti. No dobre, ich možno nie. Alebo nech sa idú prejsť po okolitých obciach a zistia ako žalostne za nimi naše super nezadlžené mesto zaostáva.

  5. Tak toto je článok na Pulitzerovu cenu! Je taká rozprávka, volá sa tuším Múdry Maťko a blázni. Rodinka v príbehu sedí v izbe a lamentujú, že nad nimi je v strope zaťatá sekera a keď padne, tak im to ublíži. Presne toto je pointa článku. Namiesto odstránenia zostatkov oplotenia sa tu lamentuje. Vinník je jasný – mesto. A to som teda v živote Tomčányiho nevolil, ale toto je riadne prestrelené. Toto je konečná.

  6. No chodím na toto ihrisko “raz za rok” aj s deťmi. A okrem mojich deti tam chodia aj iné. Je to v takomto stave už niekolkorokov. Nikdy to nikoho na živote neohrozovalo a ani ohrozovať nebude. Článok je účelový. To je evidentne. Rovnako ako je evidentne že nikto z obyvateľov Horného Cepena, vrátane mna to neodstráni. U mna je problém čas. U iných neviem ale neverím že by sa toho niekto chytil. Stačilo by zobrať karbinu a odrezať to. Miestny zberači železa sa o odpad už postarajú. Inak ak by článok nebol tak hlúpo účelový a ten kto ho písal by mal naozaj záujem aby ihrisko bolo bezpečne a splnalo svoj účel, tak rieši to že nie je dostatočne zabezpečené aby na hlavnú cestu deťom nevyletela lopta a aby nepodbehli pod cestu. Ihrisko nie je v rovine, je do kopca. A nájdete na ňom kopec hrbolov vrátane krtincov. To už nehovorím o striedacke, žiadnych lavičkách pre verejnosť (publikum) a starých, zatuchnutych šatniach ktoré slúžia aj ako volebná miestnosť.
    Sered športoviska potrebuje a potrebuje aj dôstojný futbalový stánok. Však okrem futbalu sa tam budú konať aj rôzne iné akcie vy zadebnenci. A raz ho niekto musí dať do poriadku. Ale však normálnemu občanovi je to jasne že kričia len ti, čo by chceli sedieť na stoličke či už primátora alebo poslanca a tie prachy naliať do niečoho iného z čoho by profitovali. Preto sa to musí kritizovať a ľudia sa musia huckat. Ale títo debili si neuvedomujú že už ľudia to prekukli a majú toho dosť. A že je to kontraproduktívne. Ale aspoň sa sami odrovnajú.
    Na druhu stranu som určite za to aby takáto investícia bola transparentná. Keď sa ide toľko investovať aby to nedopadlo ako keď štadión stavia Široký. Že si postaví z toho niekto ešte aj hotel.
    Ale mestu držím palce a na nový štadión sa teším.

  7. ale tak si predstavte aké benefity ten fungl nový štadión prinesie. Budú knam chodiť ludia zo širokého okolia a teda budeme sa môcť tešiť na zapchané cesty, další hluk a neporiadok v meste a možno aj vandalizmus od chuligánov na ihrisku aj mimo neho, len otazkou potom zostáva , kto zas zaplatí opravy 😀

  8. To si robíte srandu. To akože ma občan odstrániť a zavolajú na neho policajtov že kradne. A co ešte nemáme robiť?mame opravovať mestský majetok? Keď uvidím jamu na ceste mam ju zabetonovat.Ked nebude fungovať mestské osvetlenie mame chodiť meniť žiarovky?Vidím ze tu veľa ľudí nevie rozmýšľať

  9. štadión za 5 či 6 milionov je to posledné čo toto mesto potrebuje. Úplne stačí ak ho zrekonštruuju za 2 melóny ktoré reálne majú a všetci budú spokojní. A že bude slúžiť aj na iné akcie je utópia na oklamanie obyvateľov. Veď na hlavné ihrisko ani dnes nepustia hrať deti a to nie je ani prvoligové. To je rozprávka len pre tupcov

  10. Ktorý inteligent môže napísať, aby si ihrisko opravili obyvatelia? V tomto meste vlastne mesto nenesie zodpovednosť za nič. Len za to, čím sa pochválila vo svojom plátku alebo čo sem dá Tóthová. V meste Sereď vlastne všetko fičí. Nie sú kauzy, všetko je krásne, tip top a primátor si ide s tým svojim pomaly päťtisícovím platom ďalej. Aká zodpovednosť? Za čo? Krásne sa to dá pozorovať teraz, aké sú priority. Štadión bude, lebo sponzori. Bude to megainvestícia? Nevadí. Hodíme to sms a potom Martinko povie, veď ja nič. To sms. Potom mu ešte poslanci odsúhlasila megatržnicu za pomaly trištvrte mega a mesto bude mať najkrajšie ale hlavne najdrahšie trhovisko v SR, lebo ho mal Tomčányi na billboardoch. Na čo? No aby sa medzi kamošmi hrdil a mohli ho pobúchať po pleci so slovami, aký je mačo. Nevadí, že to nebola jeho vizualizácia a zaplatilo ju mesto, on si to bachol na billboard jak svoje dielo. A poslanci? Tu akoby sme ich ani nemali. Určite nie so svojím názorom.

  11. Daj meno, ktorý poslanec. Takto to nemá zmysel. Osierať vedenie áno, ale dajte aj poslanca, čo sa na to vybodol.

  12. to ked už si máme (podľa odporúčaní niektorých) všetko sami opravovať, kosiť, malovať, pilovať, orezovať, trhať burinu, chodníky robiť, tak načo nám sú mestskí pracovníci, úradníci, manažéri ? Prečo mi teda berú z platu a zo zisku dane, ktoré sa potom preposielajú na mestský účet?

  13. Ako je vidiet ze ludom dost jebe z koranavirusu ale az tak, tak to je sila ked tu pisu o svojpomocnej oprave oplotenia. Tak potom nech si aj futbalisti za svoje a svojpomocne postavia stadion, ved ich je dost. A vedeniu mesta dajte este viac penazi a dani do gagora.

  14. Pre Vlada Aby bolo jasné: ukážte mi uznesenie zo zastupiteľstva, kde sú schválené 3 milióny € na výstavbu štadióna? Mestu Sereď schválila a poslala na účet predchádzajúca vláda 2 milióny € na rekonštrukciu štadióna. Keď píšete, tak píšte fakty a nie klamstvá.

  15. napisal ujo redakcia niekedy aj pochvalny clanok na sered alebo presnejsie na vedenie mesta sered? neverim tomu ze vsetko co doteraz spravili/nespravili je zle

  16. pre tých čo tu kukajú len obrázky a nečítajuú !!! Tak čítajte že seredonline dostalo podnet od nespokojného občana !!! tak tu neokydávajte a dajte aj vy podnet na niečo pozitívne teda ak vám vadí že je tu len negatívne. Ale to by ste asi dlho hľadali. Že?

  17. Presne tak. Ludia sa boja vystupit pod svojim menom tak daju Majkovi podnet aby to zverejnil lebo sak podla skusenosti sa len vtedy v nasom krasnom meste volaco pohne. A tu sa volakdo ide do neho navazat ze zverejnuje volaco negativne co sa ludom nelubi. Ludia vy ste niektori fakt ako slahnuty.

  18. pre Inco 29. júna 2020, 12:05
    Aby bolo jasné, SFZ dal na rekonštrukciu 2 mil. Celková výška nákladov má byť cca 5, možno viac. Čiže ten zvyšok spadne z neba? Nie, zaplatia ho občania mesta Sereď. A otázka za 5 mil. Môžu potom štadión využívať všetci občania mesta, napriek tomu, že ho zaplatia? Nie. Ešte nejaká múdra poznámka? 😀

  19. pre Anonym 29. júna 2020, 18:25
    Súhlasím, zväz dal na jeho prestavbu 2 mega, tak nech sa do toho vojdú. Prečo sa máme na zábavku pár vyvolencov skladať všetci?

  20. 2 mil. dalo ministerstvo financii dosluhujúcej smeráckej vlády. SFZ nedalo nic. A mesto rezervovalo zo svojeho spolu 1 mil. Spomente si aký iný projekt mesto za posledných 5 rokov finacovalo. Žiadny. Šetrí si na štadion. Preto tu ostatné vypadá ako rozbombardované. A na uspokojenie občanov háždu kostičky 5 až 10 tisícové.

  21. 2 milióny dal úrad vlády. Mesto predschválilo z rozpočtu milión. Chýbať bude niekoľko miliónov. Prezentujú sa etapy vo výstavbe. To je fajn. Ale aby mohol byť ozaj prvoligový, tak musia prejsť všetky etapy. A to ani zďaleka nebudú 3 milióny. Rátajme 5 a vyššie. Potom je tu ešte billboardová pýcha Tomčányiho za 750 tisíc. Tlačí a tlačí, aby mu to pri najbližších voľbách nešplechli do očí, že to nesplnil. Škrtať kde sa dá, aby bolo na jeho predvolebné sľuby. A niekto, kto si trhovisko prenajme, bude mať biznis.

  22. Pre občana. A na Seredskych novinkách alebo na kinderprimatorovej stránke seressity si videl kolko článkov, ktoré boli o tom, čo je zlé a co sa zle spravilo v meste?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img