ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

V Mestských sociálnych bytoch v Seredi bola nájdená hľadaná osoba – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská Polícia Sereď |  Dnes hliadka MsP vykonala asistenciu pracovníčkam MsÚ v priestoroch sociálnych bytov, pričom v jednom z bytov našla hľadanú osobu, ktorá sa vyhýbala nástupu výkonu trestu. Následne bola kontaktovaná hliadka štátnej polície, ktorá zadržanú osobu predviedla na OOPZ.

– – –

Pozn. red.: O ďalšie informácie sme požiadali KR PZ v Trnave.

– – –

AKTUALIZOVANÉ 25.06.2020 – tlačová správa KR PZ

„Môžeme potvrdiť, že polícia včera zadržala ženu, ktorá sa vyhýbala nástupu do výkonu trestu. Okresný súd v Galante ju odsúdil za prečin ohrozovania mravnej výchovy mládeže a do ústavu na výkon trestu mala nastúpiť ešte koncom roku 2019. Polícia ju zadržala a poverený policajt ju navyše obvinil aj z prečinu Marenia výkonu úradného rozhodnutia. Obvinená je stále v cele policajného zaistenia, kde zostane do rozhodnutia súdu“ – povedala hovorkyňa KR PZ Trnava Mária Linkešová.

foto: redakcia SOL

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ratafak plachta 24. júna 2020, 17:17 – mimoriadne dobry postreh!

    Dlhodobo tvrdim, ze ludia ubytovani v Mestskych socialnych bytoch si nevazia solidaritu obcanov a ostatnych obyvatelov mesta s nimi a ich stavom a zneuzivaju mestske socialne byty nad ramec ich urcenia.

    Sustavne USPESNE razie policie hlavne na drogy dokazuju, ze Mesto Sered prostrednictvom volenych zastupcov a uradnikov v mestskej nehnutelnosti TOLERUJE nezakonne konanie ubytovanych a nasledky pre nas obcanov su nielen v podobe moralnej ujmy, podstatne znizeneho komfortu byvania, ale dnes aj financnej ujmy.

    Presne ako napisal diskutujuci – u niekoho konkretneho hladana osoba byvala a skryvala sa. Mesto Sered by malo OKAMZITE s danymi osobami rozviazat najomnu zmluvu a delozovat tieto osoby na ulicu.

  2. Jaj tie recicky prazdne len riesite same pi…….v seredi aj tak da to bude dookola vsetko
    zopakovat
    Stale budu novy ludia na spinavosti

  3. Socialne byty opäť nelichotiva vizitka samospravy! dájú sa ešte vôbec klasifikovať ako byty? Treba zavolať hygienu nech to zavrú a bude pokoj. Prečo stav a pomery aký tam je toleruje majiteľ ? teda mi všetci !

  4. To je pevnosť spinacov,tam nieje čistý nikto,len niektorý nemali pri sebe nič,v čase razie.Zrusit a olasakov prec

  5. Za celé tie roky s tým nikto nič nespravil. Všetci sa len vykrúcajú. Kde je primátor? Kde sú poslanci? Zaliezli hlboko a nikto sa o toto nezaujíma.

  6. SVD výstižné👍 najvyšší čas
    opice obtučnele negramotne stadial vyhnat a sociálne byty pre asociálov zrovnať so zemou !!
    Výsmech slovenskej spoločnosti !! Aby boli donekonečna takéto brlohy nielen v Seredi ale po celom Slovensku podporované štátom a nenásytne parazity si bez pohnutia prsta vegetili na úkor nás z našich daní !!

  7. Ked vas tu je tolko rasistov aj sa cudujem ze kotleba nevyhral volby… 🙈 😂 😂 🙈 🙈 Chudaci co vas po tom co si robia. Sak nebybate v tych osadach. Nerobia vam nic tak co tu traposite. Ved ked vam to tak vadi a mate tak radi to poje*ane mestecko tak chodte do osady a upratujte. 🙈 Jebovci pisete tu rasisticke komentare co vy „pan Majko“ si uzivate kedze ste ich sused. Vedla socialnych bytov. 100rokov sa ich neviete zbavit tak pisete od veci veci ta zena tam byvala a ma deti male deti.. Jasne pre vas pojebanych rasistov len cigancata ale su stvorene tak isto ako my všetci.. Takze sa zobudte lebo mi zle zvas.. A pan Majko zistite info poriadne nes napisete pico*inku 😘 😘 😘 😍 sa odstahujte.. 🙈 Aj s vasim psom co steka hodinu este potom ako ide clovek okolo 😂 😂 🙈 je po vas darmo 😘 😘 😘

  8. Určite to tam nie je v poriadku, ale odpovedzte na otázky.
    Kam pôjdu všetci?
    Postaviť im nové?
    Preč zo Seredi?
    Skúste navrhnúť reálne riešenie. Môže aj p. Majko.

  9. Bezzaujatosti, normálne pracujúci ľudia si na tieto otázky musia odpovedať a vyriešiť sami…prečo by to mal za túto skupinu riešiť štát, mesto alebo dokonca súkromná osoba?..tie byty by krátkodobo mali slúžiť ľuďom v zlej situácii sa postaviť na nohy a nie tam žiť celý život a ako bonus páchať kriminálne činnosť ….

  10. bezzaujatosti,kam pojdu? tam odkial prisli,snad sa tam nezjavili,su tam osadnici co maju 40-50rokov,tak kde byvali doteraz?
    pre kotlebovci:mi sme rasisti co makame a nahaname sa aby sme mohli normalne zit a platit dane aj na vase tucne brucha,zatial co vy rano vstanete a mate fraj,socialka pride pravidelne,nejake to piko sa preda,obcas niekoho okradnete,dochodok vyratany z priemernej mzdy makajuceho slovaka a mi sme rasisti.
    a aby toho nebolo malo este aj polodefektny matovic vas da za priklad,takto sa to nepohne k lepsiemu,ked cela vlada podporuje tuto zaostalu,ale prefikanu svoloc.

  11. Pre tony aby toho nebolo malo este aj polodefektny matovic vas da za priklad, tam je chybe nie vás ale ich. Ja mám 65 rokov a z toho som 43 pracoval.
    Ja som len chcel počuť reálne riešenie.

  12. socialne byty a pokazde ked idem okolo, tak vidim bavoraky, mercedesy amg, ML,audiny…. socialne pripady maju takyto vozovy park, potom ja ked mam octaviu II, tak som co? asocialny pripad? urcite su v seredi slusni ludia, ktori su odkazany na taky socialny byt, ale tych je tam totalna vacsina, az tam vobec este su, lebo pochybujem ze normalny clovek by tam dokazal zit… Kovesova by mala chodit kazdy tyzden

  13. súhlas – ak u seba schovával hľadanú osobu, je to trestný čin a mal by prísť o sociálne výhody 🙂 od straty bývania až po dávky a to v plnom rozsahu. Lenže „more“ by sa akurát presťahoval k susedom..

  14. Je to jednoduché, majú ruky, nohy nech idú do roboty. Za socializmu zametali mesto čistili parky a pod. prečo to nerobia aj teraz ?, asi majú rodinu na úrade. Ďalšia možnosť ako bola za soc. prídavky sú viazané na odpracované dni v mesiaci. Ak by nedostali rod. prídavky tak sa sami budú hrabať do roboty. Zrušiť podporu v nezamestnanosti tým ktorí odmietnu prácu nech je aká koľvek hlavne pri lopate nato majú kvalifikáciu. Ak majú doklad od doktora že sú ťažko chorí (lenivý) tak to komisionálne preveriť a takému doktorovi zobrať diplom. Ak by sa takto konalo talk je po strosti.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img