ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

„ČAKÁ MA ĎALŠIA OPERÁCIA, SNEM SI ZVOLÍ NOVÉ VEDENIE“ – Andrej Kiska

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ČAKÁ MA ĎALŠIA OPERÁCIA, SNEM SI ZVOLÍ NOVÉ VEDENIE

Slovensko, rovnako ako celý svet dnes zažíva situáciu, aká tu ešte nebola. Koronavírus všetko zmenil. Politici dnes majú pred sebou obrovské výzvy, zažívajú situácie, na ktoré sa nedalo pripraviť. A stále presne nevieme, čo nás ešte čaká.

Svoju budúcnosť poznám. V pondelok podstúpim operačný zákrok, pri ktorom mi odstránia časť platničky. Vyskúšal som pod dohľadom lekárov za posledné mesiace všetko, aby k tomu nemuselo prísť.
Moje telo si vybralo daň za stovky tisíc kilometrov, ktoré som za posledné roky najazdil v aute po celom Slovensku.
Za necelý rok je to ďalšia operácia, ktorú budem musieť podstúpiť a tretia za posledných päť rokov.

Moje zdravie mi nedovoľuje zostať aktívny v politike. Minulý rok operované srdce sa občas bezdôvodne stále silno rozbúcha a ukľudním ho len liekmi. Arytmia sa niekedy nepodarí odstrániť ani opakovanými zákrokmi.

V piatok som aj preto na predsedníctve strany Za ľudí oznámil, že na najbližšom sneme, ktorý bude 8. augusta už nebudem kandidovať za predsedu strany.

Za pol roka existencie sa nám podarilo dostať sa do parlamentu a stať sa súčasťou vlády, čo strane umožňuje naplniť program a sľuby, ktoré sme voličom dali. Máme mimoriadne dôležité ministerstvá: spravodlivosti a rezort, pod ktorý patria eurofondy, informatizácia a regionálny rozvoj. Naše ministerky, ale aj naši 12 poslanci pracujú na tom, aby Slovensko bolo slušnejšou krajinou, kde platí spravodlivosť pre každého rovnako, kde nevládne korupcia a “naši ľudia”. Fica sme definitívne porazili a nemá šancu na návrat, ale to nestačí. Slovensko musí ísť dopredu.

Strana Za ľudí je najmenšou stranou vládneho zoskupenia, koalície, ktorú sme si takto pred voľbami nepredstavovali.
Je v mimoriadne ťažkej pozícii a potrebuje sa znova poriadne nadýchnuť. Do veľkej politiky som priviedol mnohých schopných, pracovitých a čestných ľudi a spojil som ich s ľuďmi, ktorí majú skúsenosti. Preto sa o stranu nebojím.

Ďakujem Vám za podporu a pomoc, ktorú ste mi prejavovali. Ale strana nie je o jednom človeku. Každý je nahraditeľný, podstatné je stáť sa za svojimi hodnotami. Naše spoločné ciele, vízia a hodnoty, ktoré sme mali pred voľbami sú rovnaké aj dnes. Preto som rád, že nemlčíme a vždy keď treba jasne vyjadríme náš postoj.
Takú stranu budem vždy podporovať.

Zdroj: FB Foto zdroj: Wikipedia

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Mesiac pred voľbami sa pasoval za premiéra kde už vyberal svojich ministrov a bliakal o prieskumoch kde je najdôveryhodnejším politikom. Prišla realita kde ledva preliezla jeho strana 5% a odvtedy nikto o ňom nepočul.

  2. Podla mojho nazoru A.Kiska urobil vyznu chybu, ked ako uspesny prezident po skonceni funkcneho obdobia riesil stranu. Neodhadol realne moznosti, ale o to ani tak nejde. To mohol poistit spojenim sa s PS SPOLU a dokonca v urcitom momente aj spolupracou s OLaNO.

    Podla mna Kiska mal zostat uspesnym exprezidentom pozivajucim uctu, prinaleziacim mu honorom a tak by sa zapisal do historie natrvalo.

    Tymto rozhodnotim jeho posobenie v urade Prezidenta SR zostane tak trochu podruzne a Kiska zostava predseedom najmenej uspesnej parlamentnej strany po volbych 2020.

    Jednoducho ludia skutocne nevedia zhodnotit, kedy su na vrchole a kedy je teda cas odist so ctou a v ucte obcanov.

    Nevedel to Meciar, Dzurinda, samozrejme ani Fico. Ostatni panaci odisli fakt s ostudou – harakter Bugar, retarder Danko a dalsie komicke figurky politiky.

    Ako prezident Kiska natrvalo zostane v tieni Zuzany Caputovej. Svoju ulohu v krajine ale splnil.

  3. Keď je to daň za prejazdené kilometre Slovenskom, kto mu kázal každý týždeň chodiť domov, čo nás stálo nemálo peňazí? Mal zostať bývať v Bratislave v služobnom byte, ktorý je doteraz neobývaný a za ktorý tiež platíme. V poslednom období naši prezidenti zostávajú bývať vo vlastnom dome, a tým si vylepšia svoje bývanie na úkor štátu. Môžeme si to dovoliť.

  4. asi mu idu vyoperovat poslednu cast chrbtice,najhorsi,najlenivsi ,najchamtivejsi prezident,ktory bol viac na policii ako v urade,bal som sa,ze caputova bude rovnaka,ale milo prekvapila,kiska jej nesiaha ani po clenok,
    snad si tu niekto nemysli,ze on don kiska by sa pridal k nejakej strane a tam poslusne skakal.

  5. Pre Pána Boha,Miloš,aký by bol Kiska úspešný exprezident požívajúci úctu ! Čo dokázal ? Byť štyri dni v úrade,potom lietadlom domov do Popradu,byť obvinený ako prezident z pozemkových podvodov,vlastniť úžernícke firmy.Jedinú úlohu čo splnil,bolo poníženie Fica,ale to je za štyri roky prezidentovania veľmi málo.Ficove slová sa splnili,on neodchádza,ako to pošeptal Kiskovi,ale odchádza Kiska s hanebným volebným neúspechom.Ako sa má správať prezident po voľbách,mu ukazuje p.Čaputová,ktorá neváha kritizovať aj tie politické strany,ktoré ju preferovali a podporovali.

  6. prepáčte sa môj názor. Tento človek má aj chrbticu?
    Neva, zdravie je prvoradé, nech sa jedná o kohokoľvek.

  7. Tiez ma viac pobavil vyrok novinara, ako clanok. Ak teda kiska bol dôstojný prezident, tak Fidel Castro bol dostojny demokrat.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img