ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

SEREĎ: NOVINÁR SI NAŠIEL V SCHRÁNKE NÁBOJ, POLÍCIA KONÁ OD PRVÉHO MOMENTU

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

NOVINÁR SI NAŠIEL V SCHRÁNKE NÁBOJ, POLÍCIA KONÁ OD PRVÉHO MOMENTU

Prezident PZ generál Milan Lučanský: „Oceňujem duchaprítomnosť rodiny redaktora, reagovali racionálne a vec hneď nahlásili na políciu. Prijali sme potrebné opatrenia, ktoré z taktických dôvodov nebudem špecifikovať. V danej veci prebieha vyšetrovanie, zatiaľ však podrobnosti zverejňovať nebudeme.“

– – –

Poznámka redakcie:

K udalosti došlo v Seredi a jedná sa už o druhý prípad zastrašovania novinára. V júni 2016 nájomný podpaľač na objednávku podpálil osobné auto vlastníkovi SOL.

Prípadu sa onedlho budeme venovať bližšie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Čo keby ste si prestal robiť srandu? Vy nemáte ani toľko odvahy aby ste sa podpisoval pod svoje príspevky a idete urážať človeka ktorý verejne na mestskom zastupiteľstve upozornil na prepojenie sereďského futbalu s ľuďmi prepojenými na mafiu ktorá vraždila nepohodlných ľudí. A k tomu treba naozaj kus odvahy a statočnosti ktorá vám zdá sa že chýba

  2. Mrzi ma, ze niektoi ludia netusia, kde konci pomyslena ciara medzi moznym humorom a nutnym rezolutnym verejnym odmietnutim zastrasovania novinara, ci kohokolvek, kto poukazuje na akekolvek nezakonne konanie v spolocnosti.

    Tak, ako podpalenie nasho auta, aj tento pripad su mimoriadne nebezpecnym konanim s cielom zastavit konkretnu osobu v odhalovani spinavosti „mocnych“ ludi.

    Ten, kto nevyhnutne bezpecnostne opatrenia vyplyvajuce z takychto hrozieb nezazil, nikdy nepochopi.

    Ale aby si niekto z takto vaznych veci robil srandu… – to uz sme kde dospeli?

  3. či si novinár, alebo nie.

    Skúste sa vžiť do danej situácie. Otvoríte si schánku a nájdete v nej náboj, či nábojnicu, alebo strelu, to je jedno…
    No – garantujem vám, že sa doseriete!
    Začne vám „horieť hlava“ s myšlienkami a hľadaním v pamäti, čo a začo, prečo to je.

    A ak niekto z toho nepochopil, že TOTO nie je sranda, tak je KUS tupého zmrda!

  4. Tu , už končí všetka sranda. Sereď , a okolie my už pripadá , ako divoký západ . To už , kde žijeme , najskôr pán Majko , potom poslankyňa obecného zastupiteľstva a teraz zase ďalší novinár , no nemám slov . A potom sa tu niekto čuduje , že skoro nikto nepíše pod svojím menom.

  5. Pravda je len jedna 26. júna 2020, 18:30 – veci sa maju prave ze uplne opacne.

    Toto vsetko sa tu deje presne preto, lebo sa ludia boja podpisovat aj pod svoje nazory na veci verejne.

  6. tento šerif, minimálne čo sa odvahy týka, nesiaha pánovi Sabovi ani po členky. Nechcel by som bývať v meste kde by bol šerifom. Za to veľmi rád by som býval v meste ktorému by šéfoval pán Sabo alebo človek s jeho odvahou.

  7. Hej hej hej. Kto si to tu zas berie meno mojho kolegu do huby ?
    Serif sem serif tam.
    Spravny vysetrovatel by preskumal ci si to tam pan novinar nehodil aj sam.
    Kto vie co sa naozaj stalo.
    Pockajme si teda na vyjadrenie kolegov z PZ.

  8. Koľko je tu múdrych hláv. Nebolo lepšie tento čas venovaný tu písaniu osočovania venovať zmysluplnejšej práce? Každý má právo si napísať svoj názor, ale urážať, nie je na mieste.

  9. A takáto vec sa stala,aj keď je pri moci tá najdemokratickejšia vláda v histórii Slovenska,ba možno sveta.Kto bude teraz organizovať protesty proti takejto vláde,keďže najväčší revolucionári ,buriči a organizátori protivládnych protestov sú v tejto vláde,a dostali svoje trafiky.

  10. Majkovi podpálili auto za bieleho dňa a pred domom.Počul som že podpaľač povedal že ho objednali.A nedávno som počul že už je známy aj objednávateľ.Len že ešte má veľa kamošov vo funkciách.Čo je na tom pravdy že to je niekto z mesta?????????

  11. noo toto sa netyka len seredi alebo tak toto je ze uplne chory ludia nam tu chodia po svete..velmi by ma zaujimalo ako sa to cele riesilo a ci sa to nejako doriesilo a podobne ja mam momentalne rovnaky problem akurat v novych zamkoc..invalidna rodina dvaja vozickary v byte zamestnala novu osobnu asistentku ktora sa chvilu starala…mesiac…no potom jak zacala korona tak neodpisovala na smsky ze ci moze prist do prace ..napisala len k datumu kedy sa vyplaca osobna asistencia aj to sposobom kde mam prachy ked mi do hodiny nedojdu na ucet prachy tak uvidis…:) raz teda dostala prachy len tak zadara lebo predsa korona je a tak tak by sa to mozno dalo nejako pochopit..:) no potom sa ale zase cely mesiac asistentka nezaujimala ci by mala prist do nejakej roboty hah..a opat az ked mala byt vyplata ale uz sme jej napisali ze nema nic odrobene tak nema ziadnu vyplatu predsa a poslali sme jej vypoved okamzitu..a ona nam zacala posielat vyhrazne smsky konkretne tomu cloveku leziacemu o ktoreho sa mala starat pisala mu ze je skurveny kripel a nech posle prachy inac ho moze niekto navstivit ona vie kde byva a podobne…a teraz najnovsie si v schranke nasiel naboj..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img